reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hahah :-D:-D:-D:-D, mały kaskader :-D ale ja robiłam podobnie: na czole mam dwie blizny a z tyłu głowy trzy + mega wgniecenie (dlatego nie gole głowy na łyso :-p:-p:-p:-p)

W Annie nocleg w dwójce kosztuje 60/dobę i skoro do Jubilata nie jest daleko... :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: muszę się zastanowić ale będę o Tobie pamiętać :tak::tak::tak: jakby co :-) fajnie, ze tak dobrze go oceniasz :tak:
do jubilata dosłownie 10 mint spacerkiem, mijając domek Adama Małysza;-)
jakby co dawaj znać:-) obok Anny jest jeszcze Karina, tez polecam:-)

reklama
Elen u mojej tesciowej ceny od 30 zl w gore - w zaleznosci od dlugosci pobytu. Pokoje bez lazienek - dlatego jakos tu nigdy nie agituje ich;-). Za to blisko centrum - no i w listopadzie raczej bedzie u niej pusto - sezonu brak.

Dziewczyny bardzo dziękuje za kciuki :-):-):-)

Było całkiem w porządku - lepiej niż myślałam :-p

Co najważniejsze dogadałam się (w większości przypadków :-p;-)), nie zgubiłam, nie rozbiłam :-). Poznałam trochę ludzi z różnych miejsc na świecie, wyspałam i najadłam w 4**** hotelu...... Gorzej z nogami, stanie godzinami na szpilkach to nie dla mnie :no:

chyba babki maja duuuuzo pracy.......
no i nienius wyjechała :-p:-):-):-)

:-):-):-):-):-):-):-):-)

Dzieńdobry czy mogę się przyłączyć

zapraszam w imieniu "nowych" lipcówek :tak:. Mamy wątek ze zdjęciami, zauważyłaś? Wklejaj, wklejaj........

Chętnie przyłącze sie do waszego grona .Jestem lipcową mamą.Moja córcia Julcia urodzila się 13 lipca 2005r.jako skrajny wcześniak 25/26 tydz.ciąży ważyLa 750g.Jaka była długa nie wiem,bo nikt jej nie mierzył nie było na to czasu.Stan dziecka był bardzo ciężki bo urodziła sie w zamartwicy.Po 100 dniach pobytu w szpitalu/85 dni w inkubatorze/ wyszła do domku z wagą 2240g.
Dzisiaj jest dużą,mądrą dziewczynką ładnie,wyrażnie mówi i rozwija się normalnie.Niczym nie odbiega od dzieci urodzonych o czasie.

o rety!!!!!!!!! Współczuję :tak:. Dzieki Bogu, że wszystko dobrze się skończyło. Córeczka śliczna :tak:

wpadam dosłownie na momencik bo mam wiadomość!!
Laurce własnie dzisiaj przebił sie pierwszy ząbek !!! :tak::tak::tak::-)

Gratuluję!!!!!!!!!!!

WItam wieczorkiem:-(
minkę mam kwaśną, bo dawid na nowo chory i na nowo zapalenie krtani i na nowo ten sam atybiotyk:-:)-:)-( całą noc nie spalismy, bo co za kaszlał to płakał z bólu, tak go gardełko bolało i tak do rana, więc teraz to już ledwo stoję na nogach:baffled:

dziwne..zeszłym razem pani doktor przepisała nam 2x dziennie 2,5 ml antybiotyku
a dzisiaj dostalismy 2 x 5 ml....:szok::szok::szok:
dziwne, można to tak :confused::confused:
moża to zalęży od lekarza, bo dzisiaj byłam u nogos innego...nasza pani doktor w szpitalu...złosliwy nowotwór piersi:szok::-:)-(

tym razem dawid jest lepszy niż przy zeszłej chorobie, więc dlaczego więcej antybiotyku???? Joasiu, znawco medycyny... help:sorry::sorry:

no właśnie wszystkim chorowitkom życze bardzo dużo zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!!! a Edytce udanego wypoczynku :tak:

Podjęłam meską decyzję. Jade do domu :sorry2: Kiepsko sie czuje, brzusio mnie boli i ciagnie tak od dołu:-(
Potrzebuje odpoczynku. Jutro mam wizytę i zostane w domu na zwolnieniu przez jakiś czas:nerd: Do 9-tego na bank bo mam tedy wymianę okien:tak::happy:

No dobra, bede nadawac z domu :-)Pa!

Podjęłam meską decyzję. Jade do domu :sorry2: Kiepsko sie czuje, brzusio mnie boli i ciagnie tak od dołu:-(
Potrzebuje odpoczynku. Jutro mam wizytę i zostane w domu na zwolnieniu przez jakiś czas:nerd: Do 9-tego na bank bo mam tedy wymianę okien:tak::happy:

No dobra, bede nadawac z domu :-)Pa!

Słuszna decyzja :tak: Odpocznij sobie i dawaj znać jak się czujesz.

reklama
Hej :-)

Ale piękna jesień za oknem :-) Najchętniej porwałabym młodego i poszalała z nim w liściach w parku. Tymczasem roboty mam po łokcie :nerd:

Dziewczynki, czy któraś z Was kupuje perfumy na allegro? Ostatnio kupowałam Versace w Sephorze płacąc chyba około 125 zł za 30 ml (bardzo mała butelka). Tymczasem na allegro cena za 100 ml !! to koszt rzędu 130-145 zł. Czy to możliwe? :szok: Tak czy inaczej, kupiłam tym razem na allegro :sorry2: Firma wydaje się ok, same pozytywy, działają legalnie no i sprzedają tylko perfumy, a nie mydło i powidło. Mam nadzieję, że to nie szwindel. Ale jak się okaże, że wszystko z nimi ok, to jestem w szoku, jaki mega narzut robią sklepy :szok:

Do góry