reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hej z samego ranka!

Maniu - Twoje zdjęcia tchną zawsze taką pozytywna energią. Powinnaś codziennie z jedno wstawiać ;D

W koncu sie odważylam i pozamawialam duze rzeczy dla malego, tzn wózek i łózeczko, materacyk. No i mam nadzieje, że nie będę musiala zbyt dlugo czekac na realizację zamówienia. Generalnie to chyba troche zagapilam sie....

Dzis w nocy caly czas sie martwilam, że będę musiala rodzic przy ulożeniu pośladkowym :mad: Az zadzwonilam i zamowilam wczesniej usg, zeby sprawdzic co maly porabia i zeby bylo wiecej czasu na znalezienie rozsądnego szpitala. Ech... chyba za jakieś zajęcie trzeba się zlapać, żeby nie siedzieć i nie dumać o niepotrzebnych problemach. Elfiko, Klaudio - a u Was już coś wiadomo jak z pozycją Waszych szkrabów???

reklama
hej to ja!!!!
Wczoraj jak wrocilam do domu to tyle bylo czytania ze nie zdazylam nic napisac, i teraz nadrobilam dopiero.
Jesli chodzi Gazeleczku o pozycje mojego malenstwa to do lekarza ide dopiero 15go ale z tego co czuje to nic sie nie zmienilo niestety i maluszek nadal siedzi na pupie.
A jesli chodzi o te majty poporodowe to ja kupilam sobie paczke i to o rozmiar wieksze niz nosze.

A wczoraj mialam ciezki dzien bo duzo sie dzialo ale ale na koniec to bylam szczesliwa na maksa bo kupilismy limuzyne dla maluszka ;D ;D ;D ;D
Potem wkleje zdjecie.

Witajcie z ranka :D

Maniu bardzo fajnie Ci z krotkimi i chyba wygoda tez bedzie wieksza niz przy dlugich.
Asiolku kochany nie lam sie, wszystko sie pouklada zobaczysz. Ach te pieniadze :( Zaufaj, jak tu ostatnio sama pisalas komus, ze jak wierzy w Opatrznosc to... Mysl o zdrowej dzidzi i o tym, ze wszystko sie odmieni na lepsze ;)

Ide na sniadanko, dzisiaj bede tu chyba czesciej zagladac bo w domku siedze, aaa i pogode mamy przepiekna (wreszcie) :)

Asiolku - no qrcze z tą kaską to nieraz tak pod górkę. Mam nadzieje ze przynajmniej to co najpotrzebniejsze macie kupione... Trzymaj się :-*

Elfiko - ja mam usg 21-go. Nie moge sie juz doczekac, chcialbym ustalic z moim lekarzem co robic!

Martuśka - smacznego!

Asiołek strzel sobie jakieś lody na poprawe humorku. Co to za kredyt?

Gazelaczku jaki zamówiliscie wózek i jakie łożeczko. My kupilismy KUBA II z Drewex`u. A wózek ostatczenie bedzie chyab X-Lander X3.

Asiołku nic się nie martw wszystko się ułoży
Najgorzej jest zawsze wtedy gdy spadają na nas złe informacje tak, że teras musi być już tylko lepiej

Asiolku, glowa do gory i wez podwojna porcje lodow ktore Ci doradza NiaNia
Maniu, slicznie wygladasz, czy Ty to juz jestes pelnoletnia ??? ;D
co do wiekszych zakupow to tez mam zamiar dzis zamowic lozeczko, wozek i fotelik samochodowy... chyba juz czas, choc moja mama mowi ze moze lepiej poczekac do porodu... ale ja bede spokojniejsza jak juz wszystko bede miec gotowe... stolarza ma sie odezwac - ciekawa jestem na ile wyceni te moje komodki, pewnie mi w piety pojdzie....hihih

reklama
Nianiu, my zamowilismy łóżeczko Laura biale, też z Drewexu ;D A wozek - gondolkę Matrix polskiej firmy El-Jot. Po łóżeczko możemy juz nawet dzisiaj jechac, więc Maciek nie bedzie musial spac w koszyku ;) :)

Przez chlodną pogode mam calkiem spory apetyt. Zmykam zajrzec co ciekawego w lodowce.

Do góry