reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

uj powiało grozą.......

Kuba tez ma taki mały naloci, ale wydaje mi sie ze czasem jest jasniejszy a pozniej lekko bardziej widoczny, chyba to jakis osad, moze z herbatki???albo z czegos innego

pilnuje Kubusiowych zebow ale teraz tez mam stracha....

edziu
a Ty chyba kochana jestes przewrazliwiona co???
spokojnie, napewno wszystko bedzie dobrze, oczywiscie wizyta u dentysty nie zaszkodzi!!
teraz i ja sie nad taka zastanawiam..........

reklama
uj powiało grozą.......

Kuba tez ma taki mały naloci, ale wydaje mi sie ze czasem jest jasniejszy a pozniej lekko bardziej widoczny, chyba to jakis osad, moze z herbatki???albo z czegos innego

pilnuje Kubusiowych zebow ale teraz tez mam stracha....

edziu
a Ty chyba kochana jestes przewrazliwiona co???
spokojnie, napewno wszystko bedzie dobrze, oczywiscie wizyta u dentysty nie zaszkodzi!!
teraz i ja sie nad taka zastanawiam..........

Może jestem, szczególnie na punkcie zębów, bo o zęby Julki dbam jak chyba o nic w życiu do tej pory. Chciałam jej zaoszczędzić tego wszystkiego z czym sama miałam do czynienia, więc nie dziw się Joasiu mojej nadwrażliwości w tym temacie.

Może jestem, szczególnie na punkcie zębów, bo o zęby Julki dbam jak chyba o nic w życiu do tej pory. Chciałam jej zaoszczędzić tego wszystkiego z czym sama miałam do czynienia, więc nie dziw się Joasiu mojej nadwrażliwości w tym temacie.

ja Cie chciałam tylko pocieszyc, wiem ze nie masz dobrych wspomnien jesli chodzi o dentyste ....nie mialam na mysli zadnych zarzutow a Ty chyba inaczej to odebrałas

ok, nie tlumacze sie

napewno wszystko bedzie dobrze!!!

ja Cie chciałam tylko pocieszyc, wiem ze nie masz dobrych wspomnien jesli chodzi o dentyste ....nie mialam na mysli zadnych zarzutow a Ty chyba inaczej to odebrałas

ok, nie tlumacze sie

napewno wszystko bedzie dobrze!!!

nie ciotka:-p:elvis: napisałaś, że jestem przewrażliwiona i ja to potwierdzam, bo jestem przewrażliwiona:tak:;-)
tylko tyle:-p:tak::tak::tak:
pewnie, że będzie dobrze, najwyżej będzie miała czarne ale nie zepsute;-)

napewno!!

własnie gadam z łosiem, ide z poniedziałek z Kuba do dentysty, zobaczymy czy wszystko wporzadku, mam znajoma dentystke wiec moze obejdzie sie bez scen płaczu :-p:-p:-p

dzisiaj Kuba spi sam, ostatnio miałam z tym problem po wyjezdzie na wakacje, dzisiaj było mycie, czytanie ksiazeczki i spanie.....i po 10 min Kuba spał juz ze swoim pieskiem.........

a przed snem powtarzał cały czas ze " astronata myje auta" chyba lubi juz literke A:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

hejo :sorry2:
troche pózno ale lepiej pózno niż wcale :rofl2:
Czuje sie podle, jak nie Weronike to mnie dopada jakieś paskudztwo wrrr
boli mnie gardło i kicham

Wypełniłam mase papierów, jutro Weronika zostaje z babcią a ja sie będe zmagac najperw z Urzędem Skarbowym a potem z Komunikacja Miejską.
Potem ide na zakupy bo Weronika wyrosła ze wszystkich rajstopek a robi sie zimno brrrr

Byłyśmy rano u pedatry i podobno moje dziecko ma czyste gardełko i pluca i oskrzela i krtan tez jest ok.
Zrobiłysmy badanie krwi i OB potwierdziło- nie ma stanu zapalnego w organizmie :tak:
Weronika jest najprawdopodobniej alergikiem o czym juz wiedzialam a teraz to sie chyba nasila :wściekła/y:
No trudno bedziemy leczyc :tak:

Lilka martynia ma też troszkę wysunięte do przodu dwójeczki
więc pierwszą wizytę u stomatologa mamy za sobą
było spokojnie trzymałam martynie na kolanach i to ja otwierałam jej buziulkę
ząbki ok, dostaliśmy książeczkę o myszce elince , szczoteczkę i aparacik taki niby smoczek którego nie nosimy:crazy: i za rok kontrola pewnie kiedyś tam będzie czekał na małą inny aparacik na ząbki jeśli się nie poprawi

reklama
a my się klimatyzujemy w przedszkolu
narazie kiepsko:no:mała nie pozwala mi odejść za daleko ale na szczęście okres adaptacji został dla nas wydłużony
na tyle ile będzie trzeba

ogólnie jestem zadowolona i małej też się podoba

chociaż dzisiaj się troszkę podłamałam
martynia najgorzej ze wszystkich dzieci znosi moje wychodzenie z sali:eek::sick:

Do góry