reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
A propos cen. Teraz w Rossmanie jest jakaś promocja produktów OLAY. Kupiłam sobie ostatnio krem na dzień 7x Total Effects, bo zamiast 60 zł, kosztuje 39.99 i powiem wam, że dla mnie rewelka. Normalnie juz dawno żaden krem tak na mnie nie działał. Buźka zrobiła mi się jak pupcia niemowlęcia. Od razu poleciałam kupić na noc, ale juz nie było, więc wzięłam jeszcze pod oczy. Jak ktoś jest na kupnie kremu to polecam. Tyle, że to że działa na mnie nie znaczy, że na kogos tez tak podziała, no ale dla mnie jest super.
ja tez sie dolacze do pochwal. rok temu jak dostalam uczulenia od slonca i mialam cala twarz zmasakrowana to zel Active Hydrating Olay byl jedynym kremem jakiego moglam uzywac i nie powodowal dalszych podraznien. bardzo ladnie mi buzke doprowadzil do porzadku. teraz mam juz trzeci z rzedu Complete Care Multi-Radiance. i tez strzal w dziesiatke! ja zauwazylam ze mi sie skora "przyzwyczaja" do kremu i po jakims czasie przestaje go tolerowac. kosmetyczka twierdzi ze taka "moja uroda". dlatego nigdy nie uzywam pod rzad tego samego kremu. a z tym akurat wszystko ok juz prawie rok:-)

A my jutro idziemy na pierwsza impreze po porodzie majowym:-)
Dzieci do babci a my na parapetoweczke - super:-)
milej zabawy!:-)

reklama
Faktycznie :szok::szok::szok: Ale lot!!

uwielbiam dzisiejsze czasy za to ze mozna wszytsko kupic bez wychodzenia z domu i do tego taniej :-):cool:
Hihi, ja właśnie kupiłam ten na noc :-) W sumie wyszło 42,50 zł. W sklepie jest po 39,99 (a obecnie go nie ma), więc nawet się opłaca z domu wychodzić :-) Za paliwo by i tak wyszło więcej :-)

Do góry