reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Witam:-)
wiecie może które miejsce zajęła Kasia Cichopek na eurowizji:confused:
Oglądałam ale nie dotrwałam do końca

chyba 4 :sorry2::sorry2:

czesc babki!!:cool2::cool2:
ale mamy pogode...........patrzysz za okno i czarne chmury az przytłaczaja, ale maja biedne dzieci poczatek roku szkolnego brrrrr
a jutro ma byc 12 stopni :baffled::baffled:

ok, ide sie ogarnac, po 10 przychodza montowac szafe :cool2::cool2:
wracam tu z kawa.........:happy:

Hej :)

U nas odpieluchowania dzień 1

kurcze tak zimno..... nienajlepszy moment na zdjęcie pieluchy, ale postanowiłam nie znajdować sobie wymówek na przesuwanie tego momentu. Mamy max. 6 tygodni i musimy się wyrobic.

Na razie - tragedia :baffled::eek::sorry::nerd::dull::frown::growl::chief::no2::unibrow::oo::surprised::unsure:

Zbliża się 9ta i już maly dwa razy caly był przebrany. Zaciskam zęby i radzimy sobie dalej.

kurcze tak zimno..... nienajlepszy moment na zdjęcie pieluchy, ale postanowiłam nie znajdować sobie wymówek na przesuwanie tego momentu. Mamy max. 6 tygodni i musimy się wyrobic.

Na razie - tragedia :baffled::eek::sorry::nerd::dull::frown::growl::chief::no2::unibrow::oo::surprised::unsure:

Zbliża się 9ta i już maly dwa razy caly był przebrany. Zaciskam zęby i radzimy sobie dalej.

Ja wczoraj tez próbowałam małego przyzwyczaic do nocnika, i było oki, bo latał bez pampersa z gołą pupą i ładnie siadał sobie sam na nocnik, juz sie cieszyłam, ze zakumał o co biega, ale wieczorkiem pojechalismy do knajki na lody, dawid w pampersie i oczywiście kupa także w pampersie, nawet nie powiedział, że chce:angry::angry:
gdy jest goły to wszystko gra, gdy ubrany zapomina :baffled:

poza tym juz zimno , żeby latał z gołym dupskiem cały dzień:dry::dry:
chyba nigdy ne pozbedziemy sie pieluchy:growl::growl::frown:

reklama
Ja piekłam pierwszy raz i dałam do środka borówki, brzoskwinię i serek wiejski :-p Muszę spróbować takich na słono. Ten tymianek to dajesz suszony czy świeży?
Ja dałam suszony, ale w ogóle w przepisie był świeży rozmaryn, ale jako że nie miałam upiekłam z suszonym tymiankiem i tez były dobre. :-)Aha i w przepisie był parmezan, a ja dałam zwykły żółty ser (bo parmezanu też nie miałam). Tak więc "troszkę" przepis zmodyfikowałam, ale opłacało się. Wkleję go w przepisach.

Dzień doberek :)
Jak sobota u Was? U nas się zaczęło od placków z jabłkami na śniadanie (smażone, nie pieczone ;-)).
O rany Gazelka, rano ci się chciało robić takie pyszności??? Chylę czoła :-)

a wczoraj drogie panie bawilam sie tak dobrze jak nigdy! impreza na calego(powklejam wam pozniej zdjecia;-))!!!! drinki sie laly, shaker'y oproznialy, kieliszki i szklanki sie tlukly, serwetki fruwaly, tance na barze sie odbywaly, usmiech z twarzy nie znikal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):tak::-p:cool2::-) (a dzisiaj nawet kaca nie ma:laugh2:)

bylo zajebiscie!!!!!:-)
Olivia, nie frustruj nas :-) Imprezy do rana, drinki, tańce - takie rzeczy opowiadać matkom Polkom :-)

I tym sposobem obsikał wczoraj 5 par spodni, skrapet i majtek.:szok:
Modliłam się o wieczór i ładną pogode dzisiaj, bo przy takim tempie moczenia, jeszcze trcohę a nie maiłby w czym dzisiaj chodzic.:-p:rofl2::sorry2::-(
Jak Maciek ma taki gorszy dzień, to po prostu zakładam mu pieluchę, coby się nie stresować. I wiecie co odkryłam? Pamiętacie, jak narzekałam ze dwa tygodnie temu, że Maciek ma kryzys i przestał wołać? Na następny dzień założyłam mu pieluchę i przestałam się go pytać co chwilę, czy chce siku i wysadzać go na nocnik. I on zaczął wołać od nowa. Stwierdziłam, że gdy tak często wysadzałam go na nocnik on nie czuł, jak mu się pęcherz napełnia, a teraz woła ładnie ale sika co 3 godziny i wtedy jest pół nocnika normalnie :-) Tak więc, chyba sama popełniałam błąd wymuszając na nim takie sikanie po trochę.
No ale jestem dumna i przeszczęśliwa, bo plan został zrealizowany. Wakacje się skończyły, a moje dziecię jest bezpieluchowe. :-)

Gazelka, nie daj się!!!!!!!!!!!!! Trzymamy mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry