reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Niania, powtórze po wszystkich..czekolada:-p chociaz tak jak napisała Joasia z karmelowymi refleksami tez byłoby swietnie:tak:

ja zazwyczaj zaliczam fryzjera raz na 2 miesiące, no chyba,że staszy mnie wlasne odbicie w lustrze, to częsciej, jedynie grzywe obcinam co 2-3 tygodnie, bo rośnie jak glupia:rofl2::rofl2:

Cześc z wieczorka
Asiu bardzo fajnie wyglądasz ale ja tam zawsze wolałam długie włosy i jak obciełam to żałowałam
i jakiś miesiąc temu jak się wkurzyłam na mojego łosia że ja tylko siedzę w domu i muszę gdzieś wyjśc, to poszłam do fryzjera i obciełam prawiena taką długośc jak Twoje obecne i do teraz tego żałuje bo nie mogę sobie z nimi dac rady

he he he a ja fryzjera zaliczam srenio raz na 5 lat:zawstydzona/y:...ostatnio srednia się podniosła bo jak mnnie kiepsko gośc obciął to musiałam poprawiac u innego:-p.., fryz mam ostatnio pod tytułem "nieład artystyczny" stwierdziłam ze skoro się łajzy-włosy kręcą to ich nie będe prostowac a jasze im pomoge wiec włosów nie susze suszarką targam je jedynie i czasem uczesze i o dziwo ładnio to wygląda....a no a jak nie wygląda ładnie to sposobem Lilki w kucyk i po bólu :tak:;-):-p

no własnie Lilka co do Wa-wy i dworców autobusowo pociągowych to : jesli lądujesz na Okęciu to masz takie połaczenie na Zachodni bo tam jest dworzec PKS
Serwis ZTM Warszawa&
chyba ze będziesz jechał Polskim Expresem to zatrzymują się przy Centralnym a wtedy wsiadasz w 175 lub 188 i jestes na miejscu

E mamo zdrówka dla Twojej Julci życze i wiem o czym piszesz bo ja też niedawno zrozumiałam jak się nie myśli o chorobach jak się ma zdrowe dziecko i wszystko jest ok
U Nas też trochę się wyjaśniło tak jak pisałam Nati ma zdrowe serduszko i nefrolog po usg też powiedziała że ma zdrowe nerki a to bardzo dobrze po tym jak miała tą bakterie w moczu, neurolog powiedziała ze nic podejrzanego u niej nie widzi trzeba obserwowac ten jej bezdech i powinna z tego wyrosnąc ok 3 roku życia choc ostatnio jej się to już nie zdarza
teraz tylko kontrolnie co 2 tyg mocz i za dwa miesiące następne usg i kontrola w poradni nefrologicznej
My do tej pory chodziliśmy z mała do lekarza tylko na szczepionki i ostatnio po tych wszystkich wizytach lekarskich moje dziecko dostało gorączki z nerwów bo nie rozumiało o co chodzi ale już jest lepiej i muszę ją pochwalic że na każym z tych badań zachowywała się wzorowo aż sama byłam w szoku a co niektórzy specjaliści nie dowierzali że ona daje sobie to wszystko obejrzec i zbadac i nie płacze bo dużo starsze dzieci np. do tego badania serca które ona miała robione muszą dosta zaszczyk uspakajający

Dobra Laski jak się zaczął temat włosów to ja do Was z pytaniem jakich kosmetyków używacie do mycia farbowania,układania i tak dalej bo mi jakoś ostatnio żaden kosmetyk nie pasuje

Ja mam włosy naturalnie kręcone i do tego farbowane na rynku niby są specjalne do nich kosmetyki ja je w większości wypróbowałam i są do niczego
doradźcie coś pliss

reklama
Witajcie Lipcóweczki. Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale ja również jestem mamą z lipca 2005. Przyznam się, że lubię do was zaglądać i poczytać co u was słychać, ale sama napisałam ostatni post wieki temu :tak:. Przede wszystkim gratuluję wszystkim podwójnym oraz wkrótce podwójnym Mamom (Ania G, Gazelaczek, Lilka, NiaNia, Brunetka - mam nadzieje, że o nikim nie zapomniałam :rofl2:) Ja również planowałam powiększenie rodzinki na wiosnę 2008 ale niestety na razie musiałam trochę zmodyfikować swoje plany.
Pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieje, że nie macie nic przeciwko temu, żebym od czasu do czasu do was zajrzała?? :eek:

Do góry