reklama
Ciekaw które z tych terminów się sprawdzą)
A z płcia Pani doktor wczoraj nam powiedziała że na usg w 20 tygodniu powinno być widac lepiej bo to co wczoraj było między nózkami to mogła być pepowinka) A juz myslałam ze polece po usg do sklepu i kupie .... chociaz takie maleńkie skarpeteczki)
A z płcia Pani doktor wczoraj nam powiedziała że na usg w 20 tygodniu powinno być widac lepiej bo to co wczoraj było między nózkami to mogła być pepowinka) A juz myslałam ze polece po usg do sklepu i kupie .... chociaz takie maleńkie skarpeteczki)
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Ania, ja tez sie straszyny leniuch zrobilam I to chyba troche przez mojego mezusia. Tak mnie rozpieszcza, ze chyba bede chciala byc cale zycie w ciazy W szafie mam taka gore prasowania, ale jakos sie tym nie przejmuje za bardzo, chociaz w ferie tez planuje przynajmniej szafe posprzatac
tusia25
Fanka BB :)
Ja mam takiego lenia, ze mojego, jak jest w domu to wykorzystuje do wszystkiego. Biedulek robi mi jedzenie, sprzata, wyciska mi soczki, a nawet mnie myje nieraz, bo mnie to nieraz nawet reka sie nie chce ruszyc. hi hi.Ja caly dzien jak Bandy na wersalce z poduszka pod glowa i pilotem w reku. Aj, az mi wstyd troche.
Tak Tusiu
Tule sie do naszego pieska ślubnego - zbieralismy maskotki dla dzieciaków na slubie, ale ten był taki słodki i mieciutki że go przygarnęliśmy i dobrze bo teraz mnie usypia)
Uciekam do dalszego ciagu leniuchiowania - jak posłuchałam że Wy też.... to mi troche lepiej bo juz sobie myslałam jaką ta dzidzia bedzie miała matkę - leniucha)
Kolorowych snów Mamusie
Tule sie do naszego pieska ślubnego - zbieralismy maskotki dla dzieciaków na slubie, ale ten był taki słodki i mieciutki że go przygarnęliśmy i dobrze bo teraz mnie usypia)
Uciekam do dalszego ciagu leniuchiowania - jak posłuchałam że Wy też.... to mi troche lepiej bo juz sobie myslałam jaką ta dzidzia bedzie miała matkę - leniucha)
Kolorowych snów Mamusie
reklama
mania
Fanka BB :)
a jak :lol:
a co :lol:
tak mi to z Wami dobrze ze rozstac sie nie umiem :lol:
a tak powaznie: tymul spi a ja mam czas dla siebie, tez mam lenia i nie bede juz dzis prac poczytam sobie i zagonie duzego by cos takiego dobrego mi tu do schrupania przygotowal :lol:
dzis u nas znowu nasypalo sniegu wiec jutro na sanki pojdziemy z maluda :lol:
wiecie co strasznie jestem ciekawa jaka bedzie reakcja Tymcia na drugiego maluszka?
hmm....
ok juz nie stukam ide sobie poczytac a Wy sobie spijcie spokojnie
aha no i tak na pocieche dla "samotnych" w lozku ja od roku (czyli jak sie TYmcio urodzil) spie odgrodzona od Lukasza malymi raczkami ktore przytulaja sie do mnie kazdej noc, bardzo to mile ale czasem musze go przestawic by moc przytulic sie do duzych raczek.
no i pomyslcie sobie ze same juz nie jestescie :lol: nawet jak mezulo daleko Wy juz same nie spicie i przez jakies 15/18lat nie bedziecie nigdy juz same :lol:
dobrej nocki KOchane!!!
a co :lol:
tak mi to z Wami dobrze ze rozstac sie nie umiem :lol:
a tak powaznie: tymul spi a ja mam czas dla siebie, tez mam lenia i nie bede juz dzis prac poczytam sobie i zagonie duzego by cos takiego dobrego mi tu do schrupania przygotowal :lol:
dzis u nas znowu nasypalo sniegu wiec jutro na sanki pojdziemy z maluda :lol:
wiecie co strasznie jestem ciekawa jaka bedzie reakcja Tymcia na drugiego maluszka?
hmm....
ok juz nie stukam ide sobie poczytac a Wy sobie spijcie spokojnie
aha no i tak na pocieche dla "samotnych" w lozku ja od roku (czyli jak sie TYmcio urodzil) spie odgrodzona od Lukasza malymi raczkami ktore przytulaja sie do mnie kazdej noc, bardzo to mile ale czasem musze go przestawic by moc przytulic sie do duzych raczek.
no i pomyslcie sobie ze same juz nie jestescie :lol: nawet jak mezulo daleko Wy juz same nie spicie i przez jakies 15/18lat nie bedziecie nigdy juz same :lol:
dobrej nocki KOchane!!!