reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
cześć dziewczyny :-):-)
ale mi narobiłyście chote na czytanie :cool::cool::cool::sorry::sorry::sorry::sorry:
przede mną długi urlop, więc pewnie w czasie kiedy Julik będzie spał ja będe pochłaniała książki :-p:-p:-p jakby co to przez was :-p:-p:-p "Królowej Południa" niestety nie zmogłam za to "Cień wiatru" połknęłam w trzy dni :sorry::sorry::sorry: i tak jak napisała jedna z was (Martuśka?) żadna książka po tej już nie jest taka sama..... Pamiętam, ze najdłużej czytaną książką byl "Klub Dantego" - rozpoczęłam czytanie w okolicach 2 lipca 2005 a skończyłam w ubiegłe wakacje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Emamo - miłego pobytu :tak: cieszę się, ze Julinka zdrowa :-)
Elf - a jak porządki na strychu????
Martusiu - pierwsze kroki sa najtrudniejsze ale i chyba najważniejsze :-):-):-) czekamy na wiadomość o nowym pokoju Alka

Miłego dnia, dziewczyny :-) Elf, weź sie za coś a nie nudź (się) :-)
Elen skąd nadajesz? z pracy ? :szok::szok::szok:

witam i ja
u nas pochmurno ale raczej ciepło więc po obiedzie pewnie wybierzey sie na spacer o ile się wcześniej nie zrobi ciemno ;-)
jem muffinkowe klaptusy( jakoś nie wychodzą mi te muffinki z kefirem) zapijam to winkiem i wcale nie mam wyrzutow sumienia :no: to chyba źle, co?
Kate piekłas już muffiny?
piekłam już 2 razy i były super :tak: ale foremek mufinkowych jeszcze nie kupiłam bo zablokowałam sobie dostęp do konta i muszę do banku jechać odblokować i nie mam kiedy więc na razie na allegro nawet nie zaglądam
ale piekłam w takich blaszanych pożyczonych, wykładałam tylko pergaminem i były OK

a co do suwaczka: w jakimś Power Poincie trzeba sobie zrobić taki obrazek a potem na www.suwaczek.pl zaznaczyć go jako grafikę :-):-):-):-)

jak znajdę chwilkę to się pobawię. a co konkretnie się robi w power poincie?

WItam wieczorkiem:-(
minkę mam kwaśną, bo dawid na nowo chory i na nowo zapalenie krtani i na nowo ten sam atybiotyk:-:)-:)-( całą noc nie spalismy, bo co za kaszlał to płakał z bólu, tak go gardełko bolało i tak do rana, więc teraz to już ledwo stoję na nogach:baffled:

dziwne..zeszłym razem pani doktor przepisała nam 2x dziennie 2,5 ml antybiotyku
a dzisiaj dostalismy 2 x 5 ml....:szok::szok::szok:
dziwne, można to tak :confused::confused:
moża to zalęży od lekarza, bo dzisiaj byłam u nogos innego...nasza pani doktor w szpitalu...złosliwy nowotwór piersi:szok::-:)-(

tym razem dawid jest lepszy niż przy zeszłej chorobie, więc dlaczego więcej antybiotyku???? Joasiu, znawco medycyny... help:sorry::sorry:

Dobry wieczor weekendowo:-)
Chorobom mowimy wielkie NIE - zdrowia dziewczyny dla Was i maluchow.

Ksiazki - zawsze marzylo mi sie by miec dla nich czas (a moze to po prostu wymowka - pewnie wole isc spac zamiast czytac:-p) - obecnie czytam sobie "Ultimatum Bourn'a" - uderzylam w inne klimaty i wciagnela mnie sensacja:tak:.

WItam wieczorkiem:-(
minkę mam kwaśną, bo dawid na nowo chory i na nowo zapalenie krtani i na nowo ten sam atybiotyk:-:)-:)-( całą noc nie spalismy, bo co za kaszlał to płakał z bólu, tak go gardełko bolało i tak do rana, więc teraz to już ledwo stoję na nogach:baffled:

dziwne..zeszłym razem pani doktor przepisała nam 2x dziennie 2,5 ml antybiotyku
a dzisiaj dostalismy 2 x 5 ml....:szok::szok::szok:
dziwne, można to tak :confused::confused:
moża to zalęży od lekarza, bo dzisiaj byłam u nogos innego...nasza pani doktor w szpitalu...złosliwy nowotwór piersi:szok::-:)-(

tym razem dawid jest lepszy niż przy zeszłej chorobie, więc dlaczego więcej antybiotyku???? Joasiu, znawco medycyny... help:sorry::sorry:
Anusia a może pani się po prostu pomyliła bo to przecież podwójna dawka :szok: przeczytaj ulotkę tam powinna być informacja o dawkowaniu

reklama
Do góry