reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

My wczoraj bylismy u szwagra zobaczyć na mała Nadię, która ma juz 2 tygodnie, jest słodka i non stop spi. Bylismy tam wczoraj prawie 5 godzin a ona nawet się nie obudziła:szok: jak na nia patrzyłam, to az mi sie zachciało takiej małej kruszynki:ninja2::ninja2:łoś oczywiście tez walił jakimis tekstami, że najwyzszy czas pomyslec o drugim bobasie, ale pewnie temu, że był pod wpływem % :laugh2::laugh2::dull:
wieczorkiem wkleje jakies fotki nadii, a to wogóle , bedziemy rodzicami chrzestnymi i pojawia sie problem............co kupić:confused::confused:

reklama
Cześć Babeczki :-)
Śniło mi sie dzisiaj, że rozmawiałam przez telefon z Nianią :-)

:cool2::cool2::cool2: to się moze spełnić:-p wystrczy tylko słowo i telefon w sieci Era bo mam duzo minut :laugh2::cool2::cool::-)

A właśnie - w jakim szpitalu leży Gazelka z Jagódką?
W Damianie.

A ja byłam wczoraj na pierwszy zajeciach dla kobiet w ciazy :-)Prowadzi taka laska z TVN Style i daje nieźle w kosc. Juz sie wciagnełam i zamierzam dwa razy w tygodniu chodzić :cool:

W Damianie.

A ja byłam wczoraj na pierwszy zajeciach dla kobiet w ciazy :-)Prowadzi taka laska z TVN Style i daje nieźle w kosc. Juz sie wciagnełam i zamierzam dwa razy w tygodniu chodzić :cool:

dzięki za info :-)

fajnie, też przydałoby mi się coś takiego (tzn. nie do końca bo ja w ciąży oczywiście nie jestem), ale jakoś tak towarzystwa mi brakuje, zawsze to jakieś usprawiedliwinie nie? :-p;-)

hej dziewczynki :-):-):-)

ehhh Jagodka mruczy jak kotek mowicie...........
ciekawe jak to jest, taka mała dziewczynka......:cool2::cool2::cool2:
Dorotko jeszcze raz wszystkiego naj naj!!!!

a ja sie burze, piekny dzien za oknem, zaraz zmykamy na spacerek!!!!!!!

hejo
Fajnie,że Gazela fajnie :tak:
Ja też przez Jagódke chodze od wczoraj rozmarzona jakaś :confused: no ale u mnie to problem z wyższej pólki :dull:
Więc tak...
Aniu G. pięknie wygladasz i jako matka dwójki dzieci powinnas byc wzorem dla wszystkich innych matek bo moje wszystkie kolezanki ktore maja dwójke małych dzieci ciagle marudzą, narzekają jak to im ciezko i zmęczone takie a Ty wszystkim opowiadasz ,że szcześliwa jestes co jeszcze fotki potwierdzają. Wygladasz rewelacyjnie, kwitnaco , masz super fryzurke a o biuściku nic nie napisze bo ja z moim - 0,5 A to wiadomo,ze wszystkim zazdroszcze ehhhhh :-p
Chłopaki fajowe i obydwoje skóra zdarta z Tatusia . Chociaz wydaje mi sie,ze Piotruś ma duzo Twich cech i ma przez to taka"delikatniejszą" urode :tak:

A teraz drugi poemat na temat... Alusia :tak::tak::tak: Martusia masz cudo synka, wczoraj sie w nim zakochałam na zabój jak zobaczyłam ta fotke w podpisie :tak::tak::tak: Te oczka ahhh mądre, poważne spojrzenie .Cudny!!

myślałam nad jakimis kolczykami:confused: no zobaczymy:dull:

tak, oboje z łosiem, u nas jest moda, że to pary zostaja rodzicami chrzestnymi, a że to brat łosia, to padło na nas:cool2:

hmm, Daria dostała kolczyki na 1 urodzinki - no i teraz leżą sobie i czekają aż będzie na tyle duża, żeby mogła sama rozsądnie zdecydować czy chce dziury w uszkach czy nie :rofl2:. Na razie jak słyszy o przebijaniu to twierdzi, że ona nie chce :no:. No i nie wiem czy kolczyki się przydadzą ;-)

reklama
Do góry