reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Olivia, zbyt trudny wybór zapodałaś. Musisz kupić oba. A kżdy przeznaczyć do zastosowania zgodnie z instrukcją Lilki :tak:

a co do bielizny to ja ci powiem tak
ze na gorące noce i z przeznaczeniem wiadomo jakim :cool: nr 1

ale na codzien, ja osobiscie gustuje w nr 2 :happy:

Gdybym kupowała dla siebie, to wybrałabym drugi, ale mój mąż napewno wybrałby ten pierwszy.:-)
Ja bym jeszcze chętnie ten biuścik dokupiła w komplecie :) Ale ty Olivia nie musisz sie tym przejmować :-)
:baffled: chyba sie to skonczy zakupem dwoch!:tak: i chyba wezme w takich kolorach jak na zdjeciach, bialy push up i czarny na fiszbinach.
to sobie intimissimi na mnie zarobi troszke:tak: wogole dostalam hopla ostatnio na bielizne. wczoraj napadlam na h&m i jeszcze planuje skok na nowa kolekcje mistique!:tak::rofl2: wypatrzylam juz sobie dwa komplety i coz za zbieg okolicznosci maja promocje! 20%upustu do konca wrzesnia!:-) szkoda ze ten "moj bogaty grek co to mnie utrzymuje" nie pomysli zeby mi prezenciki zrobic:-D:-D:happy2:

reklama
hej hej :)

zgadnijcie jaki krzyk mnie obudził ............"mamusia siu siu" :-)

wynik dzisiejszy:
raz w pieluszkę (rano nie zdążylismy)
raz do wc - tu mnie duma rozpiera
raz się nie udało i w drodze do wc wszytsko wylądowało na dywanie
raz w wannie podczas mycia

generalnie zadowolona

z tego co kojarzę to narzuta szła (bo chyba nie jechała) do Ciebie Edytko 20 dni ...moze to był rodzaj jakiejs pielgrzymki , albo wycieczka objazdowa :confused::sorry:...bo poczta polska to chyba szybciej działa ;-)

E_mamo, super, że mogłaś się pozbyć suwaczka :)

Anika - no w końcu przełom, chyba ogarnia Cię powoli wielkie UFFF :) Oby Kuki już więcej nie miał takich kryzysów ;-)

Dziś na październiku urodziło się kolejne dziecko. Ja trace rachubę - szóste czy siódme :szok: Ale najlepsze jest to, że zaczyna nas gonić ostro listopad! Tyle, że tam jest grad bliźniaków, a bliźniaki rodza się zazwyczaj wczesniej.

reklama
hej hej :)

zgadnijcie jaki krzyk mnie obudził ............"mamusia siu siu" :-)

wynik dzisiejszy:
raz w pieluszkę (rano nie zdążylismy)
raz do wc - tu mnie duma rozpiera
raz się nie udało i w drodze do wc wszytsko wylądowało na dywanie
raz w wannie podczas mycia

generalnie zadowolona
bravo, ciagle trzymam kciuki!:tak::-)
Anika, obawiam sie ze poczta polska nie dziala szybciej:no: ja w czwartek wyslalam piorytetem list do grecji i zaplacilam 25zl. nie wierze ze sie w przepisowych pieciu dniach wyrobia:no: juz tyle razy interweniowalam i zawsze slysze "ze strony polskiej wszystko jest ok. a jezeli chodzi o strone grecka to nie mamy zadnych informacji o opoznieniach. trzeba czekac" raz mnie tylko mile zaskoczyli na tyle lat jak w trzy dni przeslali paczke z prezentem urodzinowym dla mojego wtedy jeszcze chlopaka. zajelo im tylko trzy dni i jeszcze wtrafili dokladnie w jego dzien urodzin:tak:

Do góry