reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hej dziewczynki :-):-):-)

ehhh Jagodka mruczy jak kotek mowicie...........
ciekawe jak to jest, taka mała dziewczynka......:cool2::cool2::cool2:
Dorotko jeszcze raz wszystkiego naj naj!!!!

hihihi a ja to nie wiem jak to jest z takim małym chłopczykiem :confused:

Pamietam, że Daria też bardzo mruczała, tylko mi to bardziej misia przypominało :cool2:

hejo

A teraz drugi poemat na temat... Alusia :tak::tak::tak: Martusia masz cudo synka, wczoraj sie w nim zakochałam na zabój jak zobaczyłam ta fotke w podpisie :tak::tak::tak: Te oczka ahhh mądre, poważne spojrzenie .Cudny!!

oj taaaaak, potwierdzam :tak:

no właśnie :confused::confused::confused:

reklama
hmm, Daria dostała kolczyki na 1 urodzinki - no i teraz leżą sobie i czekają aż będzie na tyle duża, żeby mogła sama rozsądnie zdecydować czy chce dziury w uszkach czy nie :rofl2:. Na razie jak słyszy o przebijaniu to twierdzi, że ona nie chce :no:. No i nie wiem czy kolczyki się przydadzą ;-)
U nas małe dziewczynki to jeszcze przed 1 urodzinkami maja kolczyki w uszkach:-)
super to wygląda:cool::cool:, takie małe modnisie:cool::cool:

U nas małe dziewczynki to jeszcze przed 1 urodzinkami maja kolczyki w uszkach:-)
super to wygląda:cool::cool:, takie małe modnisie:cool::cool:

a mnie sie to nie podoba, zawsze byłam przeciwnikiem kolczykow u takich maluchow.........ale to juz decyzja rodzica.......

urosnie, sama zdecyduje..........

sama miałam przebite uszy w wieku 8 lat, ale ja nie chciałam kolczykow, bo koledzu z ktorymi sie bawiłam nie uznawali kolczykow w obu uszach hehhe

a mnie sie to nie podoba, zawsze byłam przeciwnikiem kolczykow u takich maluchow.........ale to juz decyzja rodzica.......

urosnie, sama zdecyduje..........

zgadzam się :tak:. Tak się zastanawiam, czy taka malutka dziewuszka nie zrobiłaby sobie krzywdy ruszając te kolczyki, ciągnąc :confused: - przyjnajmniej na początku bo potem pewnie by się przyzwyczaiła.

Ja wolę poczekać, aż Daria zadecyduje sama :tak:

reklama
Do góry