reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hej dziewczyny!
dziś od rana znowu latanie! zakupy, a teraz wybieram się na szrot, cośtam muszę znowu podopisywać i poukładać jakieś pierdółki.
a wczoraj zrobiłam sobie miejsce w komodzie dla malca, wszystkie nasze szpargały usunęłam, i za jakiś czas biore się za pranie, prasowanie i układanie :) już się nie mogę doczekać
no a ciekawe co t am z naszymi dziewczynami które męczą się w szpitalu

pozdrowionka

reklama
Martica moja mama też fisia dostaje wszystko by mi chciała kupić łóżeczko wózek pościel ciuszki ale ja ją trochę powstrzymuje.

Wieści od Tusi

"Trzymamy się i nas trzymają. Już mam tu doła zwłaszcza przez to że dają mi tyle leków, które i tak chyba nie pomagają. buziaki tęsknie za Wami"

Moja odpowiedź zeby trochę Tusię rozbawić

"Tusia nie dołuj się bo jak Majeczka zobaczy to ci zęby powybija - lepiej miec matkę szczerbatą iż zdołowaną :+) buziaczki"

Wieści od Kasi K

"Oj wymęczona jestem maksymalnie skurcze mnie nie opuszczają a lekarze dalej walczą żebym jeszcze nie rodziła chcą jeden tydzień poczekać dzidzia ma 2kg"

Odpisałam Kasi że jesteśmy całymi serduchami z Nią

"Dzieki bardzo to już niewiele czasu i musze wytrzymać na USG idziałam dokładnie twarzyczkę aż mi łzy poleciały pozdrawiam Was i dziękuję że myślicie o nas pa"

zazdroszcze Wam tego wysypiania!!! ja na nogach z reguly juz od 6

Nianiu Kochana dobrze ze juz jestes z nami :)

Gazelaczku - my  kupilismy dokładnie taki fotel o którym piszesz, tyle tylko że pewnie taniej niż w Ikea. Kupilimy w Conforamie. Zapłacilismy ok 200zł. Podejrzewam, że sporo taniej niż w Ikea. Jest naprawde super, a ten mebel jest chyba szczególnie ważny podczas karmienia ( biorac pod uwage, że większość dobry na poczatku bedziemy spedzały na karmieniu) Plecy oparte, oparcie pod rece i możesz lekko sie bujać. Naparwde polecam. Michał wczoraj złozył i testował.
Mozna na nim lekko sie zdrzemnać ;-)

aaaaha no i scielam wlosy  ;D rowno z broda  ;D chyba o niebo lepiej sie czuje!!!! chyba bo okaze sie w praniu jak bedzie z tym ukladaniem, niby nic specjalnie nie trzeba przy nich robic... ale zawsze  :p

dzis my idzemy do lekarza a nawet do dwoch.... oj co tym razem wymysla  ;)

Maniu wklejaj zdjęcia :-) Też kiedys miałam takie włosy.

Gazelaczku ja tez zamierzam juz w piatek prać pierwszą partię ciuszkow. Nawet juz prosze kupiłam. Powiedz jak pierzesz - wszytsko razem, czy cos recznie, no i czy płuczesz dwa razy?

reklama
Do góry