reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hehe skąd ja to znam?
Klaudia idz do fryzjera!!!!
Zobaczysz jak sie potem fajowo poczujesz :tak:

Niania!!!!! Super!! Gratuluje!!!! Ale sie ciesze!!!!
Masz fotke dzidzi? Pokażesz??? :happy2:

tak tak, zobaczysz hehe
ja sie czuje juz tydzien tak wspaniale hehe!!

aniu gratuluje zobaczenia fasolki, znaczy Gabrysi hehe :sorry2::sorry2:
rosnijcie nam duze i zdrowe hehe

reklama
Troche sie tym postem wyżaliłam...soryyyy
a chodziło mi o to,ze dedyne co osiągnełam to z 6 pobudek nocnych zostały 4 bo dwa razy poprostu do małej nie wstawałam- jęcząla do pół godziny a potem odpuszczała. Trwało to kilka dni i teraz zwyczajową godzine na pobudke gdzies okolo 0.30 przesypia.
To samo z poranna pobudka po godzinie 5tej. Tez nie reagowałam i mała odpuściła.
Narazie nie mam siły odpuszczać pozostałych bo to oznacza co najmniej kilka zupełnie nie przespanych nocy ale mam zamiar za kilka dni znowu nie wstawac na jedno z tych wrzasków,
Moze tez tak zróbcie? Nie reaguj i zobaczysz co sie stanie? skro i tak potem już nie możecie zasnąc to raz spróbujcie :tak:

Elfiku, to co wyprawia Twoja Weronika to wg mnie zupełne ekstremum i odjazd. I bardzo Ci współczuję. Mam koleżankę, która miala podobne problemy z dzieckiem. Teraz ta córka ma ok. 6 lat i jest bardzo ułożona i grzeczna. I koleżanka dopiero teraz zdecydowala się na kolejne dziecko, które już jest że tak powiam... normalne :rofl2: Nawet imiona mają Wasze córki podobne - u Ciebie Weronika, u koleżanki Wiktoria ;-)

Acha, ta Wiktoria miala problemy gastryczne, ktore udalo się zdiagnozowac dopiero teraz. Cos trudnego do wykrycia i leczenia. I w sumie moze to jest przyczyną tego, że maluch jest niespokojny? A może po prostu temperament? Szczęśliwy, kto to odkryje :tak:

A teraz od spania do fryzur :-)
Baby co można zrobić z długimi włosami? Zapuszczam kurcze od roku i już mi się znudziło, bo ciągle chodzę w spiętych włosach i coraz częściej myślę o obcięciu :-)

Obciać ? :-)

Ja ide w czwartek, sni mi się to po nocach. Farbuje na ciemno i obcinam na mix tych lasek (czyli w stylu Joasi)

Ja w piatek idę do fryzjera :cool: Denerwują mnie te pióra, ktore ostatnio wycieniowała fryzjerka. Będę miala chyba troszkę dłuższe niż bekhamowa, ale w podobnym stylu przód. Tył natomiast wycieniuję inaczej - musze wiązać włosy w kitkę.

reklama
Do góry