reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a ja sie wczoraj dowiedziałam ze R znowu zostawia Nas samych, tym razem Belgia hehehe
i 2 tyg samotnosci przede mna

moze to i dobrze hehhe

tylko jak sie odezwa z pracy to nie bede miała z kim zostawic Kuby..........hmmmmm

Dziewczyny stała się rzecz straszna :szok::szok::szok::szok:

Poszłam do kibla w pracy, podwinęłam włosy udając ze mam obciete i co ? :szok: Stwierdziłam, ze NIE WIEM CZY TO DOBRY POMYSŁ ŻEBYM SIE OBCIEŁA :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
RATUNKU !! POTRZEBUJE TERAPIIIII

FRYZJER JEST JUTRO :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Dziewczyny stała się rzecz straszna :szok::szok::szok::szok:

Poszłam do kibla w pracy, podwinęłam włosy udając ze mam obciete i co ? :szok: Stwierdziłam, ze NIE WIEM CZY TO DOBRY POMYSŁ ŻEBYM SIE OBCIEŁA :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
RATUNKU !! POTRZEBUJE TERAPIIIII

FRYZJER JEST JUTRO :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Niania, zrob to samo za jakąś godzinkę :-) Wiadomo jak to w ciąży się nastroje zmieniają :-) Kto wie? Może o 13 będziesz chciała obciąć te włoski. A co dopiero jak zobaczysz jutro super fryzjera. Podejrzewam, że będzie mogł z tobą zrobić wiele (oby tylko choć troche przypominał Bradzia :-);-))

Niania, zrob to samo za jakąś godzinkę :-) Wiadomo jak to w ciąży się nastroje zmieniają :-) Kto wie? Może o 13 będziesz chciała obciąć te włoski. A co dopiero jak zobaczysz jutro super fryzjera. Podejrzewam, że będzie mogł z tobą zrobić wiele (oby tylko choć troche przypominał Bradzia :-);-))

Klaudia ten jutrzejszy fryzjer to kobieta!! :cool::cool::cool: Wiec ni cholery mnie nie przekona:baffled::sorry2:

A moze ja jej najpier zapytam co by mi zaproponowała ?:shocked2:

Taki set jej przygotowałam

Ja naleze do odwaznych u fryzjera - ostatnio mam takie zaufanie ze siadam i mowie ze chce inna fryzure i rach, ciach - pani (od jakiegos czasu stala fryzjerka) tnie a ja jestem zadowolona z efektu:-).

Klaudia, dzięki za te info. Czyli zabieram się za odpieluchowanie od poniedziałku (Iwon, działasz razem ze mną? ;-)).

Jasne, będę już na swoim, więc luz :cool2: Liczę na wsparcie :sorry2:

Ja naleze do odwaznych u fryzjera - ostatnio mam takie zaufanie ze siadam i mowie ze chce inna fryzure i rach, ciach - pani (od jakiegos czasu stala fryzjerka) tnie a ja jestem zadowolona z efektu:-).

Hihi, ja też jestem całkiem odważna. Nie przywiązuję do włosów aż takiego sentymentu, przecież w końcu odrosną, poza tym, są inne, ważniejsze części ciała :-p Ale wiem, że niekóre laski podchodzą do tego baaardzo poważnie. Przykład: moja koleżanka poszła do fryca, żeby podciąc grzywkę i lekko wycieniowac włosy. Gościu się zagalopował i opitolił ją troszkę za krótko. Koleżanka w nocy ze stresu nie spała i miała kilkudniową depresję :shocked2:

reklama
Aniugpozwoliłam sobie wejsc na galerię z linka zamieszczonego pod Twoimi suwaczkami i chce Ci powiedzieć, ze
- jestem w szoku jak Ty szczupło wygladasz po drugim dzidziusiu
- jestem w szoku jaka jestes cierpliwa i ukochana dla dzieci i męza
- Twoi synkowie sa po prostu super:tak:
- Masz bardzo fajnego męża, tak dobrze mu patrzy z oczu...Na bank jest super :tak:

Do góry