reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Niania, Klaudia, to co sie tak obie wstydzicie:confused:;-);-);-):-p
znacie sie przeciez nie od dziś:-p:-p:cool2:;-)
bo to jek przed pierwsza randka;-) juz nie raz dziewczyny opisywaly jak to jest pierwszy raz porozmawiac przez tel albo pierwszy raz sie spotkac. Klaudia, Niania zrobie cytat z samej siebie. kiedys kolezanka sie tez tak zbierala zeby pogadac z kolesiem, ktorego ciagle widywala na uczelni. w ramach dodawania otuchy napisalam jej smsa "no co ty. dalas rade dziecko urodzic a nie dasz zagadac do faceta! juz mi marsz do niego i pozycz olowek!";-):cool2:

Anusia ciebie widze na "zileono" to sie tobie poskarze!!! wylaczyli mi zlamasy wode! a ja wlasnie musze isc pod prysznic teraz teraz bo o 15 wychodze!!!:wściekła/y::wściekła/y:caly dzien wszystko bylo ok i akurat teraz!:wściekła/y: ide sie cofnac o jakies 50 lat. wezme wode ze studni i bede grzala zeby se glowe w misce umyc:wściekła/y:

Jeszcze co do podobienstw w naszej rodzince - Jas to caly Tatus, a Piotrus byl calkiem podobny do Jasia teraz zaczyna sie zmieniac - rzeczywiscie staje sie bardziej do mnie podobny niz do Macka.
Musi miec Poitrek delikatniejsza urode - mial byc przeciez dziewczynka;-):-)

O matko to jak bedzie wygladał mój drugi synek? :szok: Maks i tak ma dziewczęcą urodę to co bedzie z drugim jesli miał byc dziewczynką :szok::szok::-)

A moze on bedzie dziewczynką ?:cool2:

Nie , zartuje oczywiscie :tak:. To takie dziwne. Nauczyłam się zyc z myslą, ze to chłopiec, nawet zaczełam się cieszyć, a mimo to wczoraj jak poszłam do lekarza i pokazałam mu film z usg który nagrał , na co on potwierdził ze to chłopiec juz nei na 60 a na 70% to miałam ochotę go pacnąc w głowe. Co za łoś :sorry: I weź zrozum kobiete...Ja sama nie wiem co sobie myslałam :dull:

A Gazelka i ja mamy tego samego ginekologa :cool: Ja byłam u niego rano, a Gazelka miała z nim cesarkę o 13.00. Wiec robiąc jej zabieg pozdrawiał ją zza parawanu :laugh2::cool2::-):cool:

O matko to jak bedzie wygladał mój drugi synek? :szok: Maks i tak ma dziewczęcą urodę to co bedzie z drugim jesli miał byc dziewczynką :szok::szok::-)
a tu ktos proponowal zeby go jeszcze Gabrys nazwac;-):-D:-D
ale tak serio to mysle ze lekko dziewczece rysy i imie Marcel wspolgraja!:tak:tak mi sie kojarzy z jakims artysta z dluzszymi wloskami:tak:

do jutra Nenius

Nie , zartuje oczywiscie :tak:. To takie dziwne. Nauczyłam się zyc z myslą, ze to chłopiec, nawet zaczełam się cieszyć, a mimo to wczoraj jak poszłam do lekarza i pokazałam mu film z usg który nagrał , na co on potwierdził ze to chłopiec juz nei na 60 a na 70% to miałam ochotę go pacnąc w głowe. Co za łoś :sorry: I weź zrozum kobiete...Ja sama nie wiem co sobie myslałam :dull:

A Gazelka i ja mamy tego samego ginekologa :cool: Ja byłam u niego rano, a Gazelka miała z nim cesarkę o 13.00. Wiec robiąc jej zabieg pozdrawiał ją zza parawanu :laugh2::cool2::-):cool:
po pierwsze:-D:-D:-D:-D trzeba bylo go pacnac. wyslizgalabys sie z zarzutow burza hormonalna:-D

a po drugie:-D:-D:-D:-D:-D jedna wielka szczesliwa rodzina:-D

reklama
hihi, jak umieszczalam zdjecia z krajobrazami i usmiechnietymi buzkami na flickr.com to jakos tak spokojnie bylo. teraz umiescilam dwa nowe zdjecia(ze smaczkiem) z ostatniego projektu nad ktorym pracuje i sie zrobil ruch na stronie jak na dworcu centralnym:-D :-D:-D:-D

Do góry