reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hej!
My spaliśmy do 9.30:-p, z pobudką na mleko o 6.30.
Teraz Mati oglada bajke.
Mam nadzieję, ze zajmie się chwilkę:-p, w końcu ubrany, brzuch pełny, bajka "na zyczenie"....czego chcieć więcej:-p:sorry2::tak:

reklama
Elfik nie dajcie sie z Weroniczką choróbsku.:elvis::elvis:

U nas dziś ładna pogoda, ale wczoraj do dosłownie masakra jakaś była, zimno, deszczowow.Miałam chęc powyjmowac wszytskie letnie ubrania z szafy i po pakowac je w kartony;-):-p:sorry2:.

Zauwazyłam, ze jak jest taka chłodniejsza pogoda to Matuesz częsciej sika mi po podłogach w domu:sick:.Niezaleznie od tego jak czesto bede go sadzała na nocnik, on i tak znajdzie czas aby siknąc tam gdzie chce:-p:sick:.Posadzę go zrobi co trzeba do nocnika, a za 5 min. mam na podłodze wzocową plame, w której babrze sie moje dziecie.

I tym sposobem obsikał wczoraj 5 par spodni, skrapet i majtek.:szok:
Modliłam się o wieczór i ładną pogode dzisiaj, bo przy takim tempie moczenia, jeszcze trcohę a nie maiłby w czym dzisiaj chodzic.:-p:rofl2::sorry2::-(

Zmykam. Miłej niedzielki!:elvis:

Dzieki dziewczyny za życzenia zdrówka
już sie szpikuje ale na razie bez efektu

Brunetko ja poprosze przynajmniej o suwaczek ciążowy :tak: żebym wiedziała ile jeszcze będziesz chodzic zaokrąglona :tak::-)

Kate szukałam na Allegro ale nic nie ma...
mam nadzieje ze w sklepach cos bedzie
choc watpie....ale jakbym buty dostała to dzieci mam juz ubrane na zime :happy:
ja jeszcze nic nie kupiłam na zimę a mam do ubrania obydwu chłopaków, ja nie mam kurtki ew jakiegoś płaszczyka, łoś butów :crazy:
zastanawiam się nad tym kombinezonem elfika (w wersji dla chłopców) z quelle
hejo lipcowe mamy :-)
E tam Sopot pfii Konkurs Tańca Eurowizjii to była dopiero gradka :tak:
Kasia Cichopek tańczyła bosko :tak:
.....................................................................................

moje dziecko nawet dzisiaj w nocy spało ale pobudka nastąpiła o 6.30 :eek: tak zawsze mam w niedziele, nie wiem czemu :baffled:
Poza tym Weronika dalej chrypi, kaszle i jeszcze kichać zaczęła a mnie boli gardło tak bardzo,ze mam trudności z przełykaniem :sick:
Zdychamy jak nic :-p
trzymajcie się, ja w takich wypadkach jak mnie coś bierze zaczynam od dużej dawki rutinoscorbinu (np 3 tab na raz) i zazwyczaj działa

Was nie ma i z nudów kupiłam sobie buty :eek::-p:-p

227700818
Joasiu buty fajne :tak:
hał macz?

reklama
A zanim to zrobię to wszem i wobec informuję , ze jest to 29 tc:-p:tak::tak::tak::tak::tak:
hihi
dzieki za informacje :-)
........................................................
Weronika znowu sie przebrała :eek: jak nic materiał na modelke mam w domu
ciągle wyciaga mi z szaf rózne dziwne rzeczy i ubiera sie w nie
wczoraj np przyłapałam ja w moich skarpetach
a zaraz potem do skarpetek dołaczyły korale i czapa :eek:

Do góry