reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Gazelka, ja znowu o tym samym :-) Ale co chwilę mi jakieś przyziemne pytania do głowy przychodzą?
O ile ci się powiększyła blizna??

Po Macku mialam 13 cm. Lekarz mi powiedzial, że to duzo, On by zrobil 7-8. Na doodatek w ciązy się baaardzo uciągnęła. Przy operacji ją wycięli i w rezultacie obecna blizna ma.... 17 cm :cool: Tyle, że mniej ją widać, bo doktorek naprawdę się postarał i artystycznie wydziergał szew ;-)

Generalnie jestem ciachnięta od pachwiny do pachwiny. Czuję się trochę jak kangur :-p

reklama
Myślę, ze to względne :tak: To jednak warszawa wiec nie ma co liczyć na jakąś taniochę. Ale wbrew pozorom salon leszka czajki jest jakieś 20% droższy niz pierwszy lepszy w centrum. Wiec oceniam ze to nie tak źle.
Ja z resztą mam obsesję na punkcie włosów (wiecznie nie takich jakbym chciała) wiec prz takiej zmianie wole pojsc do kogos komu ufam :tak::tak::tak: i za to zapłacić.
Dobra dobra Niania dawaj konkrety
Ja sie od zawsze zastanawialam ile taki Czajka bierze np za cięcie, farbowanie i modelowanie.
Jak nie chcesz na ogólnym to na gg poprosze co?? plis:sorry::sorry::sorry:
Taka babska ciekawosc
No co :zawstydzona/y:

Po Macku mialam 13 cm. Lekarz mi powiedzial, że to duzo, On by zrobil 7-8. Na doodatek w ciązy się baaardzo uciągnęła. Przy operacji ją wycięli i w rezultacie obecna blizna ma.... 17 cm :cool: Tyle, że mniej ją widać, bo doktorek naprawdę się postarał i artystycznie wydziergał szew ;-)

Generalnie jestem ciachnięta od pachwiny do pachwiny. Czuję się trochę jak kangur :-p
Ide mierzyc moją bo mam wrazenie ,ze tez jest długa i tak prawie od pachwiny do pachwiny

No ale co nadal fajnie ?:sorry:

Kurcze a jak to było z tym ustalaniem pory snu dziecka?:sorry:Jezu najabrdziej boję się własnie braku snu :eek:

No ze spaniem do kitu, ale jakoś tak generalnie odczuwam duże szczęście :-) To muszą być hormony. Od tygodnia śpię po 3-4 godziny, a w dzień nie mogę usnąć. R wygania mnie do spania, ale gdy się położę to tysiąc myśli i obrazów mam przed oczami, za chol...erę nie usnę :crazy: Na dodatek dziś straciłam apetyt i tak z rozsądku wcisnęłam śniadanie.

Chodzę taka nakręcona. Nie wiem co jest grane...

Elf, to ile masz? Bo jestem bardzoo ciekawa.

Laski, co polecacie dla Jagódki, żeby w nocy robila kupę? :baffled: Pamiętacie coś jeszcze? W dzień mała nie ma problemu, ale co noc mam takie cyrki... Podawalam Jej trilac i troszkę pomogło. Był już czopek glicerynowy, ale nie mogę go za często podawać. Chyba jednak nadszedł czas żebysmy zaczęli spać w nocy :sorry:

Laski, co polecacie dla Jagódki, żeby w nocy robila kupę? :baffled: Pamiętacie coś jeszcze? W dzień mała nie ma problemu, ale co noc mam takie cyrki... Podawalam Jej trilac i troszkę pomogło. Był już czopek glicerynowy, ale nie mogę go za często podawać. Chyba jednak nadszedł czas żebysmy zaczęli spać w nocy :sorry:

no ja nie pomogę niestety :no:, Daria takich problemów nie miała. Mam nadzieję, że szybko się z tym uporacie.

Dobra dobra Niania dawaj konkrety
Ja sie od zawsze zastanawialam ile taki Czajka bierze np za cięcie, farbowanie i modelowanie.
Jak nie chcesz na ogólnym to na gg poprosze co?? plis:sorry::sorry::sorry:
Taka babska ciekawosc
No co :zawstydzona/y:

No jak np miałam długie i miałam balejaż a potem na to jezscze kolor+ obciecie+ ampułka regenerujaca to płaciłam jakies 300-400 zeta:happy:
Nie mało, ale bez ampułki to jakies 300 zł.

No ze spaniem do kitu, ale jakoś tak generalnie odczuwam duże szczęście :-) To muszą być hormony. Od tygodnia śpię po 3-4 godziny, a w dzień nie mogę usnąć. R wygania mnie do spania, ale gdy się położę to tysiąc myśli i obrazów mam przed oczami, za chol...erę nie usnę :crazy: Na dodatek dziś straciłam apetyt i tak z rozsądku wcisnęłam śniadanie.

Chodzę taka nakręcona. Nie wiem co jest grane...

Taaaa hormony na bank :tak::tak::tak: I jedz nam chudzinko :tak:

Matko uświadomiło mi to to ze ja ostatnio piszę hormony przez "ch" :szok: Ja pitole, ja mam świra na punkcie poprawnej pisowni, ale sa takie wyrazy, których za chińskiego boga nie jestem w stanie zapamietac. Jednym z nich sa wlasnie hormony :sorry::sorry: wybaczcie :-p

Elf, to ile masz? Bo jestem bardzoo ciekawa.

Moze delikatnie termometr :sorry: Wystarczy troszke poruszac, bardzo delikatnie i powinno pojsc.

jezu musze sobie to wszytsko notować :eek:

reklama
Do góry