reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Wiecie co? Nieuchronnie zbliża się rok szkolny. Zawsze pod koniec wakacji mam jakieś głupie sny związane ze szkołą. Dzisiaj śniło mi się moje liceum, początek roku szkolnego i ja.. idąca do szkoły w mundurku :-):-D:-)
:-):-):-) hehe ja też już mam na tym tle schizy

A wiecie od czego może się robić taki ciemny osad na ząbkach? Mojej lekko przyciemniały z przodu górne jedynki, zrobił się taki nalot. Codziennie ma myte ząbki pastą, więc hmmm? od wody?
e-mamo KONIECZNIE I SZYBKO DO DENTYSTY U NAS TAK ZACZYNAŁA SIĘ PRUCHNICA, Krzyś ma zalapisowane ząbki, a właśnie na początku był taki osad żółtawy, też myślałam że brudne i szorowałam a to nic nie dawało, na szczęście poszliśmy do dentysty jak jeszcze nie było wszystko bardzo zaawansowane

reklama
Nie wiem co jest w tym programie ale on naprawdę daje kopa do sprzątania :-D
I ciągle zastanawiam się czy to możliwe, żeby ludzie mieszkali w takim chlewie jak tam pokazują, czy to tylko taki syf na potrzeby scenariusza :-);-)
niestety chyba możliwe, ale też się zastanawiałam czy oni czasem specjalnie przed programem z miesiąc nie sprzątają :eek:
z tego co slyszałam to anglicy to straszne flejtuchy...
ale i tak czasem to co tam pokazuja przechodzi ludzkie pojecie hehehe

a fe!!
też o tym słyszałam
leję :-D:-D:-D:-D
kate a kto go tego nauczył:confused:;-);-):-D:-D
:sorry2::sorry2: no czasem się komuś wyrwie :zawstydzona/y:

wogóle moje dziecko małe ze względu na przebywanie z duuużo starszym bratem i jego kolegami ma niezłe słownictwo
ostatnio moje koleżanki słyszą takie kwiatki jak : "głupia jesteś wies?" albo "nie lubie cię" "idź sobie" "oddawaj to!!!" i najnowsze usłyszane przeze mnie w czasie zabawy z dziećmi które nie rzucały do niego piłki (no bo starsi i nie będą z nim się zadawać) "rzucajcie do mnie idioty" :eek::baffled::crazy:

czyli żeby uniknąć takich sytuacji radzę wam nie czekajcie za długo z decyzją o drugim dziecku, żeby różnica nie była zbyt duża

e-mamo KONIECZNIE I SZYBKO DO DENTYSTY U NAS TAK ZACZYNAŁA SIĘ PRUCHNICA, Krzyś ma zalapisowane ząbki, a właśnie na początku był taki osad żółtawy, też myślałam że brudne i szorowałam a to nic nie dawało, na szczęście poszliśmy do dentysty jak jeszcze nie było wszystko bardzo zaawansowane

nie strasz kobieto :szok: masz na myśli taki nalot na całym ząbku???:szok::szok:
Julka ma to na górnych jedynkach:nerd:

dobra dzisiaj obiecałam sobie że pójde wcześniej spać więc idę pod prysznic i do łożeczka poczytam może samotność :rofl2::happy2:
dobrej nocki

e-mamo to sprawdzi każdy zwykły dentysta (my do takiego teraz chodzimy niedaleko od nas) bo ja na początku szukając kwadratowych jajec szukałam dentysty od małych dzieci bo myślałam że inny się nie pozna i płaci.łam sporo kasy za 1 wizytę, a to się często powtarza to lapisowanie tylko żabki od tego robią się czarne ale się chociaż nie psują, my teraz zaczęliśmy już drugą serię (co pół roku po kilka smarowań)

no to teraz mam stracha:crazy: zero słodyczy, picia w nocy, kaszek sraszek, smoczków, soczków, szorowanie zębów od pierwszego ząbka i próchnica?
fuck!

to nie ma znaczenia , Piotrek jadał w nocy żywi się prawie samymi słodyczami nie chce myć zębów a pierwszy i JEDYNY ząb popsuł mu się w wieku 7 lat (mleczny oczywiście) i do tej pory nic więcej

e-mamo to sprawdzi każdy zwykły dentysta (my do takiego teraz chodzimy niedaleko od nas) bo ja na początku szukając kwadratowych jajec szukałam dentysty od małych dzieci bo myślałam że inny się nie pozna i płaci.łam sporo kasy za 1 wizytę, a to się często powtarza to lapisowanie tylko żabki od tego robią się czarne ale się chociaż nie psują, my teraz zaczęliśmy już drugą serię (co pół roku po kilka smarowań)

:(
no nic pójdę jak najszybciej w takim razie:eek:
wiem, że to zabrzmi wstrętnie co napiszę teraz, ale nie chcę, żeby Julka miała czarne zęby:sick::baffled::baffled:

reklama
:(
no nic pójdę jak najszybciej w takim razie:eek:
wiem, że to zabrzmi wstrętnie co napiszę teraz, ale nie chcę, żeby Julka miała czarne zęby:sick::baffled::baffled:

ja też bym nie chciała ale nic na to nie poradzę takim małym dzieciom nie boruje się zębów to jedyna metoda :no:

może u Julki nie będzie to to o czym ja mówię
lepiej żeby nie

tak jak mówię z Piotrem nie mieliśmy takich problemów więc ja byłam podwójnie w szoku

dobra spadam spać

Do góry