frida27
Fanka BB :)
Maniu -wyglądasz ślicznie i w długich i w tych krótkich czasem watro coś zmienić dla lepszego własnego samopoczucia. Wyglądasz bardzo młodo jak na matkę dwójki dzieci. ;D
Asiołku nie martw sie i myśl o dzidzi żeby wszystko było oki. Czasem los się do nas uśmiecha tak niespodziewanie więc bądź dobrej myśli.
Mama załatwiła mi śliczną kołyskę jeszcze jaj nie widziałam ale jak mi o niej opowiadała to mało nie poryczała sie przez telefon. Jak mi przywiezie to zrobię fotki i wkleję. Nie wiem co kupić na spód do takiej kołyski??
Łóżeczko kupię chyba z KLUPŚa takie z szufladą na dole.
Napiszcie jakie wymiary łóżeczka kupujecie? Bo nie wiem czy kupić 120x60 czy 140x70.
Lilka cieszę sie że już jesteście na swoim. Teraz bedzie tylko lepiej.
Asiołku nie martw sie i myśl o dzidzi żeby wszystko było oki. Czasem los się do nas uśmiecha tak niespodziewanie więc bądź dobrej myśli.
Mama załatwiła mi śliczną kołyskę jeszcze jaj nie widziałam ale jak mi o niej opowiadała to mało nie poryczała sie przez telefon. Jak mi przywiezie to zrobię fotki i wkleję. Nie wiem co kupić na spód do takiej kołyski??
Łóżeczko kupię chyba z KLUPŚa takie z szufladą na dole.
Napiszcie jakie wymiary łóżeczka kupujecie? Bo nie wiem czy kupić 120x60 czy 140x70.
Lilka cieszę sie że już jesteście na swoim. Teraz bedzie tylko lepiej.