reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Czesc babeczki! Jejku pare miesiecy minelo od edy tu ostatnio byłam:zawstydzona/y:.Mam taki zapieziel,ze masakra.Od lipca mieszkamy na nowym.Jak znajde chwile to wkeje fotki.Teraz walczymy z ogrodem,męża czeka kolejna operacja...Chłopaki zdrowe.Z Natanem musze jechac niebawem na badania kontrolne jego serduszka.A co tam u was?Mamy juz chyba kilka mamus z 2 dzieciaczków,tak?:happy:

Czesc babeczki! Jejku pare miesiecy minelo od edy tu ostatnio byłam:zawstydzona/y:.Mam taki zapieziel,ze masakra.Od lipca mieszkamy na nowym.Jak znajde chwile to wkeje fotki.Teraz walczymy z ogrodem,męża czeka kolejna operacja...Chłopaki zdrowe.Z Natanem musze jechac niebawem na badania kontrolne jego serduszka.A co tam u was?Mamy juz chyba kilka mamus z 2 dzieciaczków,tak?:happy:

Cześć Agnieszko :-D

Jak miło, że się odezwałaś :-D

Mówiłam już dziś cześć???

1. Spać będziemy tu:
"OLIVIA"

2.
A propos, to mój Maciek tez juz wie to i owo. Kiedyś szłam do kibelka i mówię mu "Mamusia idzie zrobić siku." Maciek na to: "Siusiakiem." Ja na to, że dziewczynki nie mają siusiaków. Minęło parę chwil, Maciek przemyślał chyba sprawę, przychodzi do mnie i mówi: "Mamusiu, pokaz tego siusiaka co go nie mas.":-)

Ad 1. Super chatka. Bardzo mi się podoba - taka schludna :tak::-)

Ad 2. I co? Pokazałaś? :cool:

Skoro już jesteśmy z temacie pciowym, to jak nazywacie dziewczyńskie narządy? Mój syn jest jeszcze nieuświadomiony, ale juz niedługo będzie miał okazję poczynić nowe obserwację i jakoś będę musiała wybrnąć z gradu dziecięcych pytań...

Ostatnio na podwórku było sikanie w krzakach - ja wysadzalam Macka, a inna dziewczyna córkę. No i ta corka, po pierwsze starsza pol roku od M, po drugie ma brata. I poinformowała mnie, że Maciek jest chłopakiem i ma siusiaka :happy2: Zapytałam się Jej mamy co wobec tego ma Wiktoria i się okazało, że "siusiaczkę" :-p

reklama
co do dzieciaczków to o ile mi wiadomo Gazelka i Lilka jeszcze 2 w 1, chyba.............:happy2:

melduje ze jeszcze 2w1 jestesmy :cool:
i mam nadzieje ze młoda w brzuchu posiedzi do momentu az sie przeprowadzimy i urządzimy :-)

czesc wszystkim ;-)

wczoraj czułam sie masakrycznie :sick:
dzisiaj na szczescie przespałam cała noc,reka nie dretwiała mi,wiec spałam i odsypiałam poprzednią noc

teraz pełna sił przystepuje do prasowania prania--->6 pralek,w tym tych wszystkich malutkich rzeczy dla Hani :happy2::happy2::happy2:

Do góry