reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Rany, ja o bym mogła pół pensji na kosmetyki wydać :-)
Teraz szukam jakiegoś fajnego balsamu ujędrniającego. Jakieś propozycje??

reklama
Kochanie czy Ty przypadkiem nie dostajesz jakiś specjalnych 'witaminek':wink:. Twój świat jest taki różowy , że az nie do wiary :sorry::ninja2::cool2:

hihih, no wlasnie o tym wczoraj pisalam, za jakiś czas będę się zastanawiać z czego sie tak cieszylam.

Ale na pewno pomaga mi to, że tym razem spodziewałam się nie tylko ślicznego bobaska, mialam świadomość na co się piszę. Więc nie narzekam ;-) Z tego co mnie najbardziej denerwuje - praktycznie nie śpię :eek:, Maciek się rozszalał. Mam wrażenie, że po powrocie do domu zastałam inne dziecko....

A tu sam mistrz. Swoją drogą wałęsówna tez ma fajny kolor nie ?

akpa_czajka_zien155.jpeg

Nianiu, tak sobie myslę...Ty chyba musisz słono płacić za fryzjera, nie? :sorry:

Rany, ja o bym mogła pół pensji na kosmetyki wydać :-)
Teraz szukam jakiegoś fajnego balsamu ujędrniającego. Jakieś propozycje??

Ja mam Garniera - nie narzekam.

Gazelka, ja znowu o tym samym :-) Ale co chwilę mi jakieś przyziemne pytania do głowy przychodzą?
O ile ci się powiększyła blizna??

Ojoj od razu minus
mąz zadzwonił wiec mi musisz Joasiu wybaczyc :-p:-p:-p

Tylko elfik, on (ten olay) jest dla babek po 30-tce :ninja2:Ale co tam ;-)
hehe no co? chciałas mi przypomniec,ze ja bliżej tej magicznej liczby niz ty :dry::dry:??:wściekła/y::wściekła/y::-p

Nianiu, tak sobie myslę...Ty chyba musisz słono płacić za fryzjera, nie? :sorry:

Ja mam Garniera - nie narzekam.
ja tez mam Garniera żółty ujędrniający , jest fajowy, fajnie napina skóre ale wkurza mnie to ,ze sie lepi i nie przepadam za jego zapachem :no:

reklama
hihih, no wlasnie o tym wczoraj pisalam, za jakiś czas będę się zastanawiać z czego sie tak cieszylam.

Ale na pewno pomaga mi to, że tym razem spodziewałam się nie tylko ślicznego bobaska, mialam świadomość na co się piszę. Więc nie narzekam ;-) Z tego co mnie najbardziej denerwuje - praktycznie nie śpię :eek:, Maciek się rozszalał. Mam wrażenie, że po powrocie do domu zastałam inne dziecko....

No ale co nadal fajnie ?:sorry:

Kurcze a jak to było z tym ustalaniem pory snu dziecka?:sorry:Jezu najabrdziej boję się własnie braku snu :eek:

Myślę, ze to względne :tak: To jednak warszawa wiec nie ma co liczyć na jakąś taniochę. Ale wbrew pozorom salon leszka czajki jest jakieś 20% droższy niz pierwszy lepszy w centrum. Wiec oceniam ze to nie tak źle.
Ja z resztą mam obsesję na punkcie włosów (wiecznie nie takich jakbym chciała) wiec prz takiej zmianie wole pojsc do kogos komu ufam :tak::tak::tak: i za to zapłacić.

Do góry