reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
No masz szczęście matka. Masz coś na swoje usprawiedliwienie???

yyyyy, skręcanie szafy? może być?;-):-p:-D

My też prenumerujemy i mamy literki B,C,D, bo na A nie załapałam się już w kioskach.

Można to kupić na Allegro?

A Olay ja też używam, ale nie powiem żeby mi się pupcia zrobiła na twarzy:-p:-D

Laski oglądające Prison B., co z tą Sarą?:szok:

No niezła siła perswazji!!!

A propos cen. Teraz w Rossmanie jest jakaś promocja produktów OLAY. Kupiłam sobie ostatnio krem na dzień 7x Total Effects, bo zamiast 60 zł, kosztuje 39.99 i powiem wam, że dla mnie rewelka. Normalnie juz dawno żaden krem tak na mnie nie działał. Buźka zrobiła mi się jak pupcia niemowlęcia. Od razu poleciałam kupić na noc, ale juz nie było, więc wzięłam jeszcze pod oczy. Jak ktoś jest na kupnie kremu to polecam. Tyle, że to że działa na mnie nie znaczy, że na kogos tez tak podziała, no ale dla mnie jest super.

Kurde chyba sobie kupie bo ten krem faktycznie jest mega wypasiony. Na mnie tez tak podziałał :tak::tak::tak:

Udało mi się zbić cenę żywopłotu o 1605 zł, bez zmiany liczby nasadzeń:szok:;-):-D
Ciekawe co wspólnota na to:tak::-):-)

gratulacje!!! Niezła jesteś!!!!!!!!!!! :rofl2:

No niezła siła perswazji!!!

A propos cen. Teraz w Rossmanie jest jakaś promocja produktów OLAY. Kupiłam sobie ostatnio krem na dzień 7x Total Effects, bo zamiast 60 zł, kosztuje 39.99 i powiem wam, że dla mnie rewelka. Normalnie juz dawno żaden krem tak na mnie nie działał. Buźka zrobiła mi się jak pupcia niemowlęcia. Od razu poleciałam kupić na noc, ale juz nie było, więc wzięłam jeszcze pod oczy. Jak ktoś jest na kupnie kremu to polecam. Tyle, że to że działa na mnie nie znaczy, że na kogos tez tak podziała, no ale dla mnie jest super.

Kurde chyba sobie kupie bo ten krem faktycznie jest mega wypasiony. Na mnie tez tak podziałał :tak::tak::tak:

hmm, mi się właśnie krem kończy - ale na noc, też OLAY ale jakiś tańszy. Może rzeczywiście skuszę sie na ten, o którym piszecie :confused:. Ciekawe czy u mnie bedzie??????

Witam,
no wlasnie e-mamo czemu Sara???
A ja mam problemik - wymylsilam sobie ze powoli rozpoczne jednak wdrazanie Piotrka w sztuczne - dostalismy recepte na Nutramigen. No i moj maly nie chce tego pic - na razie za nami zaledwie jedna proba - poczekam do jutra i znow bedziemy probowac - chyba moj pokarm mu bardziej samkuje:-)

reklama
Do góry