reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Obciać ? :-)
Ja ide w czwartek, sni mi się to po nocach. Farbuje na ciemno i obcinam na mix tych lasek (czyli w stylu Joasi)
goraco polecam!!!!!!
anula
bede trzymac qciuki
czesc baby, znikam na sniadanie!!!
Klaudia
Lipcóweczka 2005
o Jezu, ja tak mam po nocy
i nie mówcie mi, że to jest ładne
Teraz ja leję na maksa :-):-):-):-):-):-):-):-)
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Czesc dziewczyny:-)
Faktycznie gra muzyka. Było usg , było bijace serduszko i jeden sliczny 8 milimetrowy dzidziuś :-)
Łzy same ciekły mi po policzkach, a lekkarz wtórował, ze nie wyobrażał sobie, ze moze być inaczej. Powiedział tez ze jestem taka wesoła, energiczna i szczesliwa, ze mogłabym dzielic kazdemu po trochu tej radosci :-)
Boze jaka ja jestem dziś szczesliwa.....
GRATULUJĘ bardzo bardzo bardzo!!!
Na pewno w brzuszku rośnie mała Gabrysia a po drugie NiaNiuchu wyglądasz nieprzyzwoicie ponętnie na tym rozmazanym foto
anusia_80
lipcowa mama 2005
może wycieniuj, koło buzi krócej, a tył dluższy...u mnie się to zawsze sprawdzaA teraz od spania do fryzur :-)
Baby co można zrobić z długimi włosami? Zapuszczam kurcze od roku i już mi się znudziło, bo ciągle chodzę w spiętych włosach i coraz częściej myślę o obcięciu :-)
Potwierdzam ze rozmazane foto Niani jest superowe! - ja jak gazelek mialam na poczatku bardzo szybko widoczny brzuszek, a pozniej sie usatbilizowal i tak bardzo nie rosl. Widoczniej przy drugiej ciazy ten proces wzrostu brzuszka jest troszke inny
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Nianiu Twoj plan z opiekunka jest naprawde bardzo dobry - u nas jak byla opiekunka to tez bylo super - teraz musze szybko znalesc kogos nowego do Jasia - bo z dwojka to juz nie przelewki;-)
Aniu, też mam taki plan. We wrześnie będę szukać kogoś do Macka. Ale na krotko - chodzi mi o wyjscie na spacer i "wymęczenie" malucha. Bo z wózkiem trudno mi będzie aktywizowac się na piaskownicy. No i może dzięki temu mialabym jakąś szanse na odespanie nocki.
elfiko
lipcowe mamy ´05
A teraz od spania do fryzur :-)
Baby co można zrobić z długimi włosami? Zapuszczam kurcze od roku i już mi się znudziło, bo ciągle chodzę w spiętych włosach i coraz częściej myślę o obcięciu :-)
hehe skąd ja to znam?
Klaudia idz do fryzjera!!!!
Zobaczysz jak sie potem fajowo poczujesz
Niania!!!!! Super!! Gratuluje!!!! Ale sie ciesze!!!!
Masz fotke dzidzi? Pokażesz???
reklama
Jak najbardziej opiekunka wskazana jezeli tylko sa fundusze to polecam:-)Aniu, też mam taki plan. We wrześnie będę szukać kogoś do Macka. Ale na krotko - chodzi mi o wyjscie na spacer i "wymęczenie" malucha. Bo z wózkiem trudno mi będzie aktywizowac się na piaskownicy. No i może dzięki temu mialabym jakąś szanse na odespanie nocki.
Tak jak pisalam teraz jedno dzieciatko to pikus;-)