reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hej:-)
nie zaglądałam dwa dni, bo tak jakoś wyszło:baffled:
widze, że do nadrabiania mnóstwo:szok:

u nas po staremu, tak jak myslałam, teściowa zakłada dawidkowi pampersa gdy ja jestem w pracy i mozna prosić, żeby tego nie robiła:crazy: stwierdziła, że nie chce sie jej go przebierać co chwilkę gdy posika spodnie i majtasy....chyba jednak nie zauważyła, że Dawid tego nie robi, bo biegnie sam do Wc, jedyny kłopot to fakt, że trzeba mu ściągnąć te portki, żeby spokojnie usiadł na wc...no dosłownie:angry::angry::angry:

a ja wiem, a ja wiem :-ppewnie @ ci się zbliża:-p;-) No chyba, że testujesz:-p;-);-);-)

taaaaa @
dzisiaj postanowiłam spasowac i przez cały dzien bede sobie robic małe przyjemnosci, moze to cos pomorze....narazie przyjemnosc 1 : kawa i BB:sorry::sorry::sorry:

czesc babiszonki!!

elfik sliczny avatarake, ale jakos mi brakuje Twojego usmiechu a Ty sie tak ładnie smiejesz..........
edzia i jak Julciak sie czuje???mam nadzieje, ze dobrze :sorry::sorry:

anusia troche szkoda, ze tesciowa niszczy Twoja prace z dawidkiem, dziecko wkoncu nie wie co ma robic, moze powiedz zeby łos z Nia pogadał???

Czesc :rofl2:
Ale fajowo, ze dziś piatek.
Cwiczę mięsnie kegla (edzia:happy:) i nadrabiam BB.

Praca nie zając , nie ucieknie :-p

Wiecie co musze to napisac. Siedze tutuaj i czytam , a dziecko mnie wola z dolu i wola, a ja mu mowie: "Juz ide!!! , juz kochanie!!!"
No i schodze na dol a moje dziecko mowi, "Juz zrobilem, zobac jaka lyba!" zrobil kupe do nocnika sam (ostatnio chce bardzo sam) i juz byl zaportkowany elegancko spowrotem:eek::eek::baffled: cale szczescie, ze tyleczek byl czysty, bo mialabym ciekawie. A kupy swoje zawsze dokladnei oglada i zazwyczaj wszystkei sa lyby (ryby) a jak jakas wybitnie ogromna sie zdarzy to mowi "Popac jaka duzia, jak oziel" (orzel):eek::-D
W zwiazku z tym pytanie: Czy wasze dzieci tez robia prawie takie duze kupy jak wy?:zawstydzona/y: ja sie nie moga nadziwic skad z tak znikomej ilosci jedzenia takie "kupstale" ;-)

Taaaa mój tez robi wielkie kupki:happy: i do tego lubi długie posiedzenia na nocniku(zupełnie nie wiem po kim to ma, bo my z łosiem tak nie robimy). A Maks nawey jak zrobi to jezscze siedzie i siedzi:-p

dzięki:tak: :elvis:

Musiałam ją dziś przewieźć po sklepach bo nie miała zimowych butów a bez niej nie kupiłabym. W końcu udało się wybrać takie we w miarę przystępnej cenie, rozmiar uwaga- 28:szok::szok::szok::szok: kto da więcej:sorry::eek:??

WOW:szok: sporo :tak: U nas gdzies 26 :-)

Hej:-)
nie zaglądałam dwa dni, bo tak jakoś wyszło:baffled:
widze, że do nadrabiania mnóstwo:szok:

u nas po staremu, tak jak myslałam, teściowa zakłada dawidkowi pampersa gdy ja jestem w pracy i mozna prosić, żeby tego nie robiła:crazy: stwierdziła, że nie chce sie jej go przebierać co chwilkę gdy posika spodnie i majtasy....chyba jednak nie zauważyła, że Dawid tego nie robi, bo biegnie sam do Wc, jedyny kłopot to fakt, że trzeba mu ściągnąć te portki, żeby spokojnie usiadł na wc...no dosłownie:angry::angry::angry:

Jeju jak mozna być takim za przeproszeniem młotem :angry: Co za babsko. Nie wiem jak mozna robic coś innego niz matka dziecka mówi. No kur....:angry::crazy::no: Nie pojmuje takich akcji.

reklama
Do góry