reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
było zaje.biście wesoło :cool:
i to chcialysmy uslyszec:-)

Pochwale sie fryzurka, kolorkiem i rodzinka w jednym:-)
ale super wygladacie!:-)

a dziekuje bardzo, własnie sie ucze obrobki troche i tak sie bawie..........
tylko narazie aparatu brak :dry::dry::dry::dry:
moze sobie na spole kupimy?

w czwartek w urodzinki ide do spzitala na kontrole i zwiedzanko i...dostajemy klucze do mieszkanka :-):laugh2: nie moge sie doczekac :happy:
wreszcie zaczniemy sie przeprowadzac :happy:
same mile rzeczy sie szykuja w urodziny!:-)

Gazela urodziła i własnie karmi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-):-):-):-):-):-):-):-)
wszystkiego najlepszego dziewczyny!:-):-):-)

Babeczki bardzo Wam dziekuje za mile slowa - uwielbiam Was.
Przyznam sie szczerze ze to drugie macierzynstwo mi sluzy;-) - jeszcze karmie wiec jest czym oddychac;-), samopoczucie mam na 5+ - oby tak dalej:tak:
:-):-):-)

Gazelko, Dorotko gratulacje!!!!!!! :-):-):-):-) Gratulacje coreczki. Gratulacje tez dla Loska i Maciusia, ale fajnie, ze przyjdzie im sie zmierzyc z corka i siostra.
Kurde dziewczyny takie wiadomosci nastrajaj mnie naprawde radosnie i chce mi sie bobasa :-)

Z tym moim Slawkiem niektore zadziwilam co? Powiem Wam, ze to nie pierwszy raz. Moj los jak widzi wyzsza potrzebe to sie bierze. ma czasem takie napady :-p:cool2:

sikam ze smiechu :-D:-D:-D:-D:-D Martusiu jestes niemozliwa :-)
Nianiu, no szkoda, ze tego zobaczyc nie moglas :rofl2:

Elen mialam Ci juz wczoraj napisac, ze starsznie lubie ten Twoj link Serkretny. Chyba sobei go bede puszczala codziennie :tak:

Aniu.g a powiedz mi chodzisz juz do pracy czy jeszcze nie?

reklama
Do góry