reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hej babki :-):-)

nie odbiegne o rezty, to moze poza edzia, u Nas tez leje.........
i zimno strasznie, Kubas kaszle cały czas, nie wiem juz sama co robic, zastanawiam sie czy nie podejsc dzisiaj do przychodni, moze potrzeba antybiotyku zeby zwalczyc ta infekcje!!!

anusia nie przejmuj sie kochana, napewno kazdemu sie mogło zdarzyc!!!
uszy do gory........tylko szkoda pieniedzy na blacharza :dry::dry::dry:

reklama
Cześc dziewuchy
U nas jeszcze nie pada ale jest pochmurnie.
Ide dzis do mojej pracy spytac sie o urlop wychowawczy do kiedy na maxa moge wziac i sie zwolnie.
W sobote jade na jakas wioche poimprezowac, bo u nas w Elblągu niema fajnych dyskotek juz na wiochach lepsze sa.
Maja juz nie nosi pampersów - tylko do miasta jej zakładam i na noc. Zdażają jej się wpadki, ale jest coraz lepiej (w końcu)

w sumie nie warto, ale od jutra zaczynam urlop i mieliśmy jechac na Słowację i kur...a mać chyba nic z tego nie wyjdzie, auto rozbite, pogoda beznadziejna, mam doła i wogóle DO DUPY....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::growl::growl::sad::sad::hmm::hmm:

no to kolejna w tym towarzystwie
mały pocieszacz:
4p95509.gif

i zimno strasznie, Kubas kaszle cały czas, nie wiem juz sama co robic, zastanawiam sie czy nie podejsc dzisiaj do przychodni, moze potrzeba antybiotyku zeby zwalczyc ta infekcje!!!

zdrówka dla Kukiego (znowu gdzieś wcięło elvisa:sorry:) :elvis:
U nas kolejny tydzień z chrypą:dull:
Elen- czy Twoja Julka ma chrypkę?

Cześc dziewuchy
U nas jeszcze nie pada ale jest pochmurnie.
Ide dzis do mojej pracy spytac sie o urlop wychowawczy do kiedy na maxa moge wziac i sie zwolnie.
W sobote jade na jakas wioche poimprezowac, bo u nas w Elblągu niema fajnych dyskotek juz na wiochach lepsze sa.
Maja juz nie nosi pampersów - tylko do miasta jej zakładam i na noc. Zdażają jej się wpadki, ale jest coraz lepiej (w końcu)

Tusia szaleńcu, sama jeździsz na te dyskoteki czy z łosiem?:-p:zawstydzona/y::-D:laugh2::laugh2:

anusia nie przejmuj sie kochana, napewno kazdemu sie mogło zdarzyc!!!
uszy do gory........tylko szkoda pieniedzy na blacharza :dry::dry::dry:
HEJKA
u nas nie pada:-)
Asiu a może to alergia daje znać o sobie, teraz jest najgorszy okres dla uczulonych na roztocza, Oli kaszlał ok 3 tygodni ale na szczęście wszystko przeszło, został tylko mały skurcz na jednym oskrzelu, dostał już chyba z 14 zastrzyków homeopatycznych i bierze leki homeopatyczne
pierwszy kaszel dostał jak miał 3 miesiące i już zauważyłam, że co roku o tej porze zaczyna się kaszel
jeśli to alergia to antybiotyk to najgorsza rzecz którą można dać
zrobiłam tak jak Oli miał 3 miesiące i to co potem było można nazwać jednym wielkim pasmem chorób, na szczęście trafiłam do świetnego homeopaty

ups Aniu :elvis:
Jak to mówią pierwsze koty za płoty!
Najważniejsze, że ani Tobie ani 'stukniętej' nic się nie stało:tak:
Domyślam się co czujesz:-:)zawstydzona/y: Sama mam na karku jedną rysę, którą zrobiłam na parkingu pod centrum i czułam się później fatalnie.:dull:

hihi.nie pierwsze koty za ploty:zawstydzona/y:
w zimie przerysowałam przod i mielismy to robic na wiosnę, ale jakos sie to odciągło i teraz zrobimy to za jednym zamachem;-)
ja to mam chociaz jakies wpadki przy złej pogodzie, bo łoś przerysował zderzak na środku parkingu na jednej jedynej lampie:szok::-D:-D i sie nie przyznał:-D a że kolor auta bordowy to wszystko widać:shocked2:

reklama
Do góry