reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dziewczyny które mieszkają na zach Polski czy macie już lepszą pogodę?? bo może ona dojdzie do nas kiedys?? tak wynika z prognozy ale nie wiem czy w nią wierzyć :dry:
Hej!
Dziś przynajmniej nie padało i po chłodnym poranku byała nawet ładna słoneczna pogoda, tylko i tak jakoś tak zimnawo:-(.Żadna tam złota polska jesien.

Ps.A moj Kubuś od wczoraj ma czkawkę(Gazelka;-), u mnie to 31 tc)

reklama
Gazelka - dzieki;-) i powodzenia u gina:-)

Lilka ja sie do tych gratulacji dziewczynki i imiona przylaczam. Mnie sie bardzo Hania podoba i zawsze mowilam ze gdyby nie moje imie tez bym tak dala na imie corce (ktorej nie mam;-))

dzieki Aniu :-)
ja mam ciocie Hanie,a wołają czesto na nia w rodzinie Ania

a ja myslałam ze bedzie synek i chcielismy dac na imie Piotrek lub Max:happy:

ale dzis sie czuje masakrycznie
cały dzien w zasadzie przelezałam
podbrzusze cos mnie boli,i senna jestem....mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej

dobranoc :happy:

Hej!
Dziś przynajmniej nie padało i po chłodnym poranku byała nawet ładna słoneczna pogoda, tylko i tak jakoś tak zimnawo:-(.Żadna tam złota polska jesien.
dobrzę że chociaż nie pada, u nas dzisiaj też mniej deszczu i mam nadzieje że to słońce do nas dotrze :tak:

idę spać nie posiedzę znowu dzisiaj a w łikend planujemy wypadzik dlatego tak mi zależy żeby chociąż nie padało ;-)

Witam wieczorkiem
Jestem u rodziców i trochę odpoczywam, dzisiaj byłam z Natalią w laboratorium i muszę się pochwalić moje dziecko było bardzo grzeczne i nawet nie zapłakało chociaż było widać że sie bała, zrobiliśmy jej morfologie, antygen hbs i grupe krwi (naprawdę moje tłumaczenie wczoraj jej pomogło i dzisiaj wiedziała co ją czeka i w nagrodę były lody)

Karin Gratuluje maleństwa

Gazelko piszesz o zachowaniu Maciusia po powrocie Taty do domu u Nas jest to samo i nie mam na to rady już mam tego serdecznie dosyć

Haj Lasie, wpadam na chwilę :-), boooo.......

....nie ma jak dzień, zaczęty z kawą i BB :sorry2:

Karin, witaj z powrotem na pokładzie :tak:Pytałaś o NiaNię - ona jest teraz z rodzicami na Mazurach, więc nie ma dostępu do kompa. Ale jak się dowie, że się zameldowałaś, na pewno bardzo się ucieszy- często o Tobie wspomina :elvis:

Lilka, a chciałaś synka czy córeczkę? :-p

I jeszcze w temacie ogrzewania chałupy (wiem, jestem monotematyczna, ale zimno przymraża moje szare komórki :eek:). Wczoraj wracając do domku zobaczyłam na mojej klatce schodowej karteczkę z napisem: w związku z ropoczęciem sezonu grzewczego, prosimy o odpowietrzenie grzejników :-) Będzie cieeeepłooo :rofl2:

Iwon, super że już nie będziesz sobie odmrażać tego i owego ;-)

Acha - wczoraj byłam u doktorka, który stwierdził, że wszystko ok, szyjka zamknięta i n ic nie zapowiada wcześniejszego rozwiązania. Pokazał mi czym mam się przejmować.

Lecę się kąpać, dziś przychodzi druga kandydatka na Maciusiową opiekunkę :-)

reklama
Do góry