reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

oj robaczku, nie kombinuj :rofl: To na pewno nie glizdy, po prostu tempki ciągle się zmieniają...

Moj Maciek tez ma kaszelki i chrypki i nic poza tym z tego nie wynika. Mam nadzieje ze u Was podobnie.
Też tak myśle,że to wina ciągłych skoków temperatury :tak: a do tego nasze dzieckiaki latają jak szalone, piszczą wrzeszczą :eek: przynajmniej moja tak sie zachowuje :baffled:

reklama
Laski pisałyście o tym foteliku
FOT CONECO COMET LUX 9-36kg wys.0zł+10xGRATIS !!! (229465815) - Aukcje internetowe Allegro

Tam sa rózne grupy wagowe
GRUPA 1 ( 9-18 kg )

GRUPA 2 ( 18-22 kg )

GRUPA 3 ( 22-36 kg )

Nie kumam tego , to znaczy ze ten jeden fotelik jest dla wszytskich grup ?:szok:
No a jesli nie to biorac pod uwage ze mój Maks wazy 15,5 kg to którą grupę powinnam wziąc ? Bo tej pierwszej to się chyba nie opłaca nie ?

Pomóżcie?

No i czy faktycznie ten foteli jest taki spoko ?:cool2:

Cześć laski,
widzę że edka już zadziałała:p
ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy:confused2: no nie wiem... kicha....chociaż...:nerd::-p:-D
ide poczytać

Hej babeczki:-)
Na poczatek:Elfik torba zajefajna:tak::tak:, jak ja bym chciała tak dostać coś bez okazji:rolleyes:
I jeszcze chce napisac Joasi, ze wygląda przęslicznie w nowej fryzurce i to bardzo dobrze, ze zdecydowała się na taki krok i obcięła włosy.:tak:
Ja też swojego czasu miałam bardzo długie włosy, a potem nagle ścięłam na króciutko.Pamietam , ze frzyjerka ubolewała bardziej niż ja.:szok:

Zresztą takie radykalne cięcia poszostały mi do dziś:-D:-D:-D.
Niby decyduje sie zapuszczac włosy, aż nagle jak już sa takie póldługie ide do fryzjera i ciach na króciutko:tak::tak::-p:-p
A teraz zmykam bo czekam na koleżanke:tak:.

Dla chorowitków dużo zdrówka.:elvis::elvis::elvis:

Jestesmy po lekarzu
nie ma zmian osłuchowych- pluca, oskrzela - wszystko czyste
jest lekko zaczerwienione gardło i to wsjo
mamy pyrosal, cebion, claritine i calcium w czwartek kontrola
Weronika na pocieszenie dostała to
Kolekcja Hachette - ABC ucz� si�
i to
Kubu� Puchatek i jego �wiat
Wciągneła cały obiad z nowego puchatkowego talerza :szok: a teraz czyta o anakondzie i gada sama do siebie
lekarz powiedział,ze mam łobuza w domu :eek:
spadam po kawe :cool:

w sumie zaje..e i torba bardzo stylowa.

.
elf sliiiczna torba, chyba dla siebie wybrałabym taka sama hehe :cool2::cool2::cool2:

Elf, torba mega czad :cool2: Włosy też! Nie wydają się czerwone :-p:cool2:

fajna torba od łosia :tak::tak::tak: Zajebiste kolor:tak: Mam podobną :-p:cool2:

torebka elfikowa superrrrr

Na poczatek:Elfik torba zajefajna:tak::tak:, jak ja bym chciała tak dostać coś bez okazji:rolleyes:
dzieki kochane :-)
tez mi sie strasznie ta torba podoba i juz sie nie moge doczekac kiedy mi ja przyślą :tak:
Brunetko zdradze Ci sekret
musisz sobie wybrac cos co strasznie chcesz miec teraz zaraz natychmiast a potem powiedziec o tym łosiowi przytaczając mase argumentów nie do przebicia np ,ze masz depresje i czuejsz ,że lada chwila przestaniesz sprzątac, gotowac , dzieckiem sie zajmowac i jedyne co Cie od niej uchroni to ta nowa rzecz itp....:-p;-)
ja wlasnie tak zrobiłam i prosze- sa efekty :-p
ps. ja mialam łatwiej bo łoś stęskniony i podatniejszy na moje mydlenie oczu:-p

Dużoooooooooooo zdrówka dla kaszlących, chrapiących i kichających:-D:elvis::elvis::elvis:

My mamy kjedki i właśnie malujemy Kubusia Misia:laugh2::cool2::-D (Elen:elvis::elvis::elvis:)

Elf ale masz fajną tojbę:-D:-D:-D:-D:tak:;-)

reklama
Jestesmy po lekarzu
nie ma zmian osłuchowych- pluca, oskrzela - wszystko czyste
jest lekko zaczerwienione gardło i to wsjo
mamy pyrosal, cebion, claritine i calcium w czwartek kontrola
Weronika na pocieszenie dostała to
Kolekcja Hachette - ABC ucz� si�

super że skończyło się na czerwonym gardełku :-)

my mamy z tych książek anakonde i rozmyslam nad zamowieniem calej serii - Mackowi baaardzo się podoba książeczka i już recytuje jej frazy :happy:

Do góry