reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

cześć dziwczyny. Wpisuję się pierwszy raz, choć jestem z wami od listopada. Lubię sobie wieczorami poczytać co się u was wydarzyło. Ja jestem mamą 4,5 letniej Weroniki i przyszła pora na kolejnego członka rodziny. termin mam na 22 lipca. Chciałabym wkleić suwaczek, ale nie mam pojęcia jak się to robi.

reklama
Anitko, dziekuje. Wyszła dziewczynka!!!Jestem w szoku. Teraz wiem skąd ten pryszcz na mojej brodzie :D Moja mała już mamie zabiera urodę...
Gratuluje suwaczka :-) Twój dzidziuś jest starszy od mojego o dwa tygodnie :)

Ja mam termin na 7 ale ta roznica miedzy nami wydaje mi sie spora!
Sprawdze jeszcze raz czy wszystko dobrze zrobilam. Ale wedlug mojej ksiazki, ktora jest tez kalendarzem to sie zgadza!

Nianiu i Mandi sprawdzilam i jast napewno poprawnie!
A na kiedy Wy macie terminy ?
Aha widzialam ze Ania jest dwa dni prze demna tak wiec nie jestem pierwsza. O ile dobrze pamietam to jakas dziewczyna miala termin na 1 lipca!

reklama
Dziewczyny powiedzcie, czy tez wam tak rosna strasznie biusty? Ja przed ciaza nosilam miseczke A, a teraz juz powoli przestaje sie miescic w B. Jak tak dalej pojdzie to do konca ciazy zabraknie dla mnie alfabetu ;) Nie, zebym sie martwila :) ale ciekawa jestem, czy tak jest u wszystkich.

Do góry