reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hejo:-)
Niania, dzięki za fotkę, juz nie umaiłysmy sie doczekać, zreszta chyba czytałas;-);-) Gazelka wygląda kwitnąco, a Jagódka, taka malusia....mmm.....

Nenius, nie przejmuj się, mój r. tez marudził, po mojej stłuczce i oczywiście ważniejsze było auto, a nie fakt iz mnie sie nic nie stało:dry: wkońcu auto jest po to, żeby nim jezdzić;-)

U nas pogoda cudna, słoneczko, wróciliśmy teraz ze spacerku, zostaje nam deser i dawid maszeruje na południowa drzemkę, a ja biore sie za sprzątanie domku, bo juz nie moge patrzec ....:wściekła/y::sorry::dry:

reklama
Tak, stronka Martusi super!!! napatrzec sie nie mogłam i chyba cięzko byloby mi sie zdecydowac na swoj typ, ale zaraz sie zdecyduje i wam napisze :tak:

ja artistic zdecydowanie :cool2::cool2::cool2:

łaza za mna jakies dziwne rajstopki, oberzyna albo turkus hehe
chyba ludzie w tej mojej Stalowce by padli :cool2::cool2::cool2:
ja tutaj nie mam mozliwosci rozwoju w dziedzinie mody ;-);-);-):happy::happy:

no tak...... wiedziałam,ze tak bedzie..... :-p
więc moje kolory to
cały artistic + natural poza tym najjasniejszym + romantic poza 3 pierwszymi najjasniejszymi :-)
Iwon co to za mini fotki nam wkleiłas w galerii?/ Jak ja niby mam tam sobie Ciebie dobrze pooglądac? :dry:

Ysia cora super wyglada w tych kolczyczkach!:-):tak:
mamooa tzymam kciuki, powodzenia:-)
Nenius dzieki i nie daj sie prosic usmiechnij sie troszke:tak:
Iwon ja tam cie bede zachecala zebys jednak wygrzebala aparat i popstrykala troszke. np Kornelka. przeciez nie musisz od razu udawac sie w trzydniowe plenery w puszcze notecka;-)

a co do zdjecia Jagodki i Gazelki powiem tylko....................................................
no brak mi slow!!!!:-)

reklama
Do góry