reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

W temacie farbowania to ciężko mi zabrać głos, bo sama nie potrafię się zdecydować na nic konkretnego. Chciałabym odejść zdecydowanie od takich kolorków, które po 3 myciach zmieniają się w podrudziałe, marzy mi się ciemny blond w zimnym odcieniu, i żeby ten zimny odcień utrzymywał się do kolejnego farbowania:confused2::sorry:
W tym tygodniu muszę koniecznie iść do fryca i jak znam życie znowu dotknie mnie słońcem:crazy:.

reklama
dzis wszystko zrobie na bb na opak:
po pierwsze sie przywitam bo zwykle o tym zapominam:zawstydzona/y:.
dzien dobry.
po drugie to nie przeczyatm co pisalyscie
po trzecie nie bedzie zadnej wesolej buzki bo jest mi zle
:-:)frown::sad::-(
a po czwarte to sie pozegnam i nie bede wam dzis smecila caly dzien
pa pa

Chciałabym takie, ale to nie do uzyskania na farbowanych włosach. To podobno balejaz wenecki :-p

http://img155.imageshack.us/img155/4196/89542157jm0.png
Jaaaa gdyby to było możliwe to tez chciałąbym ten własnie kolor wlosow- jest boski :tak::tak::tak:
Niania ale poczekaj z rozjaśnianiem troszke , tak do 20 tygodnia co?? Kiedys sie naczytalam duzo na temat rozjasniania włosów w poczatkach ciaży i nie pamietam dokladnie dlaczego ale wiem ze jeden lekarz ginekolog pisal ze to raczej nie wskazane.
ja to panikara jestem w tym temacie , lepiej chyba dmuchac na zimne co? :sorry:

W temacie farbowania to ciężko mi zabrać głos, bo sama nie potrafię się zdecydować na nic konkretnego. Chciałabym odejść zdecydowanie od takich kolorków, które po 3 myciach zmieniają się w podrudziałe, marzy mi się ciemny blond w zimnym odcieniu, i żeby ten zimny odcień utrzymywał się do kolejnego farbowania:confused2::sorry:
W tym tygodniu muszę koniecznie iść do fryca i jak znam życie znowu dotknie mnie słońcem:crazy:.
No kochana ale te dotykanie słoncem całkiem całkiem wyglada
Ciemny blond w zimnym odcieniu :szok: jaki to? szary ?? :-p:-p:-p

hej hej babule
Co tam? Jak tam?:-)

No czeeeść :cool2:

Taaa, przyszła jesień. Ale w Szczecinie jest ona złota i piękna :happy:

Co do farbowania- ja jestem wierna ciemnej czekoladzie. W dodatku jest to szampon, a nie farba i włoski wyglądają całkiem naturalnie i ładnie się błyszczą :-) Kiedyś przechodziłam przez etap rudości, blondów i karmelów, w efekcie czego na części zdjęć wyglądam jak wyblakły kurczak :eek:

A propo włosów i upiększania- ostatnio mam istną fazę na odżywki, kremy, kosmetyki pielęgnacyjne :rofl2: W ciągu kilku dni zaopatrzyłam się w podobno rewelacyjny krem OLAY7 (Klaudia, Niania mówiła, ze Ty też byłaś nim zachwycona. Potwierdzasz? :cool2:), maseczkę nawilżającą, peeling do twarzy, odżywkę do włosów, rozjaśniający krem pod oczy, krem do skórek i paznokci. Część z tych rzeczy zakupiłam w aptece, co oddaje fazę jaka mnie naszła :-p Czekam teraz na przesyłki i będę się upiększać, tadaaaaam :-p:sorry:

To mamy tak samo :tak::tak::tak:

Jaaaa gdyby to było możliwe to tez chciałąbym ten własniekolor wlosow- jest boski :tak::tak::tak:
Niania ale poczekaj z rozjaśnianiem troszke , tak do 20 tygodnia co?? Kiedys sie naczytalam duzo na temat rozjasniania włosów w poczatkach ciaży i nie pamietam dokladnie dlaczego ale wiem ze jeden lekarz ginekolog pisal ze to raczej wskazane.

Juz mam 16-ty wiec pewnie zanim bedzie miejsce zrobi się 20-tydzień :tak:

Kurde chyba pójde do czajki....:sorry: Isc do niego czy nie? Moze jakiś inny salon, ze tak powiem 'zwykły'. Czy lepiej pojsc do niego na taką metemorfozę ?
Kurde tylko ze on mi powie, ze mi brzydko w jasnych :eek:

Co mam zrobić ?

reklama
Jaaaa gdyby to było możliwe to tez chciałąbym ten własniekolor wlosow- jest boski :tak::tak::tak:
Niania ale poczekaj z rozjaśnianiem troszke , tak do 20 tygodnia co?? Kiedys sie naczytalam duzo na temat rozjasniania włosów w poczatkach ciaży i nie pamietam dokladnie dlaczego ale wiem ze jeden lekarz ginekolog pisal ze to raczej wskazane.

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
haloooo, dzień dobry!!! czy Pani już wstała?;-);-);-):-D:-D:-D:-D

Do góry