reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Iwon nie mam pojecia co to za pioseneczka. moze dlatego ze radia nie slucham polskiego:confused2: a gdzie ty ja slyszysz? w pracy?. Anusia dobrze mowila zebys sie przysluchala co to za stacja. najlepiej o pelnej godzinie jak beda wiadomosci to sobie nie daruja powiedziec co to za stacja.
to mi przypomina jak na jednej str internetowej poswieconej greckiej muzyce ktos pisze "bylem na wakacjach wgrecji i leciala taka fajna piosenka i mi sie strasznie podobala. pomozcie mi! koniecznie musze wiedziec kto to spiewa. to lecialo jakos tak, najpierw cos po grecku a potem lalalala i znow cos po grecku". ktos mu odpisal "na litosc boska!! a cos oprocz lalala to pamietasz z tej piosenki jeszcze?":happy2::-D nie wiem czy mi sie dokladnie udalo ta desperacje jaka byla w jego wypowiedzi uzyskac:-D:-D ja lalam ze smiechu!:-D:-D:-D

Iwon a ta ci sie podoba?
YouTube - Madonna Push

reklama
a czy wasze dzieci mówią przestawiając szyk zdania? np. "deszcz pada nie" "spacer idziemy nie" itp?[/quote]

nieeeeeee :no:

Szwagierka Ewelina urodziła sliczna córeczkę, mała ważyła 3450 i ma 54 cm....az jej zazdroszcze, ale sama nie biorę się jeszcze za powiększenie rodzinki:-p

moje gratulacje dla Eweliny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej

a widzisz Elen mialam sie was zapytac czy tez tak macie. ja zauwazylam ostatnio ze przed miesiaczka w sumienic mnie nie rusza, ale w okolicy owulacji to dostaje jakiegos takiego nerwa, ze sama ze soba nie moge wytrzymac!:dull:

:happy2::happy2::happy2::happy2:
Klaudia milego wypoczynku!:-)
Elfik, Anusia, Aneta, Dawidek zdrowi juz?

a ja nie mam :no: w czasie owulacji. Wiecie kiedy mam? W trakcie okresu :szok:, rąbnięta jakaś jestem, czy co? ;-)

Zdaje się, że już zdrowa :-D, dzięki

a co tam. chwale sie wszytkim to wam tez! oto moja duma, wczoraj odebralam!:-)
http://farm2.static.flickr.com/1338/1484604165_0f66ffdbae_b.jpg

to ja też gratuluję, tylko po cichu sie dopytam: ale co to dokłanie jest? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Klaudia, to wyobraź sobie pakowanie dwójki, albo trójki dzieci... Pomyśl ile masz szczęścia, że zabierasz rzeczy tylko dla jednego dziecka :-p
No tak, ale jest jeszcze mąż, który zawsze pakuje sobie tylko ubrania, bo po co brać np. ręcznik czy mydło. O całej reszcie ja muszę zawsze pamiętać :wściekła/y:

Klaudiuś pozdrów od nas góry :-);-):tak:
Mam do Ciebie pytanie o noclegi? Gdzie się zatrzymacie? No i najważniejsze pytanie, czy w dalszym ciągu zamierzacie używać dla Maciusia nosidła turystycznego?
Moja Julka nie jest długodystansowcem i obawiam się, że na nóżkach za długo nie pochodzi, spacerówki nie posiadamy, w ogóle wózka nie używamy już grubo ponad rok. Ostatnia wyprawa do Zakopca łączyła się z wypożyczeniem nosidła na miejscu ale to dźwiganie na plecach to był prawdziwy koszmar. Szczerze powiem, że nie wyobrażam sobie tego w tej chwili w sytuacji gdy Julia jest sporo cięższa niż roku temu:sorry:.
Łączę się z Tobą w bólu;-):-)- ja też nienawidzę się pakować:baffled:

Acha- życzę Wam super udanej pogody!:tak:
Dziękujemy bajdzio :-) Napewno będzie supej :-)

Spać będziemy tu:
http://www.mati.zakopane.pl/olivia/opis.htm

Nosidła używamy na każdym wyjeździe, nawet jak nie jedziemy w góry. Bo jak przychodzi Maćkowa pora drzemki, to się go wkłada do nosidła i zawsze chwilę się w nim zdrzemnie. Teraz nasze wyprawy wyglądają tak, że Maciuś sobie chodzi ile ma siły, a jak już nie ma, to Łukasz go bierze do nosidła (no cóż wprawdzie to 15 kilo, ale zawsze to można potraktować jak siłownię). Bardzo się cieszę, że kupiliśmy to nosidełko, bo naprawdę sie sprawdza. Z początku myślałam, że to przesada dawać tyle kasy za nosidełko, ale z czystym sumieniem moge powiedzieć, że używamy go na całego.
A co do waszego wyjazdu, to zawsze możecie w drodze do Zakopanego jechać przez Tarnów :-) Jestem pewna, że Maciuś nie będzie mieć nic przeciwko temu, żeby Julci pożyczyć nosidełka :tak:

Klaudia, udanego wypadu i pogody oczywiscie:-):cool:

Klaudia - zazdroszczę... wyjazdu, nie pakowania :-D

Klaudia - baw sie dobrze:-)

Klaudia milego wypoczynku!:-)

Dzięki babeczki :-)
Jeszcze tylko parę lekcji i o 18 ruszamy w drogę :-)
a co tam. chwale sie wszytkim to wam tez! oto moja duma, wczoraj odebralam!:-)
http://farm2.static.flickr.com/1338/1484604165_0f66ffdbae_b.jpg

Nic z tego nie kumam, ale gratuluję !!!!!!!! :-)

2. "Tonjad jeśt siopcitiem ma penisia" :nerd::nerd::nerd::nerd:

:dull::happy2:

To się nazywa edukacja seksualna :-)

A propos, to mój Maciek tez juz wie to i owo. Kiedyś szłam do kibelka i mówię mu "Mamusia idzie zrobić siku." Maciek na to: "Siusiakiem." Ja na to, że dziewczynki nie mają siusiaków. Minęło parę chwil, Maciek przemyślał chyba sprawę, przychodzi do mnie i mówi: "Mamusiu, pokaz tego siusiaka co go nie mas.":-)

A propos, to mój Maciek tez juz wie to i owo. Kiedyś szłam do kibelka i mówię mu "Mamusia idzie zrobić siku." Maciek na to: "Siusiakiem." Ja na to, że dziewczynki nie mają siusiaków. Minęło parę chwil, Maciek przemyślał chyba sprawę, przychodzi do mnie i mówi: "Mamusiu, pokaz tego siusiaka co go nie mas.":-)

:-):-):-)

udanego wyjazdu i ładnej pogody!!!

reklama
a ja nie mam :no: w czasie owulacji. Wiecie kiedy mam? W trakcie okresu :szok:, rąbnięta jakaś jestem, czy co? ;-)
to moze tak bo chyba sie mala niescislosc wkradla. ja osobiscie czegos takiego jak pms nie doswiadczam. czasem sie zdarzy ze jestem tronke bardziej nerwowa ale rzadko. za to dostaje jakis szalejacych humorow w okolicy owulacji. jak bomba zegarowa potrafie byc!:-D i to mi sie wydaje dziwne. a co do ochoty na sex to tak ogolnie...zawsze:-) ale tak standardowo owulacja i w czasie okresu w sumie tez(tu akurat kiedys czytalam ze niektore kobity tak maja)

wiecie co zaczelam rozpakowywac torbe podrozniczke i... brakuje mi
1. magazynow
2. samoopalacza
3. dwoch kremow do stop nowych
4. paska
i teraz tak
ad1. jestem zla bo wyblagalam od pana idealnego
ad2. mam lekkiego nerwa z tym bo jestem juz blada jak sciana i bylby jak znalazl
ad3. wkurzylam sie. to sa kremy garniera ktorych w pl nie ma a one na moje stopy dzialaja lepiej niz scholl i vichy! przez trzy dni latalam po atenach zeby je kupic i miec na zime!
ad4. jestem wsciekla! za tym paskiem chodzilam prawie rok! ii wreszcie znalazlam w wakacje, idealny, wymarzony. dodam jeszcze ze tani nie byl!:no::wściekła/y:
za to kolezance zniknal kubek ze starbucksa

moje przypuszczenia sa takie. zlodziejem musial byc ktos narodowosci greckiej albo znajacy grecki(po co mu magazyny po grecku? albo kosmetyki na ktorych tez po grecku napisane do czego to?) i byla to albo kobieta albo gej!:dull:
jednak z wlasciciela biura zrobie zapowiedziana moussake. kazdy kto glodny niech daje znac. bedzie wyzerka po grecku!!!!!!!:wściekła/y:

Do góry