reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Maniu -wyglądasz ślicznie i w długich i w tych krótkich czasem watro coś zmienić dla lepszego własnego samopoczucia. Wyglądasz bardzo młodo jak na matkę dwójki dzieci. ;D
Asiołku nie martw sie i myśl o dzidzi żeby wszystko było oki. Czasem los się do nas uśmiecha tak niespodziewanie więc bądź dobrej myśli.

Mama załatwiła mi śliczną kołyskę jeszcze jaj nie widziałam ale jak mi o niej opowiadała to mało nie poryczała sie przez telefon. Jak mi przywiezie to zrobię fotki i wkleję. Nie wiem co kupić na spód do takiej kołyski??
Łóżeczko kupię chyba z KLUPŚa takie z szufladą na dole.

Napiszcie jakie wymiary łóżeczka kupujecie? Bo nie wiem czy kupić 120x60 czy 140x70.

Lilka
cieszę sie że już jesteście na swoim. Teraz bedzie tylko lepiej.

reklama
Dziewuszki dzieki za info o materacykach, to mi neico rozjasnilo w glowie...
co do rozstepow to na razie (odpukac) nie mam, ale moze dlatego ze na wadze 5,5 na plusie

Ja chyab też gdzieś +11 mam i rozstepów nie widzę.

Strasznie mnie kręgosłup boli i nie wiem co jest grane bo nie maiałm wcześniej takich dolegliwości. Mała chyba ciałka nabiera i ciągnie brzuch do przodu.

Frida ja z Klupś kupiłam rożek, a łóżeczko mam Drewex, takie na kólkach z hamulcem.Wymiary 120x60 i przy takim rozmiarze najłatwiej o pościel i nne rzeczy wymiarowe do łózeczka.
Bo zalezy mi na łatwym przemieszaczaniu po domku. Załuję że nie ma szuflady, ale za pózno się ocknęłam. Zresztą i tam musimy dokupić jakiąś komódkę, albo takie półeczki(może też na kółkach).Więc liczę że się pomieszczę z tym wszytskim.

Najważniejszę że wczoraj kupiliśmy roletę do okien dachowych i maluchowi słonko nie będzie raziło(choć rzadko tam jest słońce, nie ta strona) i zawsze można w pokoju przyciemnić.

Dziekuję Dziewczyny :-)

Maniu jak zawsze fantastycznie wyglądasz:-)

Co do tego co mamy kupione to za wyjątkiem ubranek - nic kompletnie... ale mamy już łóżeczko i przewijak wiec i tak nei jest tragicznie... tylko te 15 000 miało być na wykończenie mieszkania, dzidzie, poród, sprzety do pracy , szkolenie Mężula i egzaminy :-( no.... jakoś to bedzie :-( ale ja teraz nei wiem z czego rezygnowac bo wszystko dla Dzidzi wydaje mi sie równie ważne.... taka jestem zalamana... to był dla mnie tak ważny kredyt :-( wszystko ładowaliśy w mieszkanie .... i zostaliśmy bez grosza :-( a przecież Dzidzia też potrzebuje na swoje wydatki ihihihih

Asiołku bardzo mi przykro że tak się ułożyło.Tym bardziej, że to dla Was ważne pieniądze.Ale tak to już jest z tymi kredytami i bankami.
Jednak jak trzeba to zawsze znajdzie się jakś furtka zobaczysz, jakoś wszytsko się ułoży.

Gazelaczku, ja dopiero na usg idę 16 więc tez nie wiem, czy dzidzia się już obróciła :( i tez mnie to stresuje.

Asiołek nie martw sie przeciez to jeden jest bank. Zadziałajacie jak najszybciej w innych. Teraz nawet w TV jest mnóstwo reklam, ze dostajesz kredyt od reki. Albo spróbujcie wziąćw dwóch banakch, po prodstu dwa mniejsze?? Może tak sie uda. Nie trać nadzieji bo napewno z Twoijm sprytem coś wyjmyslisz. Nie ma czasu na płaczki - ASIOŁ DZIAŁAJ!!

reklama
Do góry