reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

(...). nie wiem czy pamiętacie taki film - "Ballada o Januszku". No niezamierzam doprowadzać mojej rodziny do takiej tragedii wychowawczej ;-)
pamiętam, pamiętm :tak::tak:

Uuuu, elvisy na poprawę zdrowia :elvis::elvis::elvis:
dzięki:)

Kornel ma zapalenie migdałków :-( Po ospie ma osłabiony organizm, dlatego jest podatny na choróbska. Na co to moje dziecko jeszcze nie chorowało.. :rolleyes2:

Mnie też pobolewa gardło :szok:
to pozwól ze isę odwdzięczę i prześle również dla Was na poprawę zdrowia :elvis::elvis::elvis:
.........
Kurcze Asiu..szkoda z tym szpitalem .......... a dla dzielnego Kubusia: :elvis::elvis::elvis:

to się rozelvisowałam...;-)

reklama
Laseczki, a mi właśnie ulżyło. Przed chwilą mialam spotkanie z panią, która była kandydatką na opiekunkę dla Maciejaska i jest całkiem OK :tak:

A poza tym umówiłam się z lekarzem na wieczór, więc przynajmniej będę wiedziała co się dzieje.

Ogarnęło mnie takie wielkie UFFFFFFFFFFFFFFF............

Dziewczyny, też życzę zdrówka. Teraz chyba pogoda sprzyjająca przeziębieniom :sorry2: Bierzcie wit. C i pijcie zdrowe herbatki na wzmocnienie. U mnie Maciek jest zasmarkany, ale na razie nie podnosze alarmu.

Asiu, no szkoda że z tym szpitalem tak się przeciąga... Ech... Trzymaj się :elvis::elvis::elvis:

Ale śmiesznie czuję stópki Jagódki :-D Mała bryka na całego :tak:

Hey, dzisiaj się przywitałam troszkę rozejrzałam po "starych" kątach ale właśnie kończe pracę i lecę już do domku do mojego małego skarba- Jagódki. Jagódka gada jak najęta i pełno jej wszędzie bo nie potrafi usiedzieć ani chwili w spokoju. Właśnie wróciliśmy z wakacji więc strasznie mi się za nią tęskni. Na szczęscie jest z niania którą Jagoda bardzo kocha (jest z nią od chwili jak skończyła 7 miesięcy a ja musiałam wrócić do pracy).
Kończę i pozdrawiam wszystkie mamusie jednocześnie gratulując oczekiwanych i tych już narodzonych skarbków.
Pozdrówcie NiaNię bo nie wiem czy w tłoku postów zauważyła mojego skromnego pościka.
Pa

Ej dlaczego nie pokazuje mi się moje zdjęcie pod nickiem???? Dodałam zdjęcie, nie przekracza zalecanej wielkości 64KB niby jest ok a zdjęcie sie nie pokazuje:mad:

jestem chora i mam znów temperaturę ...buuuuuuuuuu
i ja tez! emperatuar do przezycia ale ten katar i kaszel mnie dobija:no:

Dziewczyny, kiedy u Was zaczyna się sezon grzewczy? :confused: Nie wyrabiam już od tego zimna, w domu kąpię się w gorącej wodzie trzy razy dziennie, w pracy wypijam litry gorącej herbaty. U Was też taka zimnica? :dry:
TAK!!!! ja od czwartku nie moge. chodze po domu owinieta w wielki koc! a przed snem obowiazkowo nie goracy prysznic ale wrzatek bo nei moge sie rozgrzac! Zimno mi!!!!!:angry:

hagne - zdjecia widziałam i skomentowałam - są, ehhh :-D
widzialam widzialam, nawet odp na twoje komentarze. dopiero sie wzielam za ta str i codziennie cos doklejam:tak:
a pod tym adresem mozecie podziwiac talent pana idealnego Flickr: Photos from Star_gazer_32 tam rzeczywiscie mozna sie napatrzec bo ja to dopiero raczkuje w fotografii:-D

Kurde, dzisiaj dzwonię do ciepłowni dowiedzieć się, co i jak z tym grzaniem. Tylko że w naszym nowym budynku mieszkają dopiero trzy rodziny, więc nie wiem, czy taka petycja przejdzie :rolleyes2:
to i lepiej bedziesz miala mniej latania za podpisami;-)

Kornel ma zapalenie migdałków :-( Po ospie ma osłabiony organizm, dlatego jest podatny na choróbska. Na co to moje dziecko jeszcze nie chorowało.. :rolleyes2:

Mnie też pobolewa gardło :szok:
wy misiaki tez?:no: zdrowka zycze!

Olivia ten dżodżo całkiem całkeim :cool2:
a dziekuje. jak znajde chwilke to rozwine temat;-)

czuje ze chyba bede chora :eek::eek::baffled::baffled:
i ty tez?:no: zdroweczka! moze sobie dziewczyny razem kupimy tira wit c i gripeksu? bedzie taniej!;-)

Gazelka - dzieki;-) i powodzenia u gina:-)

Lilka ja sie do tych gratulacji dziewczynki i imiona przylaczam. Mnie sie bardzo Hania podoba i zawsze mowilam ze gdyby nie moje imie tez bym tak dala na imie corce (ktorej nie mam;-))

"aniele moj
jesli zejdziesz prosto na ziemie
chce zebyc przybyl
i zebysmy razem porozmawiali
czekam, zebys mi udzielil rady
jak ma sie znow poczuc dobrze
serce, ktore sie wykrwawia
aniele moj
serce ma niezagojona blizne
dzieki cudowi tylko jest ciagle zywe
ma rane gleboka i ostrze, ktore tnie z latwoscia
trucizne zazylo i kocha bardzo
aniele moj, jedna przysluge chce od ciebie
we snie moim, zebym znalazl rozwiazanie zagadki
a serce moje, wylecz je, jesli mozesz
jedna lza z glebi duszy
a jesli je uratujesz, obiecuje ci modlitwe
do boga mojego, zeby ci dal powodzenie(luck)
zebys zostal dowodca aniolow
i tron w raju znalazl....
aniele moj"

reklama
"aniele moj
jesli zejdziesz prosto na ziemie
chce zebyc przybyl
i zebysmy razem porozmawiali
czekam, zebys mi udzielil rady
jak ma sie znow poczuc dobrze
serce, ktore sie wykrwawia
aniele moj
serce ma niezagojona blizne
dzieki cudowi tylko jest ciagle zywe
ma rane gleboka i ostrze, ktore tnie z latwoscia
trucizne zazylo i kocha bardzo
aniele moj, jedna przysluge chce od ciebie
we snie moim, zebym znalazl rozwiazanie zagadki
a serce moje, wylecz je, jesli mozesz
jedna lza z glebi duszy
a jesli je uratujesz, obiecuje ci modlitwe
do boga mojego, zeby ci dal powodzenie(luck)
zebys zostal dowodca aniolow
i tron w raju znalazl....
aniele moj"
co to? a raczej czego tlumaczenie:confused:;-) noi........pikne to oczywiście:cool2:

Do góry