Chcialam aby juz zaczal smigac na nartkach, ale okazuje sie ze przed ukonczeniem 3 roku zycia nie powinno sie dziecka uczyc jazdy - obciazenia, stawy etc - no coz poczekam do przyszlej zimyAniu, fajny kombinezon!!! A wąskie spodenki mogą być atutem - nie będzie pod nie wchodził śnieg! Jeśli nie kupisz kozaczków tylko botki, to na pewno ładnie się zgrają ze spodniami. Chyba że planujesz zacząć u Jasia w tym roku naukę jazdy na nartach :-)
reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
Hejooooooooooo :-)
trochę mnie tu nie było , na pewno nie dam rady nadrobic,
jeżeli chodzi o zabawki to u nas królują lalki (o przepraszam nie lalki, tylko dzidzie ), książki książki książki, farbki do malowania palcami itp itd ;-)
apsik apski apsik - ide spac wygrzac swoje stare kości
papapapapapa
trochę mnie tu nie było , na pewno nie dam rady nadrobic,
jeżeli chodzi o zabawki to u nas królują lalki (o przepraszam nie lalki, tylko dzidzie ), książki książki książki, farbki do malowania palcami itp itd ;-)
apsik apski apsik - ide spac wygrzac swoje stare kości
papapapapapa
anusia_80
lipcowa mama 2005
Czesc:-)
Aniu, świetny ten kombinezon, tez bym sie skusiła, bo wprawdzie Dawid kurtki zimowe ma, ale i tak musze kupic spodnie na szelkach. Powiedz mi, gruby jest ten materiał jak na zime?, bo raczej ta kurteczka nie wygląda na puchową
Co do kombinezonu - wlasnie dostalam paczke:
~KM~ NOWY REWELACYJNY 2CZ. KOMBINEZON ok.104 -15Z (248737370) - Aukcje internetowe Allegro
Za ta cene to jest naprawde fajny. Sa miejsca gdzie odstaja niteczki, ale material jest miekki.
Minusem sa troszke waskie u dolu spodenki - bedzie ciezko chyba buty wsunac - zobaczymy.
Aniu, świetny ten kombinezon, tez bym sie skusiła, bo wprawdzie Dawid kurtki zimowe ma, ale i tak musze kupic spodnie na szelkach. Powiedz mi, gruby jest ten materiał jak na zime?, bo raczej ta kurteczka nie wygląda na puchową
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Hejo;-)
Chyba mam PMS, bo mnie wszystko maksymalnie wk@#wia od rana
Jezu nie cierpię takich dni, w których nie potrafię nad sobą zapanować i wiem, że to wszystko jest winą rozszalałych hormonów
Widzę, że Daska się pokazała. Stara ale z Ciebie jest laszysko WoooW i dzięki za przypomnienie jak wygląda Darcia, szkoda tylko, że tak mało fotek i że takie ciupcie
Chyba mam PMS, bo mnie wszystko maksymalnie wk@#wia od rana
Jezu nie cierpię takich dni, w których nie potrafię nad sobą zapanować i wiem, że to wszystko jest winą rozszalałych hormonów
Widzę, że Daska się pokazała. Stara ale z Ciebie jest laszysko WoooW i dzięki za przypomnienie jak wygląda Darcia, szkoda tylko, że tak mało fotek i że takie ciupcie
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Aniu - gratulacje dla Eweliny :-)
No ja to PSMa nie mam, wręcz przeciwnie, i nie hormony powodują, ze "mnie wszystko maksymalnie wk@#wia od rana" ehhh, nie ważne
Daska - Daria pięknie wyrosła! Zazdroszczę wszyskim dziewczeńskim mamą takich długich włosów u córek no i Arja taaaaaaaka duża A kiedy przeprowadzka???
Elfiku, Elfiku - (jeszcze tylko trzy dni )
idę kawą rozładowac stresa
No ja to PSMa nie mam, wręcz przeciwnie, i nie hormony powodują, ze "mnie wszystko maksymalnie wk@#wia od rana" ehhh, nie ważne
Daska - Daria pięknie wyrosła! Zazdroszczę wszyskim dziewczeńskim mamą takich długich włosów u córek no i Arja taaaaaaaka duża A kiedy przeprowadzka???
Elfiku, Elfiku - (jeszcze tylko trzy dni )
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
kawa Cię tylko nakręci meliska ciotka, meliska....
Klaudia
Lipcóweczka 2005
U nas w kompie jest katalog pt. "Kopary" ze zdjęciami koparek. Oczywiście tatus wynalazł :-)Klaudia, u nas też kopary na 1szym miejscu Ostatnio nawet R wynalazł taki patent, że sadza Macka przed kompem, włącza YouTube i wynajduje filmiki o koparkach. One są takie krotkie, na kilka minut, jak koparka na budowie jeździ, jakąś górę przesypuje, takie z życia wzięte.
Kiedyś obejrzał filmik o koparce, która ugrzęzła w piachu. I na drugi dzien, gdy się bawił czymś na dywanie, przypomniało Mu się i zawołał "koparka - zakopała" i zaczął się do rozpuku śmiać. I teraz tak 2-3 razy dziennie Mu się to przypomina i ma niezły ubaw :-)
Maciek dopiero od jakiegoś czasu używa "się".Mam pytanie - czy Wasze maluchy używają czasowników zwrotnych? Maciek w ogóle nie mówi "się" tylko samo "bawi", "śmieje" itd...
Wczoraj przyjechał od babci i mówi: "Dziadziuś opowiadał jakieś takie banialuki"
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Co do mówienia, to Maćkowi mylą się pojęcia "zimne", "ciepłe". Czasem jak myje ręce i woda jest za ciepła, to mówi "Ale zimna.":-)
A my jutro jedziemy sobie na weekend do Zakopanego :-) Mam nadzieję, że nie będzie lało i pochodzimy trochę po górkach.
A my jutro jedziemy sobie na weekend do Zakopanego :-) Mam nadzieję, że nie będzie lało i pochodzimy trochę po górkach.
reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Dziewczyny, ostatnio leci w radiu taka fajna pioseneczka, laska śpiewa takim dosyć mocnym głosem. Bardzo mi się to podoba, ale nie wiem, kto to śpiewa, jaki jest tytuł itp, może Wy wiecie? To leci mniej więcej tak (uwaga, pisze tak, jak się słyszy, więc proszę o powstrzymanie się od śmiechu ;-)): nana nanana keri eri, nana together keri eri, nana na brother keri eri, nana togehter keri eri...