reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Gazelka, uszy do góry, będzie dobrze, to pewnie taki jednorazowy stresik;-)
ja trzymam kciukasy za WAS, MIłe PANIE :elvis::elvis:

hihih, dziękuję :-D:-D:-D

Lilka
, jeszcze ode mnie przyjmij wielkie gratulacje dziewczynki :-) Hanna to piękne imię. Mój Macius podkoch_uje się w jakiejś Hanusi z piaskownicy i ciągle o Niej opowiada. Ale jeszcze Jej nie widzialam, bo podobno poszla do żłobka, hm....

Jadę dziewuszki, jutro bilans dwulatka i szczepienie Darii :szok::szok::szok::szok::szok:. Trzymajcie kciuki, żeby się okazało, że jest już mądrą dziewczynką, która rozumie, że tak trzeba........i że potem bedzie nagroda :-p. Ajajaj, aż się boję mając w pamięci te straszne histerie i wymioty, przy poprzednich badaniach :baffled:

Lilka gratuluje drogiej córki. Dziewczynki są super zreszą Ty to wiesz

Gazelko trzymaj się i odpoczywaj może za bardzo się męczysz i stąd to wszystko, połóż się i daj na luz z tym sprzątaniem, lepiej żeby mała jeszcze trochę urosła bo ma trochę czasu do przyjścia na świat
A co do porodu to napewno jak się zacznie to będziesz tego pewna że to już a czy brzuch Ci twardnieje i odczuwasz jakieś skurcze?

Nenius a może jej dzisiaj powiedz co ją jutro czeka że będzie fajnie i żeby sie nie bała bo takie duże dziewczynki jak ona nie płaczą a jak będzie grzeczna to np. pójdziecie na dobre ciacho u nas to od jakiegoś czasu działa ale zobaczymy jutro bo idziemy na pobieranie krwi pierwszy raz i później jak się wyrobimy czasowo na bilans i na szczepionke na pneumokoki

Lilka widzę że imię się zmieniło kiedyś jak dobrze pamiętam to mówiłaś o Nadi i Lenie ale Hania też fajne lubię to imię bo mojej koleżanki córeczka tak ma na imie i jest naprawdę fajną dziewczynką

stawiam na potomstwo :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
(u nas to samo - szczególnie na zakupach)
Nooo tej opcji nie brałąm pod uwagę;-):-p:confused:

Brunetko, Wiki, ja też czytałam, że duga cc bardziej boli. Tym bardziej że lekarz już mi zapowiedział, że wytnie bliznę, bo mam brzydką.

Ja natomiast jestem tutaj dobrej myśli. Pierwsza cesarka bolala mnie bardziej niż inne dziewczyny. I jakoś uznalam, że teraz nie będzie gorzej ;-)
Tym bardziej, ze odwrotu nie ma.Jakoś będzie, z dużym bólem czy mniejszym, trzeba urodzić i tyle.:szok::tak::-):-p:confused::shocked2:
Weszło to wyjśc musi, jak móił mój poprzedni gin;-):tak::-D:-D:-D:-D
Lilka, i ja się przyłączam do gratulacji!!!!! To jak narazie w "nowych " dzieciaczkach jest 2:2 :-)

Ale się będzie w październiku działo :-)
Lilka dołączam się go gratulacji.

Klaudia ja planuję rodzić w listopadzie, więc proszę mi tu niefaworyzowac pażdziernika;-);-);-);-):tak::tak::tak:

dziewczyny znacie jakąs dobrą wyszukiwarkę lotów ?? szukam połączenia z Chinami i póki co znalazłam jedynie w lufthansie za gigantyczną cene... (ps. to nie ja jadę :-(tylko organizuje)
O rany a już takie oczy zorbiłam, zę planujesz dac noge do Chin:szok::szok::szok:.....
jakby co powiem jak było ;-)
Ja też:tak:;-) i porównamy wersje:tak:;-)

Lilka gratuluje drogiej córki. Dziewczynki są super zreszą Ty to wiesz

Gazelko trzymaj się i odpoczywaj może za bardzo się męczysz i stąd to wszystko, połóż się i daj na luz z tym sprzątaniem, lepiej żeby mała jeszcze trochę urosła bo ma trochę czasu do przyjścia na świat
A co do porodu to napewno jak się zacznie to będziesz tego pewna że to już a czy brzuch Ci twardnieje i odczuwasz jakieś skurcze?

Ysiu, brzuch troszkę się stawia, ale skurczy jako tako nie mam. Niestety też podejrzewam że objawy ktore mialam w weekend są wynikiem tego że za bardzo się szrpałam. Niby siedzę od tygodnia na zwolnieniu, ale wlasnie teraz dopiero mam ruch - chodzimy z Mackiem na spacery, ciągle Go podnoszę. No i to cale odpieluchowanie tez kosztuje energie - przebieranki, wycieranki i przepieranki...

reklama
ja zaczynam rodzić a Wy śpicie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Idę pakować torbę do szpitala!
:-D:-D:-D:-D tekst miesiaca!:-D:-D:-D:-D
tak czytam i czytam i co jedna to cesarka albo wywolywanie! zadna naturalnie nie rodzila?:confused: Gazelka spokojnie, pewnie to jeszcze troszke potrwa. a ja trzymam kciuki!:tak:

Gazelko śliczne nowe zdjątka Maciusia (tzn. dla mnie nowe hihih). Bardzo się starałam wypatrzeć Twój brzuszek ale nie udało mi się :no: . Czy Ty aby na pewno jesteś w ciąży? ;-);-);-)
:confused::baffled: a gdzie sie oglada brzuszek Gazelaczka? i zdjecia Maciusia?:confused:

Nenius a może jej dzisiaj powiedz co ją jutro czeka że będzie fajnie i żeby sie nie bała bo takie duże dziewczynki jak ona nie płaczą a jak będzie grzeczna to np. pójdziecie na dobre ciacho
wow! Ysia, superniania by ci szostke postawila za podejscie do tematu!!!:-p:tak:

Do góry