reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Aniu, fajny kombinezon!!! A wąskie spodenki mogą być atutem - nie będzie pod nie wchodził śnieg! Jeśli nie kupisz kozaczków tylko botki, to na pewno ładnie się zgrają ze spodniami. Chyba że planujesz zacząć u Jasia w tym roku naukę jazdy na nartach :-)
Chcialam aby juz zaczal smigac na nartkach, ale okazuje sie ze przed ukonczeniem 3 roku zycia nie powinno sie dziecka uczyc jazdy:no: - obciazenia, stawy etc - no coz poczekam do przyszlej zimy:happy:

reklama
Hejooooooooooo :-)
trochę mnie tu nie było :sorry2:, na pewno nie dam rady nadrobic:sorry:,

jeżeli chodzi o zabawki to u nas królują lalki (o przepraszam nie lalki, tylko dzidzie :shocked2::laugh2:), książki książki książki, farbki do malowania palcami itp itd :blink:;-)

apsik apski apsik - ide spac wygrzac swoje stare kości:baffled::baffled::baffled:
papapapapapa

Czesc:-)

Co do kombinezonu - wlasnie dostalam paczke:
~KM~ NOWY REWELACYJNY 2CZ. KOMBINEZON ok.104 -15Z (248737370) - Aukcje internetowe Allegro
Za ta cene to jest naprawde fajny. Sa miejsca gdzie odstaja niteczki, ale material jest miekki.
Minusem sa troszke waskie u dolu spodenki - bedzie ciezko chyba buty wsunac - zobaczymy.

Aniu, świetny ten kombinezon, tez bym sie skusiła, bo wprawdzie Dawid kurtki zimowe ma, ale i tak musze kupic spodnie na szelkach. Powiedz mi, gruby jest ten materiał jak na zime?, bo raczej ta kurteczka nie wygląda na puchową:sorry2:

Hejo:blink:;-)

Chyba mam PMS, bo mnie wszystko maksymalnie wk@#wia od rana:wściekła/y:
Jezu nie cierpię takich dni, w których nie potrafię nad sobą zapanować:no: i wiem, że to wszystko jest winą rozszalałych hormonów:sorry:

Widzę, że Daska się pokazała. Stara ale z Ciebie jest laszysko :szok: WoooW :cool2::-p:-p i dzięki za przypomnienie jak wygląda Darcia:tak:, szkoda tylko, że tak mało fotek i że takie ciupcie:-p:cool2:

Aniu - gratulacje dla Eweliny :-)

No ja to PSMa nie mam, wręcz przeciwnie, i nie hormony powodują, ze "mnie wszystko maksymalnie wk@#wia od rana:wściekła/y:" ehhh, nie ważne :-p

Daska - Daria pięknie wyrosła! Zazdroszczę wszyskim dziewczeńskim mamą takich długich włosów u córek :sorry2: no i Arja taaaaaaaka duża :shocked2: A kiedy przeprowadzka???

Elfiku, Elfiku - :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: (jeszcze tylko trzy dni :-p)

idę kawą rozładowac stresa :blink:

Klaudia, u nas też kopary na 1szym miejscu :-D:-D:-D Ostatnio nawet R wynalazł taki patent, że sadza Macka przed kompem, włącza YouTube i wynajduje filmiki o koparkach. One są takie krotkie, na kilka minut, jak koparka na budowie jeździ, jakąś górę przesypuje, takie z życia wzięte.

Kiedyś obejrzał filmik o koparce, która ugrzęzła w piachu. I na drugi dzien, gdy się bawił czymś na dywanie, przypomniało Mu się i zawołał "koparka - zakopała" i zaczął się do rozpuku śmiać. I teraz tak 2-3 razy dziennie Mu się to przypomina i ma niezły ubaw :-)
U nas w kompie jest katalog pt. "Kopary" ze zdjęciami koparek. Oczywiście tatus wynalazł :-)

Mam pytanie - czy Wasze maluchy używają czasowników zwrotnych? Maciek w ogóle nie mówi "się" tylko samo "bawi", "śmieje" itd...
Maciek dopiero od jakiegoś czasu używa "się".
Wczoraj przyjechał od babci i mówi: "Dziadziuś opowiadał jakieś takie banialuki" :-D:-D

Co do mówienia, to Maćkowi mylą się pojęcia "zimne", "ciepłe". Czasem jak myje ręce i woda jest za ciepła, to mówi "Ale zimna.":baffled::-)

A my jutro jedziemy sobie na weekend do Zakopanego :-) Mam nadzieję, że nie będzie lało i pochodzimy trochę po górkach.:tak:

reklama
Dziewczyny, ostatnio leci w radiu taka fajna pioseneczka, laska śpiewa takim dosyć mocnym głosem. Bardzo mi się to podoba, ale nie wiem, kto to śpiewa, jaki jest tytuł itp, może Wy wiecie? :sorry2: To leci mniej więcej tak (uwaga, pisze tak, jak się słyszy, więc proszę o powstrzymanie się od śmiechu ;-)): nana nanana keri eri, nana together keri eri, nana na brother keri eri, nana togehter keri eri...:sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry