reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
czeeeśćććć :-)
wpadam na trochę bo uciekam na aerobik zaraz ale może potem wpadnę na chwilkę poczytam co nowego słychać

A propos, to mój Maciek tez juz wie to i owo. Kiedyś szłam do kibelka i mówię mu "Mamusia idzie zrobić siku." Maciek na to: "Siusiakiem." Ja na to, że dziewczynki nie mają siusiaków. Minęło parę chwil, Maciek przemyślał chyba sprawę, przychodzi do mnie i mówi: "Mamusiu, pokaz tego siusiaka co go nie mas.":-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czesc babeczki! Jejku pare miesiecy minelo od edy tu ostatnio byłam:zawstydzona/y:.Mam taki zapieziel,ze masakra.Od lipca mieszkamy na nowym.Jak znajde chwile to wkeje fotki.Teraz walczymy z ogrodem,męża czeka kolejna operacja...Chłopaki zdrowe.Z Natanem musze jechac niebawem na badania kontrolne jego serduszka.A co tam u was?Mamy juz chyba kilka mamus z 2 dzieciaczków,tak?:happy:

Hej Aga :-) Super ,że sie odezwałąś :-):-)Wpadaj częściej:tak::tak::tak:

Dziś bylam u doktorka :-)
Podobno NIC się nie dzieje i najprawdopodobniej w spokoju doczekam do 15go.

Natomiast w kontekście moich pogaduszek z Brunetką o drugim cc i bliźnie i tego że w ogóle o tym nie myśle... to dziś się okazało, że mam bardzo cienką macicę. I gdy lekarz głowicą dotykał miesca po cięciu to aż zawyłam, tak strasznie boli. No i lekarz powiedział że nie możemy dopuścić do skurczy, bo jest ryzyko pęknięcia, bo normalnie to nie powinno tak boleć. Na dodatek blizna na brzuchu napuchła i się powiększyła, a ja nawet tego nie zauważyłam, bo brzuch mi zasłania te okolice.

Oczywiście teraz mam się oszczędzać, nie dźwigać i tak dalej. A ja przed wizytą byłam jeszcze na gimnastyce :-p Przynajmniej tyle mojego ;-)

UUUUUUU ła Gazelko trzymam kciuki, żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli :tak::tak::elvis::elvis::elvis:

Hej laski, mam koszmarny tydzień za sobą, roboty tyle że wymiękam...:sick: mam nadzieję , że przyszły będzie lepszy...

Olivia gratulacje :-):-):-)

Olivia - super że dyplom już wisi na ścianie :-)

wow gratulacje!:tak::tak::tak: No i jestem pod wrażeniem, że "ł" napisali :tak::tak::tak:
dzieki!
ja tez bylam ostro zdziwiona ze wyzwaniu "ł" podolali:tak: ale na ktoryms certyfikacie dziewczynie jakis blad wysadzili. pewnie pojdzie do poprawki.
posypalo sie troszke gratulacji z roznych stron swiata. milo sie zrobilo. ale najbardziej mi sie chce smiac ze teraz dla kazdego jestem per marysia! oni na to patrza jak na dwuczlonowe nazwisko.:happy2: witam panie lipcoweczki, marysia jestem!:-D:-D

reklama
ale ten czas leci :szok:
Gazelaczek niedługo pochwali nam się dzidziusiem
mocno trzymam kciuki za szczęśliwe narodziny:blink:

dziewczyny mam pytanie ile ważą Wasze dzieciaczki
przybierają czy stoją z wagą?
troszkę się zastanawiam czy jest ok bo martynia waży zaledwie 10 kg :confused2:

Do góry