reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Marzę o takich włosach :sorry::sorry::sorry:

fryz1zk6.jpg

No czeeeść :cool2:

Taaa, przyszła jesień. Ale w Szczecinie jest ona złota i piękna :happy:

Co do farbowania- ja jestem wierna ciemnej czekoladzie. W dodatku jest to szampon, a nie farba i włoski wyglądają całkiem naturalnie i ładnie się błyszczą :-) Kiedyś przechodziłam przez etap rudości, blondów i karmelów, w efekcie czego na części zdjęć wyglądam jak wyblakły kurczak :eek:

A propo włosów i upiększania- ostatnio mam istną fazę na odżywki, kremy, kosmetyki pielęgnacyjne :rofl2: W ciągu kilku dni zaopatrzyłam się w podobno rewelacyjny krem OLAY7 (Klaudia, Niania mówiła, ze Ty też byłaś nim zachwycona. Potwierdzasz? :cool2:), maseczkę nawilżającą, peeling do twarzy, odżywkę do włosów, rozjaśniający krem pod oczy, krem do skórek i paznokci. Część z tych rzeczy zakupiłam w aptece, co oddaje fazę jaka mnie naszła :-p Czekam teraz na przesyłki i będę się upiększać, tadaaaaam :-p:sorry:
He he mnie takie szalenstwo dopadło juz jakiś czas temu
W łazience odkąd nie ma G nie ma tez Jego kosmetyków
Stoi tam tylko szampon, plyn do mycia ciała i jeden balsam od Weroniki a reszta moja :szok: a jest tego chyba 5 kg :tak::tak::-p:zawstydzona/y:
Wlasnie poszukuje jakiegos kremu do twarzy ale na noc tylko i sie zastanawiam nad tym olay ale sama nie wiem hmmmm

No czeeeść :cool2:

1. Co do farbowania- ja jestem wierna ciemnej czekoladzie. W dodatku jest to szampon, a nie farba i włoski wyglądają całkiem naturalnie i ładnie się błyszczą :-)
2. W ciągu kilku dni zaopatrzyłam się w podobno rewelacyjny krem OLAY7
1. To identycznie jak ja. Szampon - ciemna czekolada. Chodzę farbować co ok. 2 miesiące. Naturalnie się spłukuje, więc nie ma żadnych odrostów.
2. Ja się tym kremem tak podjarałam, że kupiłam jeszcze na noc i pod oczy :-) Ale te już na allegro, bo jest zdecydowanie taniej!!

He he mnie takie szalenstwo dopadło juz jakiś czas temu
W łazience odkąd nie ma G nie ma tez Jego kosmetyków
Stoi tam tylko szampon, plyn do mycia ciała i jeden balsam od Weroniki a reszta moja :szok: a jest tego chyba 5 kg :tak::tak::-p:zawstydzona/y:
Wlasnie poszukuje jakiegos kremu do twarzy ale na noc tylko i sie zastanawiam nad tym olay ale sama nie wiem hmmmm

Ja tez sciągnełam po Klaudii i kupiłam i na dzien i na noc. Wczoraj pierwszy raz uzyłam. Zajebioza !!

Zapisałam się do fryzjera na 3-go X łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Leszek do końca roku nie przymuje bo ma za duzo zobowiązań w TV, ale zapisałam się do jakiegośtam Marka :happy:

1. To identycznie jak ja. Szampon - ciemna czekolada. Chodzę farbować co ok. 2 miesiące. Naturalnie się spłukuje, więc nie ma żadnych odrostów.
2. Ja się tym kremem tak podjarałam, że kupiłam jeszcze na noc i pod oczy :-) Ale te już na allegro, bo jest zdecydowanie taniej!!

No, ja też kupowałam na allegro. Nianiulec podsunęła mi ten pomysł ;-)

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
haloooo, dzień dobry!!! czy Pani już wstała?;-);-);-):-D:-D:-D:-D

hihhi elfik
przyganiał kocioł garnkowi :sorry::sorry::sorry:
no i masz u mnie minus:confused2::confused2::confused2:

czesc babiszonki
widze ze dzisiaj fryzjersko sie zrobiło hehe
ja tylko na chwilke, bo dzisiaj mam gosci i trzeba chałupe lekko odpicowac :sorry::sorry::sorry:
ja jestem wierna mojemu czarnemu bzowi ( chyba tak to sie odmienia) , uwielbiam moj czarny łebek i czuje sie w tym kolorze baaardzo komfortowo no i triche chyba sexi hehhe

reklama
Do góry