reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cześć:-)
Oliviaa fotki pierwsza klasa:tak:
dzieki

Olivia, a kto robił Ci te fotki;-);-):ninja2::ninja2::rolleyes2:
sama!:-) od kiedy wrocilam do pl to juz nie mam osobistego nadwornego fotografa. pan idealny dwa tysiaki km stad wiec mus laski nie robi i sama sie obpstrykalam z kazdej strony;-):tak:
nie masz pojecia Anusia ile ja stracilam kalorii przy tym!!!:tak:ustawiasz aparat, zwalniasz migawke, biegniesz czym predzej, zeby sie ustawic-masz 10 sekund. blyska flesz, znow biegniesz, zeby zobaczyc, ze nie jestes w kadze. robisz korekte ustawienia aparatu. zwalniasz migawke i ponownie masz 10 sekund na dobieg i przyjecie pozy. najprawdopodobniej potykasz sie po drodze albo tracisz rownowage albo ci sie majtki placza. znow z kopyta ogladasz co wyszlo z drugiego podejscia. tym razem w kadrze jestes ale sa tez twoje kapcie z pomponem. i od nowa. ustawiasz kadr, zwalniasz migawke, biegniesz, zamierasz w bezruchu, biegniesz, rozczarowujesz sie...itd:-D i tak z kazdym zdjeciem. akurat to zdjecie ktore widzialyscie to bylam zmuszona zrobic ok 40 podejsc zanim wyszlo w miare przyzwoite:tak:

olivia niezłe te twoje foty
czy to ty pozowałaś z majteczkami (a raczej bez)?
:-D:-D:-Da ja. ale droga Kate majteczki to ja mialam wtedy na sobie:tak:i nie tylko. chyba nawet przypadkowo widac moj cieplusi moherowy sweterek. a ta fikusna bielizna to element scenografii ;-)

reklama
Oto Nadia...moja chrześniaczka..ma 2 tygodnie:cool2::cool2::-)
dsc03103eu3.jpg

dsc03133gn7.jpg

Olivia, wiem..wiem..co to znaczy:dry:
nie raz biegałam z aparatem, ustawiałam sie do jakiejś okreslonej pozy..i co sie okazywało, że albo obcieło mi pół głowy albo inną część ciała:szok::wściekła/y::wściekła/y:
wolę gdy łoś mi robi zdjęcia..chociaz prawie wcale tego nie robi:frown:a jełsi już potrzebuję jakąś fotę, to uśmiecham sie ładnie do kumpeli i ona pstryka:cool:

Oliviaa, masz babo talent :cool2: Zarówno do tworzenia klimatycznych zdjęć, jak i pozowania do nich ;-) Bardzo, bardzo podoba mi się 'evening beauty'. Mój klimat :cool2: :cool2::cool2:

Z majteczkami też niezłe :-p:-p:-p Ludzie z fotograficzną smykałką bardzo mi imponują. Być może dlatego, że sama kiedyś byłam pasjonatką- amatorką. Robiłam fotki i wywoływałam je w ciemni, którą robiłam sobie w łazience ;-)

Z majteczkami też niezłe :-p:-p:-p Ludzie z fotograficzną smykałką bardzo mi imponują. Być może dlatego, że sama kiedyś byłam pasjonatką- amatorką. Robiłam fotki i wywoływałam je w ciemni, którą robiłam sobie w łazience ;-)

Oliviaa, masz babo talent :cool2: Zarówno do tworzenia klimatycznych zdjęć, jak i pozowania do nich ;-) Bardzo, bardzo podoba mi się 'evening beauty'. Mój klimat :cool2: :cool2::cool2:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:dziekuje bardzo Iwon!
z tym pozowaniem to pozostalosc z dawnych lat jak sie troszke bawilam w modeling:-p
a czy ja mam talent? mi sie ciagle wydaje ze najzwyczajniej czasem mi sie uda cos przez przypadek fajnego cyknac.:tak: mnie to zawsze ciagnelo i interesowalo. nawet techniki troszke podczytywalam jak mialam akurat taki zapal. ale jakos nie moglam sie do tego powazniej zabrac. dopiero pan idealny dal mi kopniaka w dupe porzadnego:tak: zaczal mnie ciagac ze soba za kazdym razem jak mial zlecenie, dawal aparat w lape i kazal sie bawic, pozyczyl ksiazke, przekonywal zeby nosic kamere przy sobie itd. nawet ten zdjecia ktore tu chwalicie to czesc wiekszej calosci. calosci ktorej inspiracja byla rozmowa z panem idealnym i chec udowodnienia mu ze mozna zrobic super sexy zdjecie bez pokazania super nagiego tylka;-):tak:
Iwon moze warto powrocic do dawnego hobby? czasu az tyle na to teraz nie potrzeba bo zabawy w ciemnie przy obecnej technologi odpadaja. poprobuj, moze podczas wycieczek rodzinnych.:tak::tak::tak:

tak tu wchodze i wchodze liczac ze moze jagodka sie pojawila ale ciagle nie. chyba Niania nie dotarla do szpitala.

reklama
Do góry