reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

i podobno ma jeszcze byc słonecznie...........tak mowiła Omena w TVN hehehe :sorry::sorry::sorry:

elfik, widze ze humorek dopisuje, to sie chwali!!!!
No a jak mam miec zly humor kiedy

No i jeszcze chcialam napisac (ale juz mnei uprzedzila Edzia) Elfiku wygladasz super na tym zdjeciu. Troszke smutnie, ale pieknie (no ale przeciez do tatusia i mezusia nei mozna radosnych zdjeci wyslac, nawet Weronisia powazna)

dziendobry :-)
ślicznie wyglądasz elfiku :tak::tak::tak:

elfik sliczny avatarake, ale jakos mi brakuje Twojego usmiechu a Ty sie tak ładnie smiejesz..........

No czesc Elf. Faktycznie fajna Twoja fota i faktycznie jakaś wypoczęta :-):-p:sorry::rofl2:
Dzieki piękne kochane :elvis::elvis::elvis: taka zwykła fota po ciezkim dniu a tutaj same pochwały :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: rumienie sie :tak:

to przez tą glinę z oligoelementami ;-):tak::-D:-D:-D:-D
Małpo!! To było przed oligoelementami ha :-p:-p:-p

reklama
Jestem z Dolnego Śląska okolice Legnicy.Moja mała urodziła się w łegnicy a tam jest jeden z lnajlepszych oddziałów erki noworodkowej.

Chętnie przyłącze sie do waszego grona .Jestem lipcową mamą.Moja córcia Julcia urodzila się 13 lipca 2005r.jako skrajny wcześniak 25/26 tydz.ciąży ważyLa 750g.Jaka była długa nie wiem,bo nikt jej nie mierzył nie było na to czasu.Stan dziecka był bardzo ciężki bo urodziła sie w zamartwicy.Po 100 dniach pobytu w szpitalu/85 dni w inkubatorze/ wyszła do domku z wagą 2240g.
Dzisiaj jest dużą,mądrą dziewczynką ładnie,wyrażnie mówi i rozwija się normalnie.Niczym nie odbiega od dzieci urodzonych o czasie.
Witamy Mame Julci:-)
az ciarki przechodza gdy się to czyta, na szczescie wszystko w porzadeczku:elvis::elvis:

babki fajna, nie????/
jakos tam mnie naszło na groszki :sorry::sorry::sorry:
superancka :tak: moje kolorki ulubione :tak:
Chętnie przyłącze sie do waszego grona .Jestem lipcową mamą.Moja córcia Julcia urodzila się 13 lipca 2005r.jako skrajny wcześniak 25/26 tydz.ciąży ważyLa 750g.Jaka była długa nie wiem,bo nikt jej nie mierzył nie było na to czasu.Stan dziecka był bardzo ciężki bo urodziła sie w zamartwicy.Po 100 dniach pobytu w szpitalu/85 dni w inkubatorze/ wyszła do domku z wagą 2240g.
Dzisiaj jest dużą,mądrą dziewczynką ładnie,wyrażnie mówi i rozwija się normalnie.Niczym nie odbiega od dzieci urodzonych o czasie.
Witaj Mamo Julci, ale mialas przezycia , super że wszystko sie dobrze skonczylo :tak::tak::tak:

Ja to jeszcze małe piwko,ale przez co musiało przechodzić moje dziecko...to dopiero historia.Ciesze sie,Ze wyszła z tego i mam nadzieje,że nic złego już ją nie spotka.Mimo wszystko bardzo się boję

reklama
Do góry