reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Klaudia, a teraz jest chyba modny dłuższy przód? Mnie wlasnie wkurza juz ta linia włosów krótsza z przodu i ciagnąca się do tyłu, a na końcu zawsze robi mi się ogon :nerd: Babki zawsze mi tak wysoko pocieniują włosy, że te od spodu wywijają się i robi mi sie ogon na karku. Jedyne wyjscie to albo dlugie, albo krotkie włosy...
Hihi, ja jak zwykle nie w temacie :-) Zawsze miałam własnie taką fryzurkę jak Asia teraz (wg mojego Ł. tak mi najlepiej), a teraz jak takie są modne to ja mam, taką jaka już jest niemodna. Ale szczerze mowiąc, zupełnie mnie to nie rusza, że coś jest już niemodne :-)

reklama
witajcie

widze ze temat fryzurek dzisiaj :-) ja powiem szczerze ze sama juz nie wiem co chce :baffled: bo sciełam włosy,rozjasniałam stopniowo na blond
ale te wlosy takie mi sianowate sie wydaja:eek: moze przewrazliwiona jestem teraz?? ale kiedys to wszystkie kumpele zazdrosciły mi zdrowych wlosow a teraz wydaja mi sie jakies nie ciekawe
i zastanawiam sie czy nie skonczyc z rozjasnianiem i tylko trzymac sie jasnych kolorow typu karmel czy cos... :eek::rofl2:

ale mam inny problem
zastanawia mnie jaki kupic kombinezon dla maluszka
cholerka 68 czy 74???
myslałam o 74...ale noworodek mi sie utopi w tym rozmiarze.... a zas dwoch nie chce kupowac....HELP!!:sorry2:

Klaudia, ze mną podobnie - nosze to w czym się akurat dobrze czuję ;-) Poza tym wiecie co... nie lubię uczucia, że inni mają podobne fryzury, albo widziec kogoś na ulicy w podobnym ciuchu :-p

Przeszukuję ketelog fryzur i jakoś nic mnie nie kręci. NAjlepsze jest to, że zaraz po porrodzie zmieni mi się układ twarzy i to co teraz pasuje, zacznie mnie szpecic. Teraz jestem okrąglejsza niz zwykle, a przy karmieniu buziak mi sie wychodzi.

Dziewczyny, a czy częściej nosicie rozpuszczone włosy czy spięte? Bo ja po fryzjerze jakis czas nosze rozpuszczone, a potem wszystko upinam spinkami. Staram się to przełamac, ale patrze na siebie w lustro i czuję, że nie mogę w takim czymś iść na ulicę i zaraz sięgam po wsuwki i gumkę :baffled:

Wiecie co
uspałam dziecko
alenajpierw pól godziny wcześniej dostała łyżeczke neospasminy :zawstydzona/y:ale śpi a to teraz najwazniejsze ,choćby pół godziny :tak:
Hej mam fotkę :rofl2: Pewnie, ze pokaze.
Tylko potem bo dziś w pracy i tak nic nie zrobiłam. Mam wydruk usg wiec musiałabym najpierw zrobic zdjęcie wydruku, potem dopiero zrzucic z aparatu. Nie bede robić tu takiej zadymy :-p
oki oki
chce porównac
jak byłam na pierwszym usg to weronika miała wlasnie 8mm i to byla taka maciupcia fasolka, taki jakbywydłużony jeden tiktak :tak:
czekam wiec niecierpliwie na Twoją fotke Nianiu :-)

Hihi, ja jak zwykle nie w temacie :-) Zawsze miałam własnie taką fryzurkę jak Asia teraz (wg mojego Ł. tak mi najlepiej), a teraz jak takie są modne to ja mam, taką jaka już jest niemodna. Ale szczerze mowiąc, zupełnie mnie to nie rusza, że coś jest już niemodne :-)
podpisuje sie pod tym :tak:
mnie to tez nie rusza wcale a wcale :-)

Klaudia, ze mną podobnie - nosze to w czym się akurat dobrze czuję ;-) Poza tym wiecie co... nie lubię uczucia, że inni mają podobne fryzury, albo widziec kogoś na ulicy w podobnym ciuchu :-p

Przeszukuję ketelog fryzur i jakoś nic mnie nie kręci. NAjlepsze jest to, że zaraz po porrodzie zmieni mi się układ twarzy i to co teraz pasuje, zacznie mnie szpecic. Teraz jestem okrąglejsza niz zwykle, a przy karmieniu buziak mi sie wychodzi.

Dziewczyny, a czy częściej nosicie rozpuszczone włosy czy spięte? Bo ja po fryzjerze jakis czas nosze rozpuszczone, a potem wszystko upinam spinkami. Staram się to przełamac, ale patrze na siebie w lustro i czuję, że nie mogę w takim czymś iść na ulicę i zaraz sięgam po wsuwki i gumkę :baffled:
Gazelko a tam szukałas?
http://www.salonfryzur.pl/fryzury_krotkie_kobiety_1.html

reklama
Ja na razie sie powstrzymuje i odkąd ściełam włosy nie spinałam ich jeszcze
Spinam grzywke wieczorem w trakcie kąpieli jak myje buzie :tak:

Do góry