reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
no i mialam isc spac

moooma dzieki za odpowiedz
wiesz mi do tych boli pachwin doszło cos innego,wlasnie od paru dni
jak koncze robic siusiu to mnie bardzo boli...tak kłuje az nieprzyjemnie
mowiłam o tym lekarce ale stwierdzila ze to normalne :sorry2:
no dla mnie w kazdym razie nie zbyt normalne...

Furagin mam jakby co....kurcze wziasc na własna reke??:confused:
w sumie z Mileną tez brałam jakis czas w ciazy...hmm

poczytam jutro co radzicie i zdecyduje

papapa

hejo:-)
leje, kawy brak, boli mnie nerka i pół nocy nie spałam i wogóle czuje sie tak:baffled::baffled::baffled::dry::-:)wściekła/y:
zimno jak cholera...w sumie to nie wiem co jeszcze:cool: ( nowa emotka-fajna )

lecę nadrabiać wczorajszy dzionek:blink:

U nas też strasznie sennie. Jakoś tak ciemno od rana.

Rany, mój Maciejas ostatnio się zrobił straszna przylepa. Normalnie ciagle by się tylko przytulał :happy2: I do tego strasznie "zmamisyniał". Najlepiej jakby wszystko przy nim robiła mamusia. Wieczorem przed spaniem obowiązkowo musimy się z 10 minut poprzytulać na fotelu, bo bez tego nie chce iść do łóżka. Ostatnio nawet u babci nie chciał zostać :szok::szok:
Czy wasze maluchy tez tak mają??
Dawid ma dokładnie tak samo, a najgorsze jest to, że nie chce z nikim zostawać gdy ja wychodze do pracy, bo od razu się doputyje gdzie poszłam i marudzi...na szczęście zazwyczaj ja wstaję do pracy gdy on jeszcze spi i nie jest tak do końca świadomy tego, że został sam...

gdzie mój avator:confused::crazy:

2. Zeby było juz snieg :-)
Niania..błagam nie kracz:baffled::baffled::baffled:
ja nie cierpię zimy, pewnie dlatego, że u nas jak juz nasypie, to ten śnieg trzyma się pół roku i to nie jakieś tam 20 cm....tylko minimum metr:wściekła/y: a wiecie co się za tym ciągnie..kłopoty z jazda autkiem, wieczny katar i przeziebione dziecko, przesuszona cera i wlosy:sorry2: ja to bym mogła mieszkać na równiku, więc odliczam dni do wiosny i jakoś ta nadchodząca zima wcale sie mi nie uśmiecha:no::no:
dla śniegu mówię TAK..ale na święta:cool2:

dzień dobry
:-) u nas pochmurno ale jeszcze nie pada

Niania..błagam nie kracz:baffled::baffled::baffled:
ja nie cierpię zimy, pewnie dlatego, że u nas jak juz nasypie, to ten śnieg trzyma się pół roku i to nie jakieś tam 20 cm....tylko minimum metr:wściekła/y: a wiecie co się za tym ciągnie..kłopoty z jazda autkiem, wieczny katar i przeziebione dziecko, przesuszona cera i wlosy:sorry2: ja to bym mogła mieszkać na równiku, więc odliczam dni do wiosny i jakoś ta nadchodząca zima wcale sie mi nie uśmiecha:no::no:
dla śniegu mówię TAK..ale na święta:cool2:
ja mam podobnie nie lubię zimy i śniego, ja też mieszkam w miejscu gdzie za sniegiem idą utrudnienia w poruszaniu się samochodem wiec nienawidzę jak pada śnieg
inaczej jest w mieście bo tam nawet jak zasypie to zaraz idśnieża i samochody rozjeżdżą
a u nas czasem bywa że nie da sie przez dzien lub dwa nie można z domu wyjechać :crazy:

czemu te niektóre emotki są takie duże??? :cool:

reklama
Do góry