reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
skad te nastroje kwaśne?
jesień jest piękna, jak Nosowska uwielbiam wirujące na wietrze liscie i melancholijne klimaty mojej duszy....

poza tym przecież jest kawa, dzieciaki, rodziny, mężowie zakochani :-):-):-)
dla Dawidka dużo zdrowia :elvis::elvis: dla Nenius gratulacje, ze wylądowała cało :tak: dla Niani jak zwykle komplementy, ze wygląda świetnie a mina: :nerd: ze względu na hormony sie pojawiła :-) dla Elfika na podniesienie nastroju średniego powyżej średniej napiszę, że nie rzuciłam sie jeszcze z mostu :-D:-D:-D:-D:-D juz lepiej? no żartuję, cóż mi pozostało po nieprzespanej nocy :dry: dla Emamy, która na wakacjach - udanej wycieczki :tak::tak::tak: prosze pozdrowić ode mnie białe misie :-D Aniu G. czy mogłabym dostać namiar na Twoich teściów z informacją w jakich cenach wynajmują lokum????
idę na kawę i popatrzeć przez okno na jesień :-)

moje dziecko właśnie zostało "ochrzczone" przez Konradka przy zmianie pieluszki :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Julka mówi Żanecie "Tonradet malusi jeśt, mozie situ jobić do pielusi, Julia duzia i do muśli sita" :blink: madrala :blink:

Cześć Aniu :tak:
a jak było na ulotce z tym dawkowaniem???

Chciałam też zapytać czy mozesz mi powiedzieć coś o tym ośrodku: ANNA

chociaż wydaje mi się, ze to właśnie Ty mi go poleciłaś już kiedyś :sorry2::sorry2::sorry2: sama nie wiem :-) muszę sie oddelegować z gliwic i szukam:
1. niedaleko,
2. niedrogo,
3. nie-syfiarsko
i 4. nienudno :-D:-D:-D
powiedz: jak tam u Ciebie z cenami i warunkami dla dzieciaków jak nasze???

PS. co Dwaid ma na nosku między oczkami??? :-):-)

Cześć Aniu :tak:
a jak było na ulotce z tym dawkowaniem???

Chciałam też zapytać czy mozesz mi powiedzieć coś o tym ośrodku: ANNA

chociaż wydaje mi się, ze to właśnie Ty mi go poleciłaś już kiedyś :sorry2::sorry2::sorry2: sama nie wiem :-) muszę sie oddelegować z gliwic i szukam:
1. niedaleko,
2. niedrogo,
3. nie-syfiarsko
i 4. nienudno :-D:-D:-D
powiedz: jak tam u Ciebie z cenami i warunkami dla dzieciaków jak nasze???

PS. co Dwaid ma na nosku między oczkami??? :-):-)

Elen..kurcze wywaliłam ulotkę i dupa blada..nic nie wiem:angry:

Anne, znam bardzo dobrze, bo gdy jeszcze chodziłam do szkoły średniej, to tam sobie dorabiałam:sorry2: to pensjonat byłego burmistrza wisły, super własciciele, super jedzonko, czysciutko i wogóle git...nie wiem jakie maja ceny:sorry2: a do mojego Jubilata, to dosłownie rzut beretem:-)

co ma młody miedzy oczkami..strupek:-D:-D uderzył sie w róg mebloscianki iw bił go między oczy:szok::szok::baffled::baffled: to było ponad miesiąc temu, a blizna jeszcze widoczna:nerd:

jesli chodzi o dzieciaczki w Jubilacie do 3-go roku zycia gratis, ale bez świadczeń, czyli bez łózka i jedzenia..

Pierwsza :happy2:
Minę mam średnią, nastrój tez :nerd: Od tak sobie...:sorry2:
No to jest nas więcej ze średnią miną :no:
Moje dziecko sobie wymyśliło, że wstanie o 4.30 i juz nie pójdzie spać :angry::angry::angry:
Kurna, obudził się o tej 4.30 z wrzaskiem. Poszłam do niego, potuliłam, posiedziałam z nim troszkę i gdy wydawało mi się, że śpi wyszłam z pokoju a tu wrzask od nowa. No i tak się bawiliśmy do 5.30, po czym stwierdził, że on chce do tatusia do łóżeczka :szok::szok::szok: (dodam, że jeszcze nigdy w życiu nie był u nas w nocy w łóżku). No więc wzięłam go do tatusia i od tego czasu sobie chodził po naszym łóżeczku, a my próbowaliśmy spać. W związku z tym jestem niewyspana, zła jak nie wiem co i aż sie boję, co to będzie dzisiaj w nocy.

moje dziecko właśnie zostało "ochrzczone" przez Konradka przy zmianie pieluszki :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Julka mówi Żanecie "Tonradet malusi jeśt, mozie situ jobić do pielusi, Julia duzia i do muśli sita" :blink: madrala :blink:
Mądrala, mądrala :tak::tak::-)

reklama
Hahah :-D:-D:-D:-D, mały kaskader :-D ale ja robiłam podobnie: na czole mam dwie blizny a z tyłu głowy trzy + mega wgniecenie (dlatego nie gole głowy na łyso :-p:-p:-p:-p)

W Annie nocleg w dwójce kosztuje 60/dobę i skoro do Jubilata nie jest daleko... :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: muszę się zastanowić ale będę o Tobie pamiętać :tak::tak::tak: jakby co :-) fajnie, ze tak dobrze go oceniasz :tak:

Do góry