reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

cześć na chwilkę zaglądam bo mam chwilę przerwy i zaraz znowu wybywam do pracy :eek:

Dziewczyny, kiedy u Was zaczyna się sezon grzewczy? :confused: Nie wyrabiam już od tego zimna, w domu kąpię się w gorącej wodzie trzy razy dziennie, w pracy wypijam litry gorącej herbaty. U Was też taka zimnica? :dry:
u nas już grzejemy bo mamy własne CO :cool2: więc problem z głowy

dziewczyny które mieszkają na zach Polski czy macie już lepszą pogodę?? bo może ona dojdzie do nas kiedys?? tak wynika z prognozy ale nie wiem czy w nią wierzyć :dry:

reklama
dziewczyny które mieszkają na zach Polski czy macie już lepszą pogodę?? bo może ona dojdzie do nas kiedys?? tak wynika z prognozy ale nie wiem czy w nią wierzyć :dry:

U nas zimnawo, ale świeci słoneczko i nie pada :tak:

Kurde, dzisiaj dzwonię do ciepłowni dowiedzieć się, co i jak z tym grzaniem. Tylko że w naszym nowym budynku mieszkają dopiero trzy rodziny, więc nie wiem, czy taka petycja przejdzie :rolleyes2:

Kornel ma zapalenie migdałków :-( Po ospie ma osłabiony organizm, dlatego jest podatny na choróbska. Na co to moje dziecko jeszcze nie chorowało.. :rolleyes2:

Mnie też pobolewa gardło :szok:

Kornel ma zapalenie migdałków :-( Po ospie ma osłabiony organizm, dlatego jest podatny na choróbska. Na co to moje dziecko jeszcze nie chorowało.. :rolleyes2:

Mnie też pobolewa gardło :szok:

oj - biedaczysko - duzo zdrowia życzę

z kim zostaje Kornel kiedy choruje? bo w naszym wypadku to problem prawie nie do rozwiązania :-(

witajcie

czuje sie tragicznie,chyba te dwie noce nie przespane na okeciu daja o sobie znac ..

Lilka gratuluje drugiej córci i wyboru super imienia :tak:
Hania bardzo mi sie podoba :tak:
apropo moja mama ma na imię Celina i nie jest taka najgorsza :tak::-p:-p:sorry2:

Lila gratuluję drugiej córci :-) Pisałaś już o imieniu dla niej, bo nie doczytałam? ;-)

O, już widzę. Hania brzmi very nice :cool2:

kurna mam dzis tyle roboty przy komputerze ze juz mi oczy wyskakuja z orbit:no: z piec godzin nad tym siedze a to dopiero polowa:no: jakos nie mam mobilizacji do tej roboty. a co tam wkleje wam jeszcze zdjecie obiecane kilka dni temu

img0052ak5.jpg

podoba sie?:cool2:

no Gazelka! ja dzis nie spie, a ty nie rodzisz?!:dry:

Olivia ten dżodżo całkiem całkeim :cool2:

Cześć Dziewczyny :-) Pamiętacie mnie jeszcze:confused:???????
Trochę czasu minęło ... Dzieci nam urosły a widzę, że niektóre z was będą miały kolejne albo już mają.
A ja właśnie w tej sprawie bo zrobiłam sobie test ciążowy i potwierdziłam go badaniem krwi i wychodzi, że jestem w 4 tygodniu!!!!!!!:-D Hurra...
W piątek idę do lekarza i zobaczymy co dalej...

Pozdrawiam wszystkie Lipcowe mamusie a w szczególności Nianię, Gazelaczka, Tusię, Elfiko i wszystie pozostałe mamusie,które były mi bardzo bliskie. Pewnie nie będę za często tu zaglądać bo mam mnóstwo pracuję a w domu nie mam już kompa ale niedługo wgram nowe zdjęcia i założę drugi suwaczek:happy: .

o rany ale niespodzinka!!!
witaj Karin i serdeczne gratulacje !! :-)

Lila gratuluję 2 córci i bardzo bardzo bardzo Ci zazdroszczę:-p Hania też mi się podoba;-):-)

Lilka, Hania mi się też podoba, ale Celina bym w życiu nie

Elfiko,Iwon,Edyto,Klaudio jeszcze raz dziekuje za gratulacje:-)
bardzo sie ciesze ze imie Hania jednak sie podoba :-)

ze wzgledu an to ze kiepsko sie czuje oddalam sie na jakis czas

Asi zycze powodzenia w szpitalu dzisiaj :happy:

oj - biedaczysko - duzo zdrowia życzę

z kim zostaje Kornel kiedy choruje? bo w naszym wypadku to problem prawie nie do rozwiązania :-(

U nas też nie jest z tym zbyt ciekawie. Od pon. do środy jest z nim moja teściowa (oczywiście musimy małego wozić do niej, bo ona woli być w domu :rolleyes2:), w czwartki i piątki ona pracuje, więc małym zajmuje się dziadek albo opiekunka (ta, która opiekowała się małym, gdy nie chodził do żlobka). Niestety teraz założyła własną firmę i jest mało dyspozycyjna, więc jeśli ona nie może, to jedno z nas bierze urlop.

reklama
hej babeczki

w szpitalu nici, czeka mnie dlasze czekanie
zrobiłam Kubie RTG , strasznie płakał ale sie udało, jutro wyniki i wizyta u pediatry........

Karin witaj spowrotem, gratulacje oczywiscie!!!

czuje ze chyba bede chora :eek::eek::baffled::baffled:

Do góry