reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dzięki/nie dzięki... sama nie wiem :-)
dzieki. ja zwasze jestem na dzieki i poki co nic sie nie zawalilo:tak: zycze milej wprowadzki!:-)

Dziś Maciejas kończy 2 lata, 2 miesiące, 2 tygodnie i 2 dni

a Jagusia ma termin za 22 dni :-D

znów mi liczby chodzą po głowie, hihih
:shocked2:magicznie znow sie zrobilo!:tak:

nic nie powiem :-p:ninja:
czasem milczenie mowi wiecej niz slowa Elen;-) juz wszystko wiem. zes sie zdradzila tym buziaczkiem w komentarzach:laugh2:

reklama
Zobaczcie co sie dzieje na niebie za moim oknem :szok::szok::szok:
101a5062ol3.jpg

Dziewczyny gdzie wy kupujecie takie ładne ubranka dla swoich pociech, Elf i Elen, wasze dziewczynki mają śliczne spodenki, kurteczke i czerwona bluzeczkę.
Róznie :tak:
Mało ubranek kupuje Weronice bo większośc tego co nosi dostaje od mojej siostry i brata G.
Mam napływ ubranek tak dwa razy w roku i z reguły dokupuje tylko rajstopki, skarpetki, majtaski i czasami buty.
Ten polarek to H&m i spodenki tez :tak:

Olivka
z grubsza

Athina view
Kimon z facetów
just very happy

i te krajobrazówki zajebiste. Wszytskie te zdjęcia mi się podobają :tak::tak::tak:
:-) duma mnie rozpiera! tak sie pytam z ciekawosci. zwykle tak jest ze mi sie podoba jakas fotka, zachwycam sie i ja umieszczam na stronie, a ona potem jest olewana totalnie przez "ogladaczy".:tak:
NiaNia z tego co pamietam to twoj brat chyba tez sie fotografia zajmowal:confused: a moze mieszam?
wlasnie rozmawialam z panem idelanym-kimonem. kimoniatko dziekuje ci bardzo ze go tak wyroznilas:tak::tak::tak:

Aniu, pewnie tak dopiero od 4-5 listopada :sorry2: a Wy pewnie jak zwykle będziecie tylko na Wszystkich Świętych? Czy to prawda, że w Zakopcu są teraz jakieś koszmarne przebudowy?
przebudowywuja skrzyzowanie na nowotarskiej - robia podziemne przejscie miedzy krupowami a gubalowka:szok:
ale w listopadzie tlumow raczej nie ma. my pewnie w tym roku bedziemy na wybory (maciek jest tam zameldowany), a potem nie wiadomo - kto wie:-)

Anusia serdeczne życzenia z okazji rocznicy ślubu!! Dlaczego sie wczoraj nie pochwaliłaś??

Witam wieczorkiem:cool2:
dziekuje Elfik, nie pochwaliłam sie wczoraj, bo nie mialam dostepu do kompa, cały dzień w biegu między jednym sklepem a drugim, popołudnie z kumpela a wieczór z męzem, zaczelismy winkowac i skończyło się...tak jak się skończyło:cool2: nie było czasu nawet załaczyc kompa:sorry2:
sorki....

reklama
Olivia, ja osobiście nie uważam , że winko jest dla mięczaków:shocked2: kazdy pije to co mu smakuje, a nie chodzi przeciez o to, żeby upic się czyms mocnym typu łiskacz, ale tym co Ci smakuje:sorry2:
noi dziekuję za zyczenia:-)

Do góry