reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ja mojej Nati przebiłam uszka jak miała 8 miesięcy i do tej pory nie było z tym kłopotu
Zagoiły się niemal zaraz po przebiciu i mała uwielbia je nosic zmieniac a co dziwne ja muszę swoje nosic bo jak nie mam to mi każe iśc do pokoju i zakładac ale najpierw mi wybiera
Moim zdaniem fajnie to wygląda

1002947it9.jpg

reklama
Cześć Dziewczyny , ja znów nocną porą....
Ogromne gratulacje dla Gazelki i jej całej Rodzinki, fajnie, że Jagódka już jest z Wami!!!!
A i nie wiem czy nowe ciążówki przybyły , jak tak to Wam też gratuluję!!!!!

U nas w porządku wszystko, zdrowa cała rodzinka, Maciek mój mąż pracuje całymi dniami, ja siedze z G. w domku, no moze nie zupełnie siedze , czasami latamy na basen i ostatnio regularnie chodzimy na zajęcia z rytmiki i plastyczne, fajne są , Chociaż muszę z nią tam chodzić, to przynajmniej nie muszę się wysilać przez te półtorej godziny by jej jakoś czas zająć, uffff... Jutro też idziemy.....

A i tak po cichutku wspomnę, że zaczęłam studia...... Trzymajcie za mnie kciuki , by mi znów coś nie odwaliło( jak 10 lat temu) i bym je skończyła.............
Pozdrawiam Was wszystkie

Cześć dziewczyny!
Co tu takie puszki? Nie ociągajcie się laski :cool2:

Iwon moze warto powrocic do dawnego hobby? czasu az tyle na to teraz nie potrzeba bo zabawy w ciemnie przy obecnej technologi odpadaja. poprobuj, moze podczas wycieczek rodzinnych.:tak::tak::tak:

Myślałam o tym, ale jest tyle rzeczy, które chciałabym zrealizować, a nie mogę. Powód prozaiczny- brak czasu :zawstydzona/y: Może na emeryturze ;-):-p

Ja mojej Nati przebiłam uszka jak miała 8 miesięcy i do tej pory nie było z tym kłopotu
Moim zdaniem fajnie to wygląda

Moim zdaniem też :tak: Zresztą zdjęcie mówi samo za siebie, mała prezentuje się ślicznie ;-)

A i tak po cichutku wspomnę, że zaczęłam studia......

Trzymamy :tak: A pochwalisz się, jakie? :sorry2:

Cześć.

Dzisiaj jest mi tak :-:)-:)sorry::no::zawstydzona/y::-:)sick::errr::sad::hmm: po wczorajszym przyrysowaniu nadkola i mega spięciu z S. Ale pomału dochodzę do siebie. Dostałam nawet sms-a, żebym się nie martwila, że będzie dobrze, że kocha..............

No więc dobrze juz dobrze :-) skoro nalegacie to juz Wam wszytsko mówię :cool:

Bylam wczoraj u Gazelki i Jagodki :rofl::happy:
Powiem Wam tak jestem rozmarzona i zauroczona tym co zobaczylam. Jagodka jest przesliczna, z pierwszego wrazenia ogromnie podobna do Maciusia ale po przebudzeniu dwie krople wody z tatą. Wazyla ok 3500 kg i miala (tu uwaga dwie wersje!!) 54 albo 57 cm wzrostu :-) To niewyobrazalne jakie takie dzieciatko jest malutkie :szok: No nie moglam sie nadziwic:-) Faktycznie mruczy jak kotek i dzielnie zasysa smoka, ktorego dostala od Pana doktora :cool2:
Gazelka wyglada kwitnaco :-)Nie mogła sie biedna smiac bo bolała ja blizna :-)

z resztą same zobaczcie ten usmiech :

Olivia...fotki wypasione i sexowne:cool2::cool2::cool2:

potwierdzam :tak:

Oto Nadia...moja chrześniaczka..ma 2 tygodnie:cool2::cool2::-)
dsc03103eu3.jpg

dsc03133gn7.jpg

słodziak - wygląda na więcej niż 2 tyg :-)

A i tak po cichutku wspomnę, że zaczęłam studia...... Trzymajcie za mnie kciuki , by mi znów coś nie odwaliło( jak 10 lat temu) i bym je skończyła.............
Pozdrawiam Was wszystkie

trzymam :tak:

No więc dobrze juz dobrze :-) skoro nalegacie to juz Wam wszytsko mówię :cool:

Bylam wczoraj u Gazelki i Jagodki :rofl::happy:
Powiem Wam tak jestem rozmarzona i zauroczona tym co zobaczylam. Jagodka jest przesliczna, z pierwszego wrazenia ogromnie podobna do Maciusia ale po przebudzeniu dwie krople wody z tatą. Wazyla ok 3500 kg i miala (tu uwaga dwie wersje!!) 54 albo 57 cm wzrostu :-) To niewyobrazalne jakie takie dzieciatko jest malutkie :szok: No nie moglam sie nadziwic:-) Faktycznie mruczy jak kotek i dzielnie zasysa smoka, ktorego dostala od Pana doktora :cool2:
Gazelka wyglada kwitnaco :-)Nie mogła sie biedna smiac bo bolała ja blizna :-)

z resztą same zobaczcie ten usmiech :

no po prostu cudo, a Gazelka widać, że szczęśliwa :tak:

zazdroszcze Ci Nianiu :rofl2:

hejo :-)
No no same śliczne maluszki tutaj pokazujecie dziewczyny
Anusia fajne włosy ma malutka hihih taki czupurek
Jagodzinki niewiele widac ale i tak jest podobieństwo do Maciusia :tak::tak::tak: Niania masz jeszcze jakies fotki dzidzi??

reklama
Cześć.

Dzisiaj jest mi tak :-:)-:)sorry::no::zawstydzona/y::-:)sick::errr::sad::hmm: po wczorajszym przyrysowaniu nadkola i mega spięciu z S. Ale pomału dochodzę do siebie. Dostałam nawet sms-a, żebym się nie martwila, że będzie dobrze, że kocha..............
Nie przejmuj sie Nenius
faceci to narwańcy, zazwyczaj najpierw mówia potem myślą wiec i Twojemu męzowi złosc przejdzie a ważne ,że Tobie sie nic nie stalo :tak:

Do góry