reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ja też się melduję:tak:

Elfiko ale jazda, wyobraź sobie że ten sam kombinezon upatrzyłam dla Matuesza:szok::-p:-D:tak:, tylko mam lepiej:-p bo mogę jechac go najpierw obejrzeć, a Mati przymierzyć, bo dziewczyna sprzedaje je z Wrocławia.:-D
ha ha ha to super!
ja zamówiłam w ciemno bo mam jeszcze te zeszłoroczne wiec na większe mrozy będa gdyby to sie okazało cieniutkie :tak:
ale na tej kurtce jest kateczka z firmą taka samą jaka jest na tej czerwonej kurteczce, którą Nisia ma teraz wiec podejrzewam,że bedzie ok

a mi cos sie wydaje moje drogie panie ze tutaj sie otwiera szerokie pole do manipulacji:tak: takimi sa dla siebie autorytetami, ze jak tylko jedna z dziewczynek bedzie stawiala opor mozna ja przekonac ze druga na bank sie tak nie zachowuje. korci mamusie wykorzystac taka sytuacje?;-)
Ha nie tyle korci co mamusia elfikowa juz ta sytuacje nie raz wykorzystała :tak::-p:-D:-D

mowisz? sama nie wiem. w zyciu nawet nie widzialam jak to wyglada na zywo i jakie jest tempo tych cwiczen. pomyslalam o tym bo ja wode bardzo lubie ale sam basen i plywannie od lewa do rawa mnie raczej nudzi. i blisko mam-10 minut od domu i cena mi sie wydaje smiesznie niska-40zl za 8 wejsc. pomysle jeszcze:tak:
Ty jesteś w wodzie, instruktor na brzegu basenu się giba do muzyki, a ty w wodzie próbujesz go naśladować :-) Tak w skrócie wygląda aqua aerobic. Kto wie? A nóż ci się spodoba. Ja nie przepadam :-)

prawie robi wielką różnicę:-p
no dobra @-py, jestem;-)

gofry? jakie gofry:szok:Alka- podziel się goframi:-D:tak::-p

idę po ten.... po kawę:sorry:
No masz szczęście matka. Masz coś na swoje usprawiedliwienie???

a ja zamówiłam prenumeratę ABC i na razie nie dostałam żadnej, mamy tylko Anakonde............
My też prenumerujemy i mamy literki B,C,D, bo na A nie załapałam się już w kioskach.

Udało mi się zbić cenę żywopłotu o 1605 zł, bez zmiany liczby nasadzeń:szok:;-):-D
Ciekawe co wspólnota na to:tak::-):-)
No niezła siła perswazji!!!

A propos cen. Teraz w Rossmanie jest jakaś promocja produktów OLAY. Kupiłam sobie ostatnio krem na dzień 7x Total Effects, bo zamiast 60 zł, kosztuje 39.99 i powiem wam, że dla mnie rewelka. Normalnie juz dawno żaden krem tak na mnie nie działał. Buźka zrobiła mi się jak pupcia niemowlęcia. Od razu poleciałam kupić na noc, ale juz nie było, więc wzięłam jeszcze pod oczy. Jak ktoś jest na kupnie kremu to polecam. Tyle, że to że działa na mnie nie znaczy, że na kogos tez tak podziała, no ale dla mnie jest super.

reklama
Do góry