reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Jeszcze raz potwierdzam ze bb jest bombowe (dzieki kobiety za takowe poszczeganie moje osoby).

Bylam wczoraj na aerobiku - kurcze nic mnie dzis nie boli - chyba niewlasciwie wykonywalam cwiczenia:confused:. Jutro ide na Hi-lo - tu chyba dostane wiekszy wycisk niz na BPU:confused:.

reklama
Anusiu bylam ostatnio chrzestna dziewczynki - kupilam szatke, chrzestny swiece i jeszcze medalik i dalam kase (cos na pamiatke, a o reszcie zadecyduja rodzice - najlepiej wiedza co kupic)
Dla chlopcow jest chyba trudniej kupic prezent dlatego Piotr dostal od wiekszosci gosci pieniadze.

Czesc Laski
To czekamy na zdjecia Jagodki. Ale musi byc slodziutka:blink::blink::blink:
Nianiu nie nawal ;-)
A teraz drugi poemat na temat... Alusia :tak::tak::tak: Martusia masz cudo synka, wczoraj sie w nim zakochałam na zabój jak zobaczyłam ta fotke w podpisie :tak::tak::tak: Te oczka ahhh mądre, poważne spojrzenie .Cudny!!

Elfiko dziekuje, kochana jestes, ze sie zachwycilas moim synem:elvis::elvis:
Nienus i Olivio Wam tez dziekuje kobiety:tak:

Na tym zdjeciu Alek ma takie skupione spojrzenie, bowiem patrzyl na chlopaka, ktory zwijal sie z bolu, bo spadl na kolano.

a mnie sie to nie podoba, zawsze byłam przeciwnikiem kolczykow u takich maluchow.........ale to juz decyzja rodzica.......

urosnie, sama zdecyduje..........

sama miałam przebite uszy w wieku 8 lat, ale ja nie chciałam kolczykow, bo koledzu z ktorymi sie bawiłam nie uznawali kolczykow w obu uszach hehhe

A ja lubie jak male dziewuszki maja przebite uszy. Podobaja mi sie te kolczyki na nich. Gydby to bylo takie niebezpieczne, to slyszaloby sie o tym pewnie czesto. Ja osobiscie nie znam przypadku, gdzie dziewczynka zaciagla sobie ucho. Sama mialam przebite uszy w wieku 2 lat, bardzo chcialam i przebijal mi tata :-p
Moze gdybym miala coreczke nieostrozna lobuziare to bym jej nie przebila.

Maz moj juz z pracy wrocil i bnuszuje po kuchni, ide zobaczyc, czego szuka :-p

Jeszcze co do podobienstw w naszej rodzince - Jas to caly Tatus, a Piotrus byl calkiem podobny do Jasia teraz zaczyna sie zmieniac - rzeczywiscie staje sie bardziej do mnie podobny niz do Macka.
Musi miec Poitrek delikatniejsza urode - mial byc przeciez dziewczynka;-):-)

Dla chlopcow jest chyba trudniej kupic prezent dlatego Piotr dostal od wiekszosci gosci pieniadze.
to chyba nie zalezy tyle od plci dziecka co wlasnie od niepewnosci co sie moze najbardziej przydac. zwlaszcza osoby ktore nie maja albo juz odchowaly swoje potomstwo i wypadly z obiegu nie maja pomyslu, czesto tez czasu. pojawia sie opcja-pieniadze, rodzice wiedza najlepiej.

Oliviaa rozwalił mnie tekst "ICE łoś" :-D:-D:-D
A tak poważnie, myślę, że faktycznie można popróbowac z tym kierunkowym +48. Sprawdzę to :-)

A spódnice mi mama ubierała, tylko że byłam łobuzem i w portkach też często biegałam ;-)
:zawstydzona/y: bo ja niestety nie pamietam jak ma twoj losiek na imie:zawstydzona/y: a jakos musialam wybrnac;-) ja mam tel w orangu i moja siostra tez. i to rozwiazanie zdzialalo. jak tez masz pomaranczowy tel to to rozwiazanie sie sprawdza:tak:

Jeszcze raz potwierdzam ze bb jest bombowe (dzieki kobiety za takowe poszczeganie moje osoby).

Bylam wczoraj na aerobiku - kurcze nic mnie dzis nie boli - chyba niewlasciwie wykonywalam cwiczenia:confused:. Jutro ide na Hi-lo - tu chyba dostane wiekszy wycisk niz na BPU:confused:.
poprostu kochana mowimy co widzimy! to tobie sie Ania "dzieki" naleza bo dodajesz dziewczynom otuchy:tak::tak:
ale dostalam fazy ostatnio na wysilek fizyczny! nakrecilam sie strasznie i energia mnie rozpiera! nie moge sie doczekac az zaczne jakies treningi!:tak:

wow, pomyslcie, Jagodka ma juz prawie dobe!:-):tak:

reklama
Do góry