reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Olivio nie ogladałam wiadomosci od wczoraj ale bede patrzec! niesamowite co sie dzieje :no: wspolczuje tym ludziom....masakra...ach....głupia polityka :no::-(

Grecja - szok i dziwie się mocno że ludzie nadal tam wyruszają na wakacje

Olivia oglądałam transmisję z Grecji na jakiejś niemieckiej stacji i miałam gulę w gardle :-( Podobno na taką skalę pożaru już dawno nie było. Z tego co wiem, to oni zostali niejako odcięci tym ogniem, tak?
wiecie co mnie najbardziej dobija w tej sytuacji? wiem ze na swiecie jest cala masa idiotow. rozumiem ze ci kretyni-podpalacze nie zrobili wysilku i nie pomysleli o mozliwych konsekwencjach swojego zachowania. ale teraz po dwoch dniach kiedy to wszystko nie daje rady wziac pod kontrole i zginelo juz tylu ludzi..... wybuchaja nowe pozary!!!!:no::-:)no: to znaczy ze podpalacze nie maja zadnych uczuc! widzac co sie dzieje narazaja kolejnych!!!:no::no::no:
plonie juz prawie caly peloponez. problem ze tam jest duzo lasow wiec ma co plonac! co jakis kawalek sa przepascie wiec teoretycznie powinno byc latwo to ugasic wszystko bo ogien nie mialby dalszej drogi ale tu ostatnio strasznie wieje i wiatry przenosza ogien nad przepascmi na kolejne obszary:no: oprocz peloponezu jeszcze chalkada (czesc chalkidiki) i sporawa wyspa niedaleko attyki.
w tym momencie mowimy o takiej liczbie pozarow ze straz pozaran z policja i wojskiem nie sa w stanie nic zrobic. nawet jak wybucha kolejny pozar nie ma sprzetu i ludzi zeby to gasic bo oni wlasnie walcza gdzies indziej! to sa straszne sceny np jeden strazak z wezem polewa plominie wielkosci trzypietrowego domu!:no::-( to jest tak jakby plonela cala warszawa i okolice w tym samym momencie:-(

nie moge na to patrzec!:-(

reklama
oprocz peloponezu jeszcze chalkada (czesc chalkidiki) i sporawa wyspa niedaleko attyki.
nie moge na to patrzec!:-(
Kurcze Olivia przekichane z tymi pożarami. U nas w każdych wiadomościach pokazują jak "Grecja płonie" :no: A jak jest w tym rejonie, gdzie ty mieszkasz?

I pomyśleć, że dopiero co byłam na Chalkidiki :no:

Kurcze Olivia przekichane z tymi pożarami. U nas w każdych wiadomościach pokazują jak "Grecja płonie" :no: A jak jest w tym rejonie, gdzie ty mieszkasz?

I pomyśleć, że dopiero co byłam na Chalkidiki :no:

ja mam szczescie w nieszczesciu ze mieszkam na wyspie czyli daleko od regionow ktore sie pala. a druga dobra wiadomosc to ze na wyspie na ktorej mieszkam praktycznie nie ma zieleni. tu sa same skaly i co kilka metrow drzewa. lasow brak czyli zagrozenia nie ma jakby jakis debil chcial cos tu podpalac. domy tez maja specyficzna architekture i oprocz drzwi i okien zero elementow latwopalnych.

super że skończyło się na czerwonym gardełku :-)

my mamy z tych książek anakonde i rozmyslam nad zamowieniem calej serii - Mackowi baaardzo się podoba książeczka i już recytuje jej frazy :happy:
no nie wiem kurcze
taka rozpalona teraz była przed snem :-( no nic musze czekac co dalej z tego będzie
Co do ksiązeczek to Nisia tez zachwycona anakondą :tak: i tez mysle nad prenumeratą :tak:

Oliviaa :-( trzymaj sie tam jakos
to jest koszmar!!!

kupilam wczoraj bilet na 6 wrzesnia:-( chlip chlip:-( juz mnie zaczyna nostalgia lapac ze tylko tydzien zostal! i ze trzeba sie zaczac zegnac z ludzmi!:-( i miejscami:-( chlip chlip...
koniec z takimi widoczkami codzien
3517082987375ee5923az3.jpg

albo takimi
351140134d6d432d40fxe0.jpg

albo takimi:-p
79937859631dee2879dqh3.jpg

no nie wiem kurcze
taka rozpalona teraz była przed snem :-( no nic musze czekac co dalej z tego będzie
Co do ksiązeczek to Nisia tez zachwycona anakondą :tak: i tez mysle nad prenumeratą :tak:

Oliviaa :-( trzymaj sie tam jakos
to jest koszmar!!!
Elfik wg mnie to krtań na 99,99%
moje dzieci łapią to bardzo często, po Wiktorii to spływa jak woda po kaczce, u Oliwiera jest zawsze gorzej
leki niewiele pomagają:-(
nie chcę Cię straszyć ale to bardzo często się powtarza, życzę Ci żeby w Weroniki był to tylko jednorazowy wypadek

reklama
dzieki Elfik.

jeszcze was pomecze jak tu jest slicznie. a ja musze wyjechac:
5119774641ea1e02b4cev8.jpg

5213174725cb4cea264ek1.jpg

52131748487f52ef049nj5.jpg

nadmienie malymi literkami ze wszystkie powyzsze zdjecia sa dzielami mojego Pana Idealnego (wiecie tak zeby sie nie czepial;-))

Do góry