reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
2. "Tonjad jeśt siopcitiem ma penisia" :nerd::nerd::nerd::nerd:

:dull::happy2:

hmmmmmmm :happy2::happy2::happy2:

czesc babeczki :blink::blink:

własnie wrociłam od dentysty, mam dwie sliczne jedyneczki z przodu
jeszcze tylko 4 zeby i bede naprawiona....

co do kurtek, Kuba ma dokładnie taka, jaka jest na tej aukcji
GEORGE-kurteczka typu alaska,khaki.---- r.86 -92 (251960199) - Aukcje internetowe Allegro
ahh ukochane lumpeksy :happy2::happy2:
do kurtki zakupilismy czape *H&M NOWA* Super PILOTKA z Kożuszkiem 86/98 (251964756) - Aukcje internetowe Allegro
i Kuba jest juz przygotowany na zime, jeszcze tylko butki!!

Asiu - bardzo ładna kurtka i czapa :tak::tak::tak: u nas kupowanie czegokolwiek dla Julki to nie lada wyzwanie :confused2: nie wiem jak załatwimy zakup kurtki - jak dla mnie to jest mega załamka :sorry::cool::nerd:

hej
Wczoraj Edyta narzekała na hormonalną burzę przed @ ale mi bardziej doskwiera :happy2: hormonalne szaleństwo w czasie owulacji :-p
a widzisz Elen mialam sie was zapytac czy tez tak macie. ja zauwazylam ostatnio ze przed miesiaczka w sumienic mnie nie rusza, ale w okolicy owulacji to dostaje jakiegos takiego nerwa, ze sama ze soba nie moge wytrzymac!:dull:
no i byłyśmy z Julią u Żanety i "Tonjada" :-D:-D:-D:-D
jeju, jakie małe dzieci sa małe!!! juz prawie zapomniałam :-p i mają takie małe plauszki... nóżki...
no i Julka w tym wszystkim strzeliła dwa mega teksty:
1. "Mamusia ujodzi Julii baciśka Bojisa, posię" :confused2::confused2::confused2:
2. "Tonjad jeśt siopcitiem ma penisia" :nerd::nerd::nerd::nerd:

:dull::happy2:
:happy2::happy2::happy2::happy2:
Klaudia milego wypoczynku!:-)
Elfik, Anusia, Aneta, Dawidek zdrowi juz?

reklama
Do góry