reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Nie przejmuj sie Nenius
faceci to narwańcy, zazwyczaj najpierw mówia potem myślą wiec i Twojemu męzowi złosc przejdzie a ważne ,że Tobie sie nic nie stalo :tak:

Dzięki Elfie :elvis:. Sławek już tak ma, że nie złości sie często ale jak już to wybucha na maxa ale potem na szczęście szybko mu przechodzi. Mi się nie mogło nic stać bo to nie była stłuczka :no:. Po prostu jak głupia obtarlam sie o bramę. Wziełam za mały łuk a potem zbyt szybko dałam w prawo, żeby ominąć samochód mojego taty. No i przód przeszedł, a tylnym nadkolem potarłam o bramę. A ktoś mi kiedyś mówił (chyba moj tata), ze jak przód przejdzie to i tył sie zmieści.......Bzdura!

reklama
witaj Jagódko :-D:-D:-D:-D:-D
i szczęśliwa mamo :-p

w ogole to cześć, za oknem 17 stopni i słońce :-) Julka uparła sie dziś na sukienkę :tak:, M był rano na tenisie :cool2: a ja ... hmmmm

Martuska - dzięki za linka z kolorami sezonu :-) Natular to mój typ :tak::tak::tak:

Hej!
:tak::tak:Są fotki Gazelki i Jagódki!!!Super!:tak::tak:
Dziewczyny wyglądają bombowo.Jagódka taka tyciunia, aż się wierzyć nie chce, że dzieciaczki po urodzeniu są takie maluskie:tak:.

My też mamy fajną pogodę, także zaraz zbieramy się na spacerek:tak:.
Mati ma koncówkę kataru, wiec tym bardziej taka przechdzka dobrze mu zrobi.
Mam nadzieje.:tak:

A jak przyjdziemy to musze zacząć robić remanent w maluskich ciuszkach, poprzekładac, poprac itp.
No nie powiem, zeby nie natchnęła mnie do tego fotka Jagódki:-p;-):tak:

Kolczyki- sama sie nad tym zastanawiam ciagle i stale, Weronika dostała takie maleńkie cudeńka na roczek i leża sobie i czekają az matka (ja) sie wreszcie zdecyduje
Ale ogólnie nie jestem przeciwna, podobaja mi sie małe dziewczynki z kolczykami :tak:
witaj Jagódko :-D:-D:-D:-D:-D
i szczęśliwa mamo :-p

w ogole to cześć, za oknem 17 stopni i słońce :-) Julka uparła sie dziś na sukienkę :tak:, M był rano na tenisie :cool2: a ja ... hmmmm

Martuska - dzięki za linka z kolorami sezonu :-) Natular to mój typ :tak::tak::tak:
Tak, stronka Martusi super!!! napatrzec sie nie mogłam i chyba cięzko byloby mi sie zdecydowac na swoj typ, ale zaraz sie zdecyduje i wam napisze :tak:

reklama
Do góry